قالب FireCar

sallarmelli

Active Member
سلام
بیشتر به خاطر آنرپش این کارو انجام دادم و در ادامه ی کار خیلی رو نور پردازیش ور رفتم به نظرم خودم این قدم به جلو بود از لحاظ نور پردازی ولی از لحاظ آنرپ ساده بود ولی برای شروع به نظرم خوب بود تا نظر شما چی باشه

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد

مدل آماده بود و متریال بدنه و قسمت آنرپ رو ساختم

نرم افزارها

Ps5 , Ps6 ,color efix 4, max vray 2012

همین

موفق

رندر اصلی پیوست شماره 2 هست. پیوست اولی برای نمایش در گالری سایت بود

همین

attachment.php

پیوست ها

• sallar.jpg
    sallar.jpg
    674.6 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • sallar (2).jpg
    sallar (2).jpg
    654.7 کیلوبایت · بازدیدها: 90
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب همون رو ویرایش میکردی. سالار دقیقا چی کار میکردی که هم فتوشاپ 5 و هم 6 رو استفاده کردی :)؟ پسر خیلی عالی شده. من فکر کردم الان ساختمون چیزی زدی. حال کردم. ایول

ALI_TAKHTI

Active Member
متریال رینگ لاستیک و ضربه گیر روی در مشکل داره.اما رفلکت روی ماشین خوبه.چقدر کادر رندرت بسته است.چقدر خسیسی پسر.وا کن این لنز رو

sallarmelli

Active Member
فکر کنم الان پیوست ها درست شده باشه

نمی دونم

امروز همه چیز با من سر جنگ داره من رفتم کمی استراحت کنم آخرای شب می بینمتون

SinaTR

Well-Known Member
اگه يه دونه ضريب توربو رو می بردی بالا بهتر می شدا...!!!
به نظر من سپر عقت اون شکستگی های نور که ايجاد شده خيلی به کارت صدمه زده...
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چه می کنه این سردار ایران زمین!
برای اینکه عکس رو اونجوری بزاری توی سایت کافیه دکمه img بالا رو بزنی.بعد فایل رو از روی سیستم آپلود کنی.جالب هست اگه روش دابل کلیک کنی می تونی تعیین کنی چجوری کار کنه.بزرگ کوچیک اصلی و...
در مورد خود کار
این که مدل آماده هست اصلا از ارزش چنین کار خوبی کم نمیکنه
فاز آنرپ کار آسونی نیست و به نظرم خیلی خوب درش آوردی.
اما چیزی که بیشتر نظر منو جلب کرد استدیوی زیبا و 100 البیته زاویه خیلی مناسب برای عکس هست.
البته اینجور وقتا مثلا کاری کن انگار ماشین داره می پیچه یعنی لاستیک هاش به یه سمت گرایش داشته باشن.
پست پروداکشن هم خیلی خوب شده
در کل کار موفقیت امیزی هست.از رندرهای نمای خارجیت که خیلی بهتره.اگه بتونی اونها رو هم مثل اینا در بیاری اون موقع کارت درست تر میشه.
موفق باشی

sallarmelli

Active Member
من یه کوچلو کلی جواب بدم

یادم رفتم بنویسم فتوشاپ 6 علی رغم این امکانش که امکان ریکاوری داره ولی الکی سنگینه

من حدود یه سه ساعتی فقط روی شعله آتیش برای آماده شدن برای آنرپ کار می کردم در آخرش که می خواستم از منوی edit / transform / warp استفاده کنم هی کراش می کرد کفر منو در آورد به همین خاطر در ادامه کار رفتم روی 5 و خیلی راحت کارو انجام داد و سرانجام اون چیزی شد که می بینید

این رو بگم که مدل آماده و low poly بود و من فقط متریال هاشو یه کم دست کاری کردم

چه قدر کوچلو جواب دادم!!!!:green:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خسته نباشید
هم استدیو خوبه هم لایتینگ
تکسچر هم خوب روی کار نشسته این به این معنیه که آنرپ صحیحه
در کل کار قشنگیه
موفق باشید

