Firefox چيه؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

اول : شما نبايد ين تاپيك و اينجا مي‌زدي بايد تو معرفي برنامه‌ها يا تو عمومي كامپيوتر ميزدي!

دوم : فاير فاكس يه مرورگر اينترنت ( كاوشگر ) مثله اينترنت اكسپلور هستش كه داراي امنيت بالا و سرعت تقريبا بيشتري هستش ( خودش هم دانلود منجر داره ) و مي‌توني اونو از لينك زير دانلود كني :

لينك دانلود : http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.4&os=win&lang=en-US

آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
قبول دارم که Opera یه مرورگر خیلی عالیه و از خیلی جهات از Firefox بهتره و Firefox جلوش مثل یه بچه است که شلوغ کرده و خودم هم از Opera استفاده میکنم .....ولی
Firefox سرعتش از Opera بیشتره و بعضی وقتا قدرتش تو Pageکردن از Opera بیشتره

taher007

Member
Sunboy454 گفت:
قبول دارم که Opera یه مرورگر خیلی عالیه و از خیلی جهات از Firefox بهتره و Firefox جلوش مثل یه بچه است که شلوغ کرده و خودم هم از Opera استفاده میکنم .....ولی
Firefox سرعتش از Opera بیشتره و بعضی وقتا قدرتش تو Pageکردن از Opera بیشتره

اگه اپرا یه خصوصیت داشته باشه ، سرعتشه ; که اونم شما نقض کردید!!
میشه اون جهات (برتریهای اپرا به فایرفاکس) رو ذکر کنید؟

Sunboy454

Active Member
برتری در قسمت مدیریت دانلود که خیلی محسوسه
برتری در ظاهر کاربرپسند
برتری در تنضیمات Tab-browsing
امکان back بدون لود دوباره ی صفحه
دسترسی راحتتر به temp
تنضیمات گسترده ی خود مرورگر و راحتی کار با اون
لود سریعتر هنگام باز شدن اولین صفحه
..
.
.
.
احتیاج هست بازم بگم ؟ (تست بدم ؟)

و اما شما میتونی با یه تست ساده به حرف من برسی
با هر دو مرورگر برو سایت Yahoo/Sign up for free email accounts و وقتی که تو هر دو کامل لود شد یه ID رو که قبلا ساخته نشده باشه (تو availablity خود سایت چک کن ) به هر دوشون بده ، در صورتیکه هر کدوم سریعتر کار کنه به اون یکی ایراد میگیره...!

آخرین ویرایش:

taher007

Member
Sunboy454 گفت:
برتری در قسمت مدیریت دانلود که خیلی محسوسه
برتری در ظاهر کاربرپسند
برتری در تنضیمات Tab-browsing
امکان back بدون لود دوباره ی صفحه
دسترسی راحتتر به temp
تنضیمات گسترده ی خود مرورگر و راحتی کار با اون
لود سریعتر هنگام باز شدن اولین صفحه

.
.
احتیاج هست بازم بگم ؟ (تست بدم ؟)

و اما شما میتونی با یه تست ساده به حرف من برسی
با هر دو مرورگر برو سایت Yahoo/Sign up for free email accounts و وقتی که تو هر دو کامل لود شد یه ID رو که قبلا ساخته نشده باشه (تو availablity خود سایت چک کن ) به هر دوشون بده ، در صورتیکه هر کدوم سریعتر کار کنه به اون یکی ایراد میگیره...!

سلام،
- مدیریت دانلود قبول (با اینکه فکر نکنم مال اپرا هم به درد دانلود بیشتر از 5-10 مگ بخوره)
- این همه theme فایرفاکس ریخته تو سایتش بسته به سلایق مختلف افراد... از تم netscape گرفته تا office 2003...
- نمیدونم، شاید.
- اگه اینطوره دیگه IE از همه بهتره!
- کدوم تنظیمات رو داره که فایرفاکس نداره؟

من در مورد extension های اپرا چیزی نمیدونم، به نظر من یکی از بزرگترین خصوصیات فایرفاکس ext های بسیار قابل نصب بر روی آن میباشد...

Sunboy454

Active Member
مدیریت دانلود Opera با امکان pause/resume میشه باهاش فایل های بزرگتر از 10 mg رو هم دانلود کرد
IE هم امکان back بدون load دوباره ی صفحه رو نداره و تنها مرورگری که به جز Opera این خصوصیتو داره Netscape (البته Mozilla رو نمیدونم ولی اونم احتمالا نباید support کنه ، چون Firefox هم واسه همون شرکته - گذشته از اینکه همه ی اینا یه روز زیر مجموعه ی Netsacpe بودن و اون موقع Opera واسه خودش یه شرکت جدا بود)
اگه واقعا تنظیماتشو نمیدونی که بشینم و 2 ساعت واست لیست کنم که اینا رو Opera داره و Firefox نداره ،در غیر اینصورت که هیچی ( البته اگه خودتم یه نگاه اجمالی بندازی متوجه میشی)

و اما در مورد extensionها : Firefox رو چند تا چیز تو مراحل release شدنش بیشتر توجه میکنه ، امنیت ، سرعت ... و واسه همین کاربراش یا خود شرکت یا شرکتای دیگه واسش extension میسازن تا کم و کاستیاشو رفع کنن ( اینم جریان ایران خودرو که تو تبلیغاش میگه در تمام جاده ها امداد جاده ای داریم ، که اگه ماشیناش خوب کار کنه احتیاجی به این کارا و این همه خرج نیست)

در آخر اینکه ؛ شما اون چیزی که من گفتم انجام دادی ؟

آخرین ویرایش:

alireza-metal

Active Member
fire fox خیلی خفنه --- اصلا هر انتقادی در موردش بی معناست ---- آخرین ورژنش که 1.4 هست تمام امنیت رو حفظ کرده و دیگر هیچ جای تردید نیست --- من خودم از همون اول که اومد دارم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی تاحالا ازش ندیدم ---- در جدیدترین نسخه اش تمامی باگ ها رو هم شناسایی کرده -- اگه از من میشنوید فقط firefox استفاده کنید --موفق باشید

H-assan

Well-Known Member
فقط این رو بهتون بگم که بیشتر کاربرها می شه گفت متخصص به بالا بیشتریا با فایر فوکس کار می کنن حالا این دوست عزیز می خواد دوصحفه لیست کنه ببینم چه می کنه شاید ایشون درست میگن من که منتظرم

Sunboy454

Active Member
این مسئله واسه من سودی نداره و وقت اضافه ایی هم (فعلا) ندارم که راجع به این ، توضیح بدم ؛ هر کی میخواد متوجه تفاوتهاش بشه ، یه مدت از هر دو استفاده کنه و وارد گزینه ها و تنظیماتش بشه

alireza-metal

Active Member
من با همشون کار کردم --- و تو همه قسمتهاشون رفتم ---- نتیجه >>> fire fox بهتر بود

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Sunboy454 گفت:
مدیریت دانلود Opera با امکان pause/resume میشه باهاش فایل های بزرگتر از 10 mg رو هم دانلود کرد
IE هم امکان back بدون load دوباره ی صفحه رو نداره و تنها مرورگری که به جز Opera این خصوصیتو داره Netscape (البته Mozilla رو نمیدونم ولی اونم احتمالا نباید support کنه ، چون Firefox هم واسه همون شرکته - گذشته از اینکه همه ی اینا یه روز زیر مجموعه ی Netsacpe بودن و اون موقع Opera واسه خودش یه شرکت جدا بود)
اگه واقعا تنظیماتشو نمیدونی که بشینم و 2 ساعت واست لیست کنم که اینا رو Opera داره و Firefox نداره ،در غیر اینصورت که هیچی ( البته اگه خودتم یه نگاه اجمالی بندازی متوجه میشی)

و اما در مورد extensionها : Firefox رو چند تا چیز تو مراحل release شدنش بیشتر توجه میکنه ، امنیت ، سرعت ... و واسه همین کاربراش یا خود شرکت یا شرکتای دیگه واسش extension میسازن تا کم و کاستیاشو رفع کنن ( اینم جریان ایران خودرو که تو تبلیغاش میگه در تمام جاده ها امداد جاده ای داریم ، که اگه ماشیناش خوب کار کنه احتیاجی به این کارا و این همه خرج نیست)

در آخر اینکه ؛ شما اون چیزی که من گفتم انجام دادی ؟
فکر کنم تمامی این سیستمها (IE ، Opera ، Netscape و ... ) بر پایه Mozilla هستند که شرکت تولید کننده FireFox هستش.

مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا