fream work

سلام من یه تعریف کلی از فریم ورک می خوام که به چه دردی می خوره و اینکه کسی که بخواد تازه شروع به کار کردن با یه فرم ورک بکنه شما کدوم رو بهش توصیه میکنین

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
اولا framework نه freamwork ثانیا:
A software framework is a re-usable design for a software system (or subsystem). A software framework may include support programs, code libraries, a scripting language, or other software to help develop and glue together the different components of a software project. Various parts of the framework may be exposed through an API..

http://en.wikipedia.org/wiki/Framework

کلا فریم ورک ها همونجور که از اسمشون پیداست یک بستری رو برای برنامه نویس فراهم میکنن تا نیازی به نوشتن خیلی از کدهای معمول نباشه و وقت برنامه نویس روی اینجور کدنویسی ها تلف نشه و همچنین شما میتونید با استفاده از فریم ورک یک انسجام کلی به برنامه بدین و در کل کار رو برای شما راحت تر میکنه، مثلا فریم ورک NET. که برای زبان های مختلف ارائه میشه.

الته من خودم تا حالا از هیچ فریم ورکی استفاده نکردم (نمیگم این کار خوبه) بستگی به خود شما داره که علاقه به استفاده از فریم ورک داری یا نه!

zoghal

Active Member
در ادامه توضیحات Shahkey.com میشه فرم ورک ها رو کتابخانه هایی از توابع کاربردی دونست که سرعت و کارایی برنامه نویس رو بالا میبره(البته همیشه نه) و باعث سرعت بخشیدن به پروژه ها میشه،

جدیدترین ارسال ها

بالا