frye render خطا

fryrender خطا

سلام
خوبید ، من یه مشکل داشتم، "fryrender-demo" رو از سایت randomcontro"l" انلود کردم حالا که نصبش کردم تو مکس اینو خطا نشون میذه که فایل mxd.exe یافت نشد، یا اصلا برنامه رو end میکنه!؟
شما بودید چیکار میکردید؟ مشکل از کجاس؟:sad:

makhg

New Member
منم دنبال دانلود کاملشم اما پیدا نکردم اگه میشه یه بار دیگه اگه توی پست دیگه ای گذاشتید اینجا هم لینکشو بذارید . مرسی

.:BehzAd:.

Active Member
دوستان سرچ کردن چیزه خوبی هست کم بگید گشتم نبود به خدا بعضی اوقات دنباله یه چیزی میگردید یه دفعه ای بهتر از اون رو پیدا میکنید تو تاپیک My dreams tree فرشید لینک دانلود رو گذاشته

اینجا

makhg

New Member
خیلی ممنون بالاخره من تونستم نصبش کنم...اما 1 سوال داشتم چطوری فایل اسکچ آپ یا مکس رو بیارم داخل محیط فرای رندر ؟ اگه روششو بگید یا اگه از جایی باید دانلود کرد بفرمایید ممنون میشم ... من بدجوری رفتم تو بحر این نرم افزار ...خیلی دوست دارم یادش بگیرم..اگه آموزش مقدماتی هم بذارید من یکم از این نرم افزار یاد بگیرم...دوست دارم بعد رندر گرفتن تمام کارامو بذارم...
ممنون از لطف دوستان:oops:

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز شما باید همراه فرای پلاگین مخصوص مکس و اسکچ اپ رو هم دانلود و نصب کنی
مثلا توی مکس موتور رندر خودت رو میزاری روی فرای و تنظیماتش رو انجام میدی بعد میزنی که رندر بگیره
اون موقع به طور اتوماتیک برنامه فرای باز میشه و میتونی رندر بگیری

پلاگین هاش رو هم توی همون لینکی که بالا بهت دادم نگاه کنی هست
لینک اول خود فرای هست و لینک های بعدی پلاگین های فرای برای برنامه هایی مثل مکس و اسکچ اپ

makhg

New Member
فرای رندر برای اسکچ آپ7 هست و 6 اما من اسکچ آپ 8 نصب کردم... موتور رندر اضافه نشد به اسکچ آپ!!!؟؟ باید حتما ورژن 7 نصب کرد تا فرای عمل کنه ؟ به کدوم قسمت آسکچ آپ اضافه می شه بعد ترز نصب ؟ جای خاصی باید نصب بشه فرای رندر مثلا حایی که اسکچ آپ نصب شده ؟یا نه بعنوان پلاگین به برنامه منوی ایجاد میکنه که باید به اون قسمت رفت و فرای رندر فعال کرد... شرمنده من سوالام زیاده آخه وقتی بشه برنامه رو اکسپورت کرد قدمای بعدب آسونتره...ممنون دوست عزیز که راهنماییم می کنید:)

.:BehzAd:.

Active Member
موتور رندر فرای برای نرم افزار های جدید هنوز نیومده و تا مکس و مایا 2011 رو ثاپورت میکنه برای اسکچ آب رو نمیدونم ولی یه ورژن از ورژن جدید تو بازار پایین تر هست یعنی اگه اسکچ آپ 8 جدیترین هست برای ورژن 7 فرای ش هست خوب بریم نصب شما اول باید فرای رو نصب کنید بعد پلاگین ریط دهنده به اسکچ آپ وقتی اجرش میکنی خودش ورژنهای رو که رو سیستم نصب هست شناسایی میکنه و از شما میخواد که رو کدوم ورژن این پلاگین رو نصب کنه که شما هم برای هر هر ورژنی که میخواید اون رو تیک بزنید باقیشو دست نزنید و تمام کزینه های پیشفرض رو بپزیرید بعد که مراحل نصب تموم شد نرم افزار اشکچ آپ رو باز کنید و اونو به عنوان موتور رندرتون انتخاب کنید.

موفق باشید.

abbasi_0912

Active Member
والا من در مورد اسکچاپ اطلاعی ندارم اما برای مکس که این طور هست و فقط تا مکس 2011 اومده و توی 2012 جواب نمیده
احتمالا در مورد اسکچاپ هم همین طور هست و باید اسکچ آپ ورژن پایین تر نصب کنید

فرای خودش یک برنامه جدا هست و وقتی که نصب میشه به هیچ نرم افزاری چیزی اضافه نمیشه و نمیخواد جای خاصی نصبش کرد. نصب به صورت معمولی کافیه
اما برای پلاگینش قضیه فرق میکنه، با توجه به اون نرم افزار متفاوت هست
توی help فرای نوشته چطوری از اسکچاپ خروجی بگیری
کد:
fry_su is integrated into SketchUp as a 3D Model
exporter. To render a scene with fryrender, use File
> Export > 3D Model, and then pick RandomControl
FRYRENDER (*.FRY) file extension. The resulting
fryrender scene will be created in the specified
location.

البته اگر یک نگاهی به help برنامه بندازی بد نیست

abbasi_0912

Active Member
بهزاد جان مثل اینکه مثل مکس نیست که موتور رندر اضافه بشه
توی help نوشته که باید از اسکچاپ خروجی (اکسپورت) با پسوند fry بگیری

makhg

New Member
خب بالاخره من هم فرای رو نصب کردم و هم پلاگین اسکچ اپشو.... وقتی فرای نصب کردم و بعدش پلاگینو توی اسکچ اپ 1 منو به اسم پلاگین اضافه شد اما نمیدونم چطور متریال بدم ؟؟؟؟ وقتی 3بعدی اکسپورت می کنم توی فرای رندر حجم 3 بعدی نمیاد بلکه فقط اون ویویی که تو اسکچ اپ تنظیم شده میاد و تصویر 2 بعدی هست ....
حالا 1 سوال برام هست تنظیمات رندر فرای چیه ؟ زمان رندر گرفتنش خیلی زیاده ؟ متریال دادنش چطوریه ؟ :)
ممنون اگه راهنمایی کنید

makhg

New Member
بله هردوشون دارن اما نمیشه یکم راجع به کار فرای آموزش کلی بدید؟ مثلا تصویری دور آیکناش با فلش بزنید و بگید چیکار می کنه ؟ممنون می شم اگه یکمی راجع به کار کردن و تنظیماتشم که شده توضیحاتی بدید.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا