fusion x64 ورژن کرک شدش رو میخوام.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام fusion x64 ورژن کرک شدش رو میخوام هر کی لینکی داره لطف کنه بزاره البته کرک شده ای که کار کنه برا ویندوز 7 64 بیتی خودم یکی گرفتم میزنم که عکس ر وباز کنه از برنامه می پره بیرون موندم چیکار کنم دوستان هرکی اطلاعی , نسخه کرک شده hd ,چیزه دیگری داره کمکم کنید

آخرین ویرایش:

Active Member
چک کردم دوست عزیز هر سایتی رو که بگی چک کردم رو ویندوز 7 64 بیت جواب نمیده و وقتی میخوای یه فایل رو توش لود کنی از برنامه خارج میشه از دو سه سایت دانلود کردم و dvd مربوط به اون رو خریدم نه باز جواب نداد و موقع اجرا فایل میپره بیرون.فکر کنم از کرکش هست که اینجوری میشه.من با دو روش بلدم که فایل هامو تو فیوژن باز کنم که هیچ کدومش جواب نداد

اگه درست نشد صد در صد از ویندوز چون من خودم ویندوز برای برنامه عوض کردم ویندوز 7 با آپدیت جدید

Active Member
من رو ویندوز 7 home نسحه اصلی امتحان کردم نشد الانم یه ultimate نصب هست که هنوز امتحانش نکرم رو این ولی مطوئنم رو این هم جواب نمیده چون نسخه 64 بیتی هست.برای شما به احتمال زیاد 32 هست که جواب داده

Active Member
داش ممد این ورژن 6 رو دارم ولی رو 7 64 بیتی کار نمکنه؟

هر چی هم دنبال ورژن 5 گشتم پیدا نکردم اگه لینکی از ورژن 5 داری بزار

ویندور ultimateنصب کن صد در صد درست میشه در ضمن همیشه اگه خواستی و یندوز نصب کنی ویندوزultimate نصب کن چون سازگاری بیشتری با بر نامه ها داره شاید باورت نشه ولی من بیش از 70 برنامه گرافیکی و غیره و سه به بعدی رو کامپیوترم با همین ویندوز 7uدارم از هر کدوم اگه خواستی رو سایت برات می زارم

آخرین ویرایش:

Active Member
مهدی جان این هفتاد نوع که میگی چی هست؟چی داری ؟اسم ببر ببینم چی داری؟

آخرین ویرایش:
با run as administor نصب و با همین کرک کن باز میشه و یه نگاه به uac بنداز ببین خاموشه

Active Member
به قول شاعر همه چی آرومه غصه ها .....به قول خودم هم همه چی درست هست درست نصب میشه کرکش رو هم کپی میکنم و میگه جایگزین فایل قبلی کنم میگم آره قربان بفرما هر کاری میخوای بکن اما نه درست بشو نیست و برنامه رو باز میکنم و میخوام یه مثلا یه عکس رو تو برنامه باز کنم میپره بیرون.به نظرم کرک ورژن 6 روی ویندوز 64 بیتی کار نمی کنه و فرقی نداره home باشه یا ultimate ولی برای 32 بیت همین های که گفتم خوب کار میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا