Flash ChatRobot (Penglish) +Bho

بفرماييد اينم chatrobot .. ورژن انگليسي اين هست و من اين و به زبون خودمني ما يعني Penglish در آوردم البته خيلي بزرگتر .. بعد از امكانات چت كه هنوز دارم روي اون كار ميكنم تا بزرگتر بشته .. امكانات ديگه اي بهش اضافه كردم مثلا:
vazn = شما قد خودتون و به اين صورت 1.76 m ميديد بعد وزن (54 kg) بعد با نوشتن +vazn و كليك كردن به شما مي گه كه وضعيتتون چطوره .. چاق . لاقر ي ا نرماليد .. .بعدي :
Pm = اين بزنيد بعد ID طرف مقابلتون و بنويسيد بعد مي ندازه شما رو تو پنجره pm تا بتونيد به رفقتون پيغام بديد
Google Search = بزنيد search بعد چيزي كه مي خواين جستجو كنه رو بنويسيد اونوقت كليد جلوشو بزنيد و خواهيد ديد كه تو پنجره گوگل سرچ شما انجام شد.
و pak و چندتا ديگه كه اگه بزنيد kelid براتون نشون ميده حالا من دارم با رو نسخه بدي كه گرافيكي و امكان add كلمات و داشته باشه درست كنم ولي اين server side قضيه ما رو كشته الان من با xml خيلي دارم راحت مي رم جلو .. ولي باسه اضافه كردن بايد به خاصيت share object فلش رو آورد كه همون server side و ميكشونه وسط ... حالا تا بعد ...

[flash width=297 height=199:fe9d6128a3]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/ChatBot.swf[/flash:fe9d6128a3]

انتقادات شديدا پذيرفته مي شود :lol:

آقا من اصلا سوالمو يادم رفت بگم .. مي گم كسي مي دونه چه جوري مي شه بدون استفاده از server side كار ذخيره متن و انجام داد؟

rahincom

Member
behrouzstar گفت:
آقا من اصلا سوالمو يادم رفت بگم .. مي گم كسي مي دونه چه جوري مي شه بدون استفاده از server side كار ذخيره متن و انجام داد؟
سلام

آقا ميشه ولي بايد فلش شما فرمتش exe باشه.

باي

آقا rahincom لطفا بيشتر توضيح بده ؟ من كه از بعضي از خدايان فلش پرسيدم گفتن نميشه ولي حرفي از exe بودنش نمي زدند تو سايت خود ماكرومديا هم هيچ اشاره اي نشده به اين مطلب ... حالا شما لطفا بگو چجورياس

rahincom

Member
سلام

چشم توضيحاتش رو مي نويسم و مي ذارم اينجا
راستي آقا شما اين ChatRobot رو از كجا دانلود كرديد بگيد تا ما هم دانلود كنيم.

باي

مرسي آًقا اگه اين كار و كني كه خوب ميشه
من نمي دونم خداييش .. من خونه يكي از دوستان بودم .. اين و ديدم .. بعد ديگه به اين فكر افتادم .

rahincom

Member
behrouzstar گفت:
مرسي آًقا اگه اين كار و كني كه خوب ميشه
من نمي دونم خداييش .. من خونه يكي از دوستان بودم .. اين و ديدم .. بعد ديگه به اين فكر افتادم .
آخه من قبلا اين رو تو يه سايتي ديده بودم كه براي Download هم گذاشته بود.
اگه پيدايش كردم اينجا لينك مي ذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا