نام طرح : فلامینگو ( بوتیک ) اندازه : 280×150 نرم افزار : Photoshop CS :: :: :: ::
NaviD.R.R Member Sep 1, 2006 #1 نام طرح : فلامینگو ( بوتیک ) اندازه : 280×150 نرم افزار : Photoshop CS :: :: :: ::
M mostafa_cs Well-Known Member Sep 1, 2006 #3 خیلی قشنگن! اما عکس بکگراند دومیه زیاد به بوتیک نمیاد! ________________________
Mandana Active Member Sep 2, 2006 #4 من آخر تورو می کشم کارات قشنگه من به شخصه حسودیم میشه فونت فارسیش فونت خاصیه یا با دسته؟ در کل خوشگله موفق باشی آبتین
من آخر تورو می کشم کارات قشنگه من به شخصه حسودیم میشه فونت فارسیش فونت خاصیه یا با دسته؟ در کل خوشگله موفق باشی آبتین
NaviD.R.R Member Sep 2, 2006 #6 آبتین جان یه مقداری لطفت به من زیادیه ، تو خودت که استادی عزیز . اون فلامینگو هم فونت F_sharq هست با یکمی تغییر .
آبتین جان یه مقداری لطفت به من زیادیه ، تو خودت که استادی عزیز . اون فلامینگو هم فونت F_sharq هست با یکمی تغییر .
nima_dsnr کاربر VIP Sep 2, 2006 #7 خیلی قشنگن مخصوصا اولیش نوید این یکمی تغییر رو خودت دادی ؟ آخه بیشتر از یه خوردس یه اشاره کوچیک کن چجوری آخه من هر وقت میخوام فونت دیفیس کنم عابروی هر چی طراح رو می برم ؛ قربونت
خیلی قشنگن مخصوصا اولیش نوید این یکمی تغییر رو خودت دادی ؟ آخه بیشتر از یه خوردس یه اشاره کوچیک کن چجوری آخه من هر وقت میخوام فونت دیفیس کنم عابروی هر چی طراح رو می برم ؛ قربونت
Mandana Active Member Sep 2, 2006 #9 مرسی نوید لطف داری.تو تاحالا از من طرح دیدی آخه؟ بعدشم من داشتم تو فونتهام رو نگاه می کردم.فونت شرق رو ندارم.برم دانلودش کنم.تو انجمنها چشمم بهش خورده بود.بهر حال ممنون موفق باشی آبتین
مرسی نوید لطف داری.تو تاحالا از من طرح دیدی آخه؟ بعدشم من داشتم تو فونتهام رو نگاه می کردم.فونت شرق رو ندارم.برم دانلودش کنم.تو انجمنها چشمم بهش خورده بود.بهر حال ممنون موفق باشی آبتین
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 2, 2006 #10 هر دو ا کار قشنگن. مخصوصا اولی. راستی نوید چند وقت پیش هم یه کار دیگه گذاشتی بودی که واسه همین بوتیک فلامینگو بود. موفق باشی سارا
هر دو ا کار قشنگن. مخصوصا اولی. راستی نوید چند وقت پیش هم یه کار دیگه گذاشتی بودی که واسه همین بوتیک فلامینگو بود. موفق باشی سارا
NaviD.R.R Member Sep 2, 2006 #11 sara_is_nice_girl گفت: هر دو ا کار قشنگن. مخصوصا اولی. راستی نوید چند وقت پیش هم یه کار دیگه گذاشتی بودی که واسه همین بوتیک فلامینگو بود. موفق باشی سارا کلیک کنید تا باز شود... اون ماله شعبه یکش بود .
sara_is_nice_girl گفت: هر دو ا کار قشنگن. مخصوصا اولی. راستی نوید چند وقت پیش هم یه کار دیگه گذاشتی بودی که واسه همین بوتیک فلامینگو بود. موفق باشی سارا کلیک کنید تا باز شود... اون ماله شعبه یکش بود .
NaviD.R.R Member Sep 3, 2006 #13 فکر کنم از سایز کار بشه فهمید برای چه کاریه !! این رو برای تابلوی فلکسی فیس یک بوتیک طراحی کردم .