Foldy PlugIn - جهت کار با پوشه ها

silvercover

کاربر متخصص
سلام،

با توجه به نیاز دوستان و درخواست بعضی از دوستان طی مدت اخیر بنده یک پلاگ این به نام Foldy ساختم که فعلا دارای قابلیت های زیر هست.

- کپی محتویات یک پوشه به یک پوشه دیگر به همراه تعیین فیلتر جهت کپی کردن یک سری خاص از فایل ها ( مثلا zip.* )
- بدست آوردن لیست پوشه ها و فایل های درون یک پوشه ( یا مسیر)
- تغییر نام یک پوشه
- حذف یک پوشه به همراه محتویات آن به همراه تعیین فیلتر جهت پاک کردن یک سری خاص از فایل ها
- ایجاد پوشه جدید
- گرفتن پوشه Home که حاوی زیر پوشه های کاربری هست که به سیستم وارد شده.

این پلاگ این رو اینجا میذارم و تقاضا میکنم که اگر دوستان مشکلی مشاهده کردن اینجا قید کنند.
در صورت موفقیت این پلاگ این قابلیت های دیگه ای رو هم به اون اضاف خواهم کرد.

لینک دریافت :

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=13226&d=1186762297

aff - SEvEN

Banned
بله ... متشکرم از شما ... :lol:

کاربري آسوني هم داره ، اما از شما مي خوام که همراه با پلاگي يه توتوريل هم براش بنويسيد براي تمام قابليت ها ، به زبان فارسي و لاتين ... فارسي براي خودمون و لاتين هم براي ارائه در فاروم هاي ديگه .

البته به صورت html خيلي بهتر و کم حجم تر از pdf مي شه (;

همچنين من تست کردم اون رو و فايل رو تونستم به راحتي کپي کنم اما فولدر رو متاسفانه نه ، شايد هم خطا از من بود .

کلا به نظر مي رسه سيستم عامل من دچار ايراد شده ، در کل منتظر راهنماي دقيق اون هستم .
pacman.gif

متشکرم .

شادي خاچيکيان ... مکرر و دائمي .

silvercover

کاربر متخصص
این نسخه که اینجا گذاشتم بیشتر جنبه آزمایش داره و به همین دلیل راهنماش رو نساختم.

در مورد اون مشکل میشه بگین دقیقا چطوری عمل کردین؟ آیا آدرس رو دستی وارد کردین یا توسط دکمه؟ از کجا به کجا کپی کردین؟

کلا دستورهایی که گذاشتم برای کار کردن نیاز به مقداری ورودی دارن که به تبع دستور از قسمت Source و Destination دریافت میشن.

aff - SEvEN

Banned
این نسخه که اینجا گذاشتم بیشتر جنبه آزمایش داره و به همین دلیل راهنماش رو نساختم.

بله ، متشکر هستم از يادآوري تون ... من بي صبرانه منتظر تکميل پروژه شما هستم ، همچنين خودم هم تصميم به نوشتن پلاگي خاصي دارم که فعلا توضيحي نمي تونم در موردش بدم چون خصيصه هاي کليش رو دسته بندي نکردم ولي مطمئنا به کمک شما نياز خواهم داشت در آينده نزديک .

در مورد اون مشکل میشه بگین دقیقا چطوری عمل کردین؟ آیا آدرس رو دستی وارد کردین یا توسط دکمه؟ از کجا به کجا کپی کردین؟

از دکمه استفاده کردم آقا سيلور ، از روي Desktop به My Documents ...

شما دقيقا چطور اين پلاگي رو تکميل کردين ؟ ، من العان هر کاري ميکنم از نوع ارتباط بين پلاگي هاي مختص بيلدر و MMB سر در نميارم ... آخه متدهاي زيادي وجود دارن .

من با اجازتون پلاگيتون رو Unpack کردم تا با توسل به R E بررسي کنم که ارتباطش با منابع سيستمي ويندوز تا چه حد هست .

خيلي تميز کار کردين از ديد مهندسي معکوسش و البته اينم بگم يه خطاي signature bytes اولش داشتم که با يه حقه دورش زدم هر جور بود ، پس اين 11KB نبايد حجم حقيقي فايل خام کامپايل شده باشه ، درسته ؟ ... قصد بدي نداشتم آقا سيلور فقط کنجکاوي و بس ... خب من به کدهاي جالبي برخورد کردم مثل

کد:
PUSH 10005052 .................. Arg3 = 10005052 ASCII "*.*"
PUSH DWORD PTR DS:[10005530] ... Arg2 = 00000000
PUSH -1 ........................ Arg1 = FFFFFFFF
CALL 100023C9 .................. foldy.100023c9

البته همه اين کدها در انتها به يک JMP پرش ميکنن که واضحه کارش چي هست (;

البته اينا زياد اهميت ندارن از ديد خودم به هر حال اسمبلي هست و دردسر کنجکاوي هاي من ، نکته جالب اينجاست که نتيجه من براي پروسه اي که استفاده کردين براي نوشتنش اين بودش : Nothing found * :-?