Mehroo

Member
کلیت کار خوبه
فقط رفلکس های روی بدنه کنترل شده نیست_یکی از سخت ترین موارد در رندر های استدیوی همین کنترل رفلکس هاست
بخشی از چیزایی که میخواستم بنویسم تو بخشی از کامنت های دوستان گل علی تختی و سینا هست فقط برخلاف نظر علی جان به نظرم بخشی از رفلکس ها خوب نشدن چون روی سپر و گلگیر و چراغ کاملا مشهوده که ...
اضافه کنم
میدونی هنر انرپ در بدنه ماشین کجاشه؟
قسمت نبشی گلیگیر و سپر عقب و جلو_جایی که نه مربوط به فرانت ویو میشه نه ساید ویو_جایی که بیشترین کشیدگی در بدنه ماشین توش به وجود میاد
اگه به تکسچر سازی ای بر بخوری که باید اون قسمت ها طرح بخورن متوجه سختی کار میشی چون برا تنظیم دقیقش نیاز به ساخت مپ چند کاناله داری
اگه بتوبی رو این بخش تمرکز کنی و درش بیاری دیگه تنظیم دقیق یو وی مپ مدل های پیچیده تر هم تو دستت میاد

البته چیزی که گفتم به هیچ وجه برا کم کردن ارزش کارت نیست گفتم تا با تمرکز رو اون بخش مهارت لازم رو به دست بیاری

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلام سالار جان
کارت خوبه خصوصآ زاویه رندر ..
uv هم خوبه و به دانسته هات اضافه کردی
فقط مترالای ماشین جای کار داشتن خصوصآ رفلکت ها .
خسته نباشی

aroen

Well-Known Member
منم با دوستمون (mehroo) در مورد رفلکت ها موافقم. چیزی که تو رندر استدیوای مهمه تنظیم زاویه دوربین با ارتفاع و زاویه منبع نوریه،کاش رفلکت ها رو یه کم می بردی بالا تا یه کم رو شیشه(معمولا وقتی که داخل ماشین high poly نیست رفلکت رو شیشه روش خوبی برا پنهون کردن توشه:green:) و قسمتی رو بدنه میافتاد، الان رو جایی افتاده که هدف اصلیت نشون دادنه اونه(شعله)
راستی سمت راسته استدیوت هم شکستگی داره و زاویه انحنا پشتی یه ی کوچولو بیشتر می شد بهتر میشد
خوشحال میشم بدونم آنرپ چیه؟کجا استفاده میشه؟:-?

SANAZGOLI

Member
سلام .
کار قشنگی شده . منم با دوس ها موافقم ///
در مورد سوال aroen : آنرپ برای اینه که مثلآ شما بخوای یه لوگو رو بذاری وسط یه مدل طوری که خودت بتونی جاشو تنظیم کنی . یه جورایی مثل همون عکس png هست که بکگراند نداره .

آخرین ویرایش:

m120

Active Member
خیلی خوبه

دوست عزیز میشه اتاق رندر رو واسه دانلود بزاری ماهم حال کنیم؟؟؟؟

.:BehzAd:.

Active Member
آفرین سالار جان خوب آنرپ کردی شیدرش هم خوبه.ولی طبق معمول کادر خوبی انتخاب نکردی برا اونی که کل ماشین دیده میشه.

max vray

کاربر VIP
سلام سالار جان رندر خوبی شده انرپ هم درست انجام شده.
مشکل اصلی همون رفلکت عجیب رو سپر هستش.
از زاویه زدیکتر یک رندر از شعله میگرفتی از جلو به عقب ماشین جزابیتش بیشتر میشد.
یک پست پرو رو کارت کردم اگر خواستی بگو بگذارم:)
موفق باشی.

sallarmelli

Active Member
شما اختیار دار ی

بذاری چیزی یاد می گیرم حتما.

به نظرم این رفلکت ها به خاطر low ploy بودن کار ه

ممنون

max vray

کاربر VIP
بفرما فقط یکم کثیفش کردم تا نتونی با ماشینت بری مسافرت و رنگش عوض کردم همین:green:

پیوست ها

• sallar-(3).jpg
    sallar-(3).jpg
    260.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

sallarmelli

Active Member
هه هه هه
الان می برمش کارواش تا هم تمیز بشه و هم آتیشش خاموش بشه .(شوخیدم)

خیلی جالبه شده با اون پس زمینه و کفش موافقم ولی از کثیفی های رو گلگیر خوش نیومد با چی زدی این کار رو .قشنگ شده
فتوشاپ؟

ALI_TAKHTI

Active Member
هه هه هه
الان می برمش کارواش تا هم تمیز بشه و هم آتیشش خاموش بشه .(شوخیدم)

خیلی جالبه شده با اون پس زمینه و کفش موافقم ولی از کثیفی های رو گلگیر خوش نیومد با چی زدی این کار رو .قشنگ شده
فتوشاپ؟

اره اینا براشه، تو فوتوشاپ.البته اینجا خوب نشده چون رنگ خوبی رو انتخاب نکرده

جدیدترین ارسال ها

بالا