جلوه های ویژه FumeFX + Krakatoa + Particle Flow

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
این یه کار ساده ست، برای قسمتی از فیلم وضعیت سفید کار کردم که طرف تو این پلان توهم میزد و با دستش رو آسمون شب شکل میکشید.
بعد از اینکه جناب نعمت الله دید گفت نه این به درد ما نمیخوره این هالیووده ایه :lol: تصور کنننننن !!!
البت در کارگردان و یه کارگردان موفق بودن جناب نعمت الله شکی نیست ولی این جملش خندم انداخت. خلاصه این جلوه هر چند کوتاهم تو فیلم استفاده نشده با اینکه چیزای دیگه هم بود که از بس ساده بود من اسمش رو جلوه نمیذاره.
مثلا تو چند پلان باید برف میبارید و چیزای دیگه که خیلی ساده بود. این هم ساده ست ولی چون تو این بخش زیاد از این چیزا نمیذارن گفتم با این کارم اینو باب کنم.
شرمنده که کمه ، همش هم نیست تیکه ایش رو گذاشتم.
حق یارتون. :rose:

پیوست ها

• Illusion.jpg
    Illusion.jpg
    33 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • Illusion.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 216
آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
قشنگ بود. موفق باشی
ممنون عزیز

سلام استاد

مثل همیشه بی نظیر و قابل تحسین :rose:

درود بر شما
خیلی خیلی ممنون عزیز بایت لطفت ولی یه خواهش. منو با اسم استاد که اصلا بهم نمیخوره خطاب نکن حس خوبی بهش ندارم.
میدونم از لطف زیادته ولی ... :rose: فدات عزیز

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
جالب بود، خوشمان آمد. :green:
با چیا کار کردین؟ فیوم و کراکاتوا؟
جالب بود، فقط کاش کیفیت بالاش رو گذاشته بودین تا بشه ذرات و دید و بیشتر بشه روش نظر داد.
رنگ بندیش هم جالب بود، طبق صدا گذاری و آهنگ کار شده این حرکات یا نه؟
شاد باشید و موفق.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام.
جالب بود، خوشمان آمد. :green:
با چیا کار کردین؟ فیوم و کراکاتوا؟
جالب بود، فقط کاش کیفیت بالاش رو گذاشته بودین تا بشه ذرات و دید و بیشتر بشه روش نظر داد.
رنگ بندیش هم جالب بود، طبق صدا گذاری و آهنگ کار شده این حرکات یا نه؟
شاد باشید و موفق.
سلام، ممنون.
نوشتم که با چی کار کردن اگه روشش رو بخواین( که حتما شما و دوستان همه این کاره هستین و نیازی به توضیح من نیست) اول توسط emiter های FumeFX حرکت دست شخصیت رو در اوردم و با گذاشتن چند emiter با حالت های مختلف پیچشش رو زیاد کردم و بعد با تنظیمات FumeFX کاری کردم که ذرات بیرون امده هم ثابت بمونن و هم طی زمانی محو بشن بعد هم با node FumeFX Birth توی particle flow حجم Fume رو به particle تبدیل کردم و بعد particle flow رو به Krakatoa نصبت دادم و در آخر رنگ بندی.
در مورد سایز ، خب اگه سایز بالا بود خیلی ها مشکل دانلود داشتن ، همینطوره که میگی سایز بالا و کیفیت خوبش زیباتره بخاطر ذارتی که توشه.
در مورد صداگذاری و آهنگ بگم همونطور که تو متن بالا نوشتم هین توهم یه فرده که داره با انگشتاش روی آسمون شب شکل میکشه و حرکت فقط دنبال کننده انگشت فرده و موسیقی نداره عزیز.

حق یارت.

main

Well-Known Member
واقعاااا عالی شدهــ سید علی جان.
خیلی خوشم اومد.
موفق باشی.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
واقعاااا عالی شدهــ سید علی جان.
خیلی خوشم اومد.
موفق باشی.
قربانت عزیز خیلی لطف داری، فقط ببخشید کم و ساده بود ، چون دیدم شبیه سازی و vfx یکی از مباحثی هست که مظلوم واقع شده گفتم این کار رو بذارم شاید دوستان جری شدن و بیشتر رو این مبحث کار کردن.

جدیدترین ارسال ها

بالا