مي شه بگين که آيا از SDK دلفي استفاده کردين ؟ و يا سي ؟؟ و اينکه من دقيقا از کجا بايد شروع به نوشتن پلاگي باسه بيلدر بکنم ؟

يه راهنمايي مختصر و کلي ميخام ازتون باسه استارت شروع فعاليتم ، مي احساس مي کنم ميتونه مثبت ترين بخش در پيشبرد تکنولوژي استفاده از بيلدر باشه براي همه يوزرها و نکته ارزنده اينه که پلاگي وقتي رايگان هست لذت بيشتري در ترخيص اون هست . :lol:
خب اينم لو بدم ، هدف اوليم خيلي ساده هست ... مي خام در شروعش يه پلاگي بصري بنويسم که پيش نياز کمبود خصيصه هاي Open GL رو مدتي پاسخگو باشه .

اين ايده رو البته بجز شما اينجا هيچ کس ديگه اي نمي تونه زودتر از خودم انجام بده و ازم بگيردش ! و همينطورم از شما مطمئن هستم . ( در کل اين هم ساده تر و هم از ديدگاه هنريش ارزنده . )

همچنين از RE بسيار با ارزش تر و مفيد تر هست که مدتها خودم رو صرفش کردم و هيچي به هيچي .

در کل متشکر هستم از شما .
im_033.gif

شادي خاچيکيان

silvercover

کاربر متخصص
مشکلی نیست. بنده تست کردم. آیا سایرین هم مشکل دارن؟
ضمنا اگر کسی هم ویندوز ویستا داره حتما نتیجه تستش رو لطفا اعلام کنه.

من از Sdk ویژوال سی استفاده کردم.

silvercover

کاربر متخصص
توی کد نویسی خود MMB یه اشتباه کوچیک شده بود که به خاطر اون بعضی موقع ها ممکن بود توی لیست نتایج چیزهای عجیب قریبی نشون داده بشه که اصلاحش کردم و در حقیقت مشکل از پلاگ این نبود. یه فرمان دیگه جهت گرفتن پوشه Home هم به دستورها اضاف کردم.

لینک :

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=13226&d=1186762297

silvercover

کاربر متخصص
پلاگین رو به روز کردم و یک دستور هم جهت پاک کردن فایل هایی که ویژگی readonly دارن اضاف کردم که توی کد های نمونه خواهید دید.

پیوست ها

• FoldyPlugIn.zip
    48.3 کیلوبایت · بازدیدها: 375
کار خیلی جالبی داره میشه.

اگه همینجوری بخوای ادامه بدی به یک پلاگین کامل و کاربردی تبدیل میشه به زودی.
به امید اون روز که کامل بشه همراه با یه عالمه فرمان های عالی و کاربردی.

محمدمهدی

Well-Known Member
من دیر رسیدم
اما کارتون واقعا عالیه
جناب آقای سیلور من چند تا چیز به نظرم اومد یکی اینکه میشه از طریق همین کارها فایلها رو Super Hidden کرد؟
در ضمن یه بحثی اینجا پیش می آد...
میشه خودتون حالا که تاپیک طرز ساختن پلاگین رو از مهمی در آوردین طرز ساختن این رو به بچه ها کامل یاد بدید.
شیدم بهتر باشه که سورسش رو بزارید به هر حا پر رو تر از من خودمم.
دستتون درد نکنه و زیر سایه لطف الهی بخوری و بخوابی انشاءا...:D

silvercover

کاربر متخصص
نه نمیشه با این پلاگ این فایل ها رو به قول شما Super Hidden کرد. بارها و بارها هم طرز ساختن پلاگ این رو گفتم . توی همون مبحثی هم که مهمش کردم نکته هاش هست.

silvercover

کاربر متخصص
پلاگ این باز هم به روز شد با سه فرمان جدید.

- گرفتن اندازه یک پوشه
- گرفتن تعداد محتویات ( فایل ها) یک پوشه
- تبدیل نام های بلند به فرم کوتاه شبیه حالتی که در داس میبینیم.

پیوست ها

• FoldyPlugIn.zip
    49.2 کیلوبایت · بازدیدها: 38

behnam_598

Member
سلام
خيلي جالبه
اما فكر كنم در مورد (- گرفتن اندازه یک پوشه) يكم اشتباه داشته باشه
امتحان كنيد . مخصوصاً زماني كه يك دايركتوري انتخاب ميشه.

silvercover

کاربر متخصص
نسخه جدید Foldy با 4 فرمان جدید و کاربردی :

- کپی کردن فایل ها و پوشه ها به همراه نشان دادن پیشرفت کار (همانند شکل).
- انتقال فایل ها و پوشه ها به همراه نشان دادن پیشرفت کار.
- حذف (ارسال به سطل آشغال) فایل ها و پوشه ها به همراه نشان دادن پیشرفت کار.
- خالی کردن سطل آشغال ویندوز که به نوعی دستوری مکمل دستور بالایی هست.

پیوست ها

• FoldyPlugIn.zip
    60.7 کیلوبایت · بازدیدها: 96
  • progress.png
    progress.png
    4.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
بالا