FRY Test

Maxtonian

Member
این کره رو چند وقت پیش از مادرم هدیه گرفتم و یه روز به سرم زد که مدلشو با مودو بسازم ویه روز دیگه به سرم زد که باهاش IBL(Image Based Lighting) رو تو FRY امتحان کنم.
Layer Blending مورد دیگه ای بود که امتحان شد . این قاببلیت مثل Multilight در مکسوله
این رو هم اضافه کنم که مدل از مودو به مکس Export شده ودر مکس صحنه اماده شده چون هنوز برای مودو پلاگینی نوشته نشده و قبل از اینکه اشاره بکنید ...بله متریال کره مناسب نیست چون باید یه نقشه کره زمین رو روی سطحش به صورت حکاکی شده ببینیم که دارم روش کار میکنم..
وایر
Globe_Wire.JPG

Key Light

Test_Key.jpg

Fill Light

Test_Fill.jpg

HDRI Lighting

Test_Env.jpg

Key & Fill Light

Test_Both.jpg

Full Scene

Test_Full.jpg

hellboy3d

Member
سلام
کار خوبی شده اما نور پردازیت سه نقطه ای نیست
نورRimرو نداری
موفق باشی

Maxtonian

Member
قرار هم نیست سه نقطه ای باشه ، چون اصلا نورهای استاندارد مکس تو محیط Maxwell تعریف نشده اند .
این انجین ها اصطلاحا Physicaly Based هستند و برای داشتن یک منبع نور باید یک جسم تعریف کنید و متریال نور به اون نسبت بدید تا مثل دنیای واقعی بازتابها و سایه ها و ... شبیه سازی بشند.
در مورد تکنیک نور پردازی هم باید بگم این یکی از تکنیکهای نورپردازی برای عکاسی از محصولات هستش . یعنی استفاده از یک نور اصلی و یک نور فرعی یا تکمیل کننده .البته شاید به درستی سر جاشون قرار نگرفتن و یه مقدار باید دستکاری بشن.

Farrokh

Active Member
خوبه
اشتباه نکن یه ریم بذار ببین زمین تا آسمون فرق می کنه

نقشه ی زمین رو هم روش سند بلاست کن خیلی با حال می شه

Sadjad Rabiee

New Member
کارت خیلی خوبه.چقدر طول کشید رندر کنه چون MaxWell خیلی کند رندر میکنه البته این نقص نیست.در ضمن از یک المانه کمکی استفاده کن بذار ÷شت گوی تا شکست نور ملموس تر بشه

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
کار قشنگی شده . فقط یه Bump از کره زمین هم روش بذاری فکر کنم قشنگتر بشه . راستی منتظر خبر رمان ردندر نیز هستیم

Maxtonian

Member
کارت خیلی خوبه.چقدر طول کشید رندر کنه چون maxwell خیلی کند رندر میکنه البته این نقص نیست.در ضمن از یک المانه کمکی استفاده کن بذار پشت گوی تا شکست نور ملموس تر بشه
زمان رندر در حدود یک ساعت و نیم بود . در مورد المانی که گفتی امتحان کردم نتیجه خیلی خوب نبود .باز هم امتحان می کنم البته این کار هنوز تکمیل نشده باید نقشه کره زمین رو روی سطح شیشه به صورت حکاکی شده در بیارم که فعلا کار داره.

hellboy3d

Member
سلام
قرار هم نیست سه نقطه ای باشه ، چون اصلا نورهای استاندارد مکس تو محیط maxwell تعریف نشده اند .
این انجین ها اصطلاحا physicaly based هستند و برای داشتن یک منبع نور باید یک جسم تعریف کنید و متریال نور به اون نسبت بدید تا مثل دنیای واقعی بازتابها و سایه ها و ... شبیه سازی بشند.
در مورد تکنیک نور پردازی هم باید بگم این یکی از تکنیکهای نورپردازی برای عکاسی از محصولات هستش . یعنی استفاده از یک نور اصلی و یک نور فرعی یا تکمیل کننده .البته شاید به درستی سر جاشون قرار نگرفتن و یه مقدار باید دستکاری بشن.
ممنون از اطلاعاتی که دادین

جدیدترین ارسال ها

بالا