Gaia

coelho

Member
درود بر مجید آنلاینیهای عزیز:rose:
اینبار بعد از مدتهای مدیدی وقت شد تا یه کار جدید بزنم.مفهوم کار رو هم نمیگم تا ببینم اون چیزی که مد نظرم بوده رو تونستم برسونم یا نه.نظر هم یادتون نره که خیلی برام مهمه.همگی موفق باشیم...........

پیوست ها

• stock2.jpg
    stock2.jpg
    351.4 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • poster.jpg
    poster.jpg
    532.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • final800.jpg
    final800.jpg
    644.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
طرح قشنگی شده. ولی من مفهوم خاصی نگرفتم ازش.
شاید بشه گفت که اسیر دام های شیطان شده و کم کم داره خودشو به تباهی میکشه.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی ، کار خوب و حرفه ای بود :neutral:
فکر کنم باطن و ظاهر ارتباط به موضوع داشته باشن :-؟
درخت زندگی و امید در دل این کار جالبه ولی واضح نیست شاید بخاطر منفی بودنشه :-؟
شاید من عمیق درک نکردم
موفقیتــــ

+Mohammad+

Well-Known Member
خسته نباشید
کار جالب و زیبایی شده...
مفهوم کار هم به نظر من یه چیزی تو مایه های نسل سوخته و اینا هستش ...
موفق باشید

coelho

Member
با درود دوباره خدمت هنر دوستان گرامی
مثل اینکه باید یه توضیحاتی در مورد کار بدم تا دوستان حداقل بیان کارو ببینن و نظر بدن
این کار در طی چهار روز انجام شده چیزی حدود 8 ساعت هم روش کار شده.تعداد لایه هارو هم دقیقا نمیدونم چون بیشترشون رو با هم ادغام کردم .
اسم اثر رو هم گایا گذاشتم که در میتولوژی یونان ازش بعنوان ایزدبانوی زمین یا مادر زمین یاد میشه.دوست خوبم ArTaBaZ-2010 در مورد درخت زندگی گفتن که به اثر ربط داره.حالا با توجه به جو سیاه کار دوست دارم نظرات شمارو هم بدونم.لطفا در این مورد کم لطفی نکنید
نرافزارهای مورد استفاده:
Ps CS6 و C4D r13
موفق باشیم...........

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
ترکیب خوبی هست ولی اون مفهومی که مد نظرت هست رو خیلی سخته که بفهمیم.
ازنظر طراحی کار کم نقصی هست
متوجه نشدم کجاهای کار رو با c4d زدی
موفق باشی

coelho

Member
ترکیب خوبی هست ولی اون مفهومی که مد نظرت هست رو خیلی سخته که بفهمیم.
ازنظر طراحی کار کم نقصی هست
متوجه نشدم کجاهای کار رو با c4d زدی
موفق باشی
درسته سخته ولی باید یکم در موردش فکر کرد و سطحی از کنارش نگذشت.
در مورد c4d هم باید بگم که فرمهای نامنظم رو ایجاد کردم و با یه تکنیک خاص از اون برای این کار استفاده کردم که روی صورت میتونید ببینید.یه نمونش رو برای مثال پیوست کردم.

پیوست ها

• A.jpg
    A.jpg
    9.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام رفیق !!! کارت عالیه هیچ نقضی نداره به جز اون دست ها که قرینه ان .

خوب منظوره کارت :
اسم کار گایاست که میشه روح زمین ، مادر زمین ، مادر جنگل ، مادر هوا و ... ولی در اصل میشه همون روح زمین .
این چهره ای که کشیدی همون روح زمینه که توسط اشخاصی داره نابود میشه و اون هم از اون اشک معلومه .
جنگل هم منظور از همون طبیعته !! درست گفتم ؟؟؟

coelho

Member
سلام رفیق !!! کارت عالیه هیچ نقضی نداره به جز اون دست ها که قرینه ان .

خوب منظوره کارت :
اسم کار گایاست که میشه روح زمین ، مادر زمین ، مادر جنگل ، مادر هوا و ... ولی در اصل میشه همون روح زمین .
این چهره ای که کشیدی همون روح زمینه که توسط اشخاصی داره نابود میشه و اون هم از اون اشک معلومه .
جنگل هم منظور از همون طبیعته !! درست گفتم ؟؟؟
ممنونم
اون تصویر که یه Mockup سادست برای پیشنمایش کار و باید به سازندش گفت که چرا دستا رو برعکس گذاشته:green::mad:
بله این تفسیری که از کار کردی درسته ولی همشو نگفتی:green:
موفق باشیم.......

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشید
حال و هوای جالبی داره کارتون
اما به نظرم اگر تصاویر اصلی رو نمیزاشتید و آبجکت ها رو نمیدیدیم نمیشد درست برداشت کرد چی توی کار استفاده شده
البته مهم نیست اما شما تقریبا همه ی آبجکت ها رو توی کار حل کردید و جز درخت ها و یک خانم دیفیس شده به سبک دارک آرت چیزی نمیشه دید
واسه همین فکر میکنم ضعف کارتون بوده که بیشتر سعی داشتید تکنیک رو توش بکار بگیرید تا رسوندن مفهوم رو
اما در کل کارهاتون متفاوت و قابل تأمل هستند
باز هم تبریک میگم بهتون

Mehran coyote

Well-Known Member
اولا کارت خیلی زیبا شده افرین و خسته نباشید

نظر من خیلی کوتاه میگم

به نطرم میخواستی اینو تو نقاشیت بگی که ما انسان ها با از بین بردن درخت ها و جنگل ها داریم خودمون رو از بین میبریم
و زنده بودن طبیعت مساوی با زنده بودن انسانهاست
که عامل همه ی این ها خوده انسان هستش

یا میشه گفت که هر چی از که بگذریم ادم باید قلبش زنده باشه :green:

abbasi_0912

Active Member
سلام
در مورد تکنیک کار نمیشه چیز خاصی گفت اما در مورد مفهوم
از این اسمی که انتخاب کردید و اگر همین چیزی باشه که بچه ها حدس زدن
به نظر من اثر شما مفهوم گایا یا مادر زمین رو کمتر با خودش داره
از لحاظ مفهومی جای کار داره تا به مفهوم نابودی زمین نزدیک بشه یا حداقل نزدیک شدن به واژه گایا

اما یکی از محاسن کار برای نزدیک شدن به مفاهیم از این دست، استفاده از رنگ های تیره هست
تیره گی و رنگ های تیره از لحاظ مفهومی نزدیکی زیادی با مفهوم نابودی داره از همین رو باید از روشنایی تصویر کاسته بشه

اگر قرار هست در آینده به سمت کارهای مفهومی بروید راه دشواری در پیش دارید
تکنیک یک طرف قضیه هست، اصل قضیه رساندن مفهوم هست

موفق باشید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببخشید دیر پست میذارم.

راستش من حس میکن میخواستی بین لطافت و زیبایی طبیعت و لطافت و زیبایی زن یه ارتباطی بزنی ولی اون تصویر خشن از تنه های قد کشیده درخت ها رو خوب متوجه نشدم، حالا منظورت لطافت به زوال رفته و کنار گذاشته شده زنه یا اجحاف به این خصوصیت زن.

پستی هم این میون نخوندم تا متوجه بشم منظورت چی بوده. حالا میرم پست هایی که خودت گذاشتی میخونم ببینم منظورت رو گفتی یا نه.

حق یارت
............................. ویرایش بعد خوندم نظر ها
خوب مثل این که زدم تو خاکی و اشتب متوجه شدم، البت من اون متنی که خودت نوشته بودی در مورد گایا نخونده بودم که دوستان بعد اون چینین نظرهای مشابهی دادن. شرمنده که خوب متوجه نشدم :d

آخرین ویرایش:

coelho

Member
خسته نباشید
حال و هوای جالبی داره کارتون
اما به نظرم اگر تصاویر اصلی رو نمیزاشتید و آبجکت ها رو نمیدیدیم نمیشد درست برداشت کرد چی توی کار استفاده شده
البته مهم نیست اما شما تقریبا همه ی آبجکت ها رو توی کار حل کردید و جز درخت ها و یک خانم دیفیس شده به سبک دارک آرت چیزی نمیشه دید
واسه همین فکر میکنم ضعف کارتون بوده که بیشتر سعی داشتید تکنیک رو توش بکار بگیرید تا رسوندن مفهوم رو
اما در کل کارهاتون متفاوت و قابل تأمل هستند
باز هم تبریک میگم بهتون
ممنون از شما
در مورد ابجکت ها در نگاه اول شاید کسی نتونه چیزی ببینه ولی با کمی تامل میشه دید که چه چیزی در اثر به کار رفته.نمیخواستم زیاد واضح باشه تا ببینده با دقت بیشتری به کار نگاه کنه.
همونطور که گفتید در وهله اول هدفم تکنیک بوده و بعد مفهوم.باز هم سپاس:rose:
اولا کارت خیلی زیبا شده افرین و خسته نباشید

نظر من خیلی کوتاه میگم

به نطرم میخواستی اینو تو نقاشیت بگی که ما انسان ها با از بین بردن درخت ها و جنگل ها داریم خودمون رو از بین میبریم
و زنده بودن طبیعت مساوی با زنده بودن انسانهاست
که عامل همه ی این ها خوده انسان هستش

یا میشه گفت که هر چی از که بگذریم ادم باید قلبش زنده باشه :green:
سپاس فراوان
تفسیر بسیار زیبایی کردید.موفق باشیم........
سلام
در مورد تکنیک کار نمیشه چیز خاصی گفت اما در مورد مفهوم
از این اسمی که انتخاب کردید و اگر همین چیزی باشه که بچه ها حدس زدن
به نظر من اثر شما مفهوم گایا یا مادر زمین رو کمتر با خودش داره
از لحاظ مفهومی جای کار داره تا به مفهوم نابودی زمین نزدیک بشه یا حداقل نزدیک شدن به واژه گایا

اما یکی از محاسن کار برای نزدیک شدن به مفاهیم از این دست، استفاده از رنگ های تیره هست
تیره گی و رنگ های تیره از لحاظ مفهومی نزدیکی زیادی با مفهوم نابودی داره از همین رو باید از روشنایی تصویر کاسته بشه

اگر قرار هست در آینده به سمت کارهای مفهومی بروید راه دشواری در پیش دارید
تکنیک یک طرف قضیه هست، اصل قضیه رساندن مفهوم هست

موفق باشید
سپاس
گایا در این کار استعاره از کسانی هست که دلسوز طبیعت و زمین هستند و به دلیل بی مبالاتی افراد سودجو باید شاهد نابودی زمین باشند.اگر این منظورو متوجه بشید شاید بهتر بتونید با کار ارتباط برقرار کنید.
بله جاده دراز و دشواره:)موفق باشیم:rose:
سلام
ببخشید دیر پست میذارم.

راستش من حس میکن میخواستی بین لطافت و زیبایی طبیعت و لطافت و زیبایی زن یه ارتباطی بزنی ولی اون تصویر خشن از تنه های قد کشیده درخت ها رو خوب متوجه نشدم، حالا منظورت لطافت به زوال رفته و کنار گذاشته شده زنه یا اجحاف به این خصوصیت زن.

پستی هم این میون نخوندم تا متوجه بشم منظورت چی بوده. حالا میرم پست هایی که خودت گذاشتی میخونم ببینم منظورت رو گفتی یا نه.

حق یارت
............................. ویرایش بعد خوندم نظر ها
خوب مثل این که زدم تو خاکی و اشتب متوجه شدم، البت من اون متنی که خودت نوشته بودی در مورد گایا نخونده بودم که دوستان بعد اون چینین نظرهای مشابهی دادن. شرمنده که خوب متوجه نشدم :d
ممنانم استاد کبیر
تفسیر اولت زیبا بود.موفق باشیم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا