For Secure Reason You have to Open ... لطفا كمك كنيد

سلام
من يه موژول دارم كه براي نصب كردنش فايل ادمين را بايد ويرايش كرد اين طوري نوشته :

5. For Secure Reason You have to Open your admin.php
Add
define('IN_ADMIN', 1);
just after
<?

يعني اينكه بايد اول فايل رو ويرايش كرد كه مي شه : <? define('IN_ADMIN', 1); php

البته ايني كه اينجا گذاشتم چون صفحه فارسي بر عكس شده (منظور همون اول فايله )
من وقتي اين كار مي كنم و مي رم توي ادمين ارور مي ده به نظر شما موضوع چيه اصلا مگه مي شه بعد از <? چيزي بزاريم

راستی تا این ویرایش انجام نشه توی مدیریت اون موژول هم نمی شه رفت لطفا کمک کنید

S4DEGH

Well-Known Member
ببين دوست عزيز در بيشتر مواردي که بايد با دست وارد کني هميشه اول ميگه مثلا : فايل admin.php رو باز کن و بعد مثلا {adf{das v رو پيداکن و بعد مثلا بعد از آن define('IN_ADMIN', 1); رو اضافه کن .
چيز ساديه مشکلي نداره !؟

نه عزیز مثل اینکه متو جه نشدین من چی گفتم ببینین گفته وسط : php?> که اول فایل هست اضافه کنیم یعنی بعد از ؟> که اول هر فایل php هست ولی مگه می شه اینجا اضافه کرد من این کارو کردم ولی parse error دارد
به نظر شما منظورش کجا بوده ؟

izone

Active Member
دوست من

نيوك شما ورژن چند هستش؟؟؟

بعدش هم اگر كد داده شده را بگونه كد اينجا بگذاريد ميشه خواند. اين كه شما نوشتيد توي هم رفته.

نیوک ورژن 7.8

اوني كه نوشتم اگه توي notepade كپي كني درست خونده مي شه
لطفا بگين چكار بايد بكنم

آخه بلد نیستم به صورت کد بزارم اینو تو نوت پد کپی کنید دریت خونده می شه

5. For Secure Reason You have to Open your admin.php
Add
define('IN_ADMIN', 1);
just after
<?

S4DEGH

Well-Known Member
بابا کاري نداره موقع تايپ كردن از منوي ابزار
code.gif
رو انتخاب كن . يك بار بزن و پشت سرش كد رو بنويس و دوباره بزن كه اونو ببنده !

شما يكاري كن . فايل رو بفرست من برات درست مي كنم و مي فرستم !

آقا اصلا نوار ابزاري من اينجا نمي بينم

من هم فايل ادمين و هم فايل آموزش نصب رو پيوست ميكنم :

شما قسمت 5 رو برام انجام بده لطفا

پیوست ها

• admin.zip
    5.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • install.txt
    425 بایت · بازدیدها: 1

izone

Active Member
دوست من این فایل ادمین شما که اینو داره در خط 14. این برای ورژنهای قدیمی گفته اینکار را بکنید.

خب پس چرا من نمی تونم برم توی ادمین اون موژول وقتی می خوام برم توش access denid می ده تا قبل از اینکه قسمت 4 رو انجام بدم خود موژول هم همین اررور رو میداد ولی وقتی 4 رو انجام دادم موژول بالا اومد حالا مونده قسمت مدیریتش چی کار کنم ؟

izone

Active Member
خوب پس از اول ميگفتيد. اون خط را به بالاي همون فايل بعد از تگ آغازين كه

کد:
<?

هستش ببريد. اگر بازهم درست نشد ماژول مورد نظرتان را برايم ايميل بكنيد تا درستش كنم. احتمالا اين ماژول با سيستم ادمين جديد نيوك سازگاري ندارد. راستي نيوك فارسي هستش؟؟؟ فارسي شده كجا؟؟ فايل ادمين را هم بفرستيد.

آقا من چند بار اين كار را كردم ولي وقتي فايل ادمين رو تغيير ميدم قسمت مديريت سايت كلا از كار مي افته و ارور ميده من اونو به اين شكل اديت كردم :

کد:
     <? define('IN_ADMIN', 1); php       [code]

ولي كار نكرد و ارور داد

من از نوك 7.8 فارسي مشهد تيم استفاده مي كنم 

فايل ادمين رو هم كه براي دانلود گذاشتم و موژول رو هم از اينجا مي توني دانلود كني : 

http://yuelao.net/dn/My_eGallery_V2.7.9_Secure_Version.zip

راستي خيلي خيلي ممنونم كه جواب منو مي دي

S4DEGH

Well-Known Member
منم يک نگاهي مي کنم ! اتفاقا جديدا ناک جديد مشهد تيم رو گرفتم مي رم ببينم چشه !
ببين براي باز شدن ابزار ها بايد از طريق کنترول پنل کاربران اونو فعال کني .

izone

Active Member
دوست من یک اخطار که قبلا هم گفتم.

این ماژول گالری اصلا مطمئن نیست. چندین بار سایتهای دیگه هم از همین راه هک شدند. سایت ایران ترینینگ هم از همین راه هک شد. دو یا سه بار. پیشنهاد میکنم که اصلا از این ماژول استفاده نکنید. سایت خیلی آسان هک میشه. حالا باز هم اگر میخواهید بیشتر کمکتان کنم.

ما در نیوک خودمان تونستیم از برنامه 4Images که یک گالری خیلی خوب و مطمئن است بگونه یک ماژول استفاده کنیم. البته کار سختی بود ولی موفق شدیم. شما هم اگر میخواهید یک گالری در نیوک داشته باشید از Coppermine استفاده کنید خیلی بهتره.

نمونه زنده گالری ما رو هم میتونید در تارنمای خودم نگاه کنید.

www.iranyad.com

عزیز می دونم که خیلی خطرناله ولی من وقت ندارم 180 تا فایل رو از اول آپلود کنم کاشکی می تونستین یه راه پیدا کنین که بشه دیتابیسشو به اون منتقل کنم

البته حالا یه چند وقتی هست هک نشده شاید به خاطر این باشه که قسمت مدیریتش کار نمی کرد آره ؟

...

جدیدترین ارسال ها

بالا