filter galery

naruto

Member
با سلام من طرح کار میکنم وقتی رو مد cmyk هستم بعضی از چیزا مثل فیلتر گالری ها فعال نیست باید چکار کنم ممنون و یه سوال دیگه وقتی یه کارو که بصورت psd ذخیره شده باز میکنید و اینبار با tif ذخیره میکنید به کار آسیبی میرسه رنگایی حذف میشن یا نه مخصوصا تو چاپ بازم ممنون
:)

MEGA WAVE

Active Member
توی مد cmyk خیلی از ایتمهای (مخصوصاً توی فیلترها ) غیر فعال میشن ...

برای این کاری که شما میخوای بکنی ، مد فایلت رو به RGB تغییر بده ، فیلتر مورد نظرت رو اعمال کن و بعد دوباره مد فایلت رو برگردون به cmyk.

پیشنهاد میکنم برای اینکه توی این پروسه رنگهای دیگه طرحت بهم نریزه از فایلی که داری روش کار میکنی داپلیکیت بگیر و بعد روی اون قسمتی که فیلتر رو اعمال کردی درگ کن توی فایل اصلیت.

در مورد سوال دوم : نه ، وقتی یه فایل Psd رو بصورت Tif ذخیره کنی بدون هیچ تغییری توی رنگها فایلت ذخیره میشه.

پی نوشت : Tif بهترین حالت ذخیره سازی از لحاظ پایبند بودن به مشخصه های فایل اصلی هست.

شاد زی

microsite

Member
راستي يادت باشه . وقتي ميخواي با پسوند tif كارتو ذخيره كني

در صفحه Save As :

تيك Layers رو بردار : اين كار توي پايين اومدن حجم فايل خروجي خيلي موثره

تيك ICC Profile رو بزن : اين كار باعث ميشه رنگها توي ويندوز هم درست ديده بشه . تقريباً درست مثل JPG

بعد از اين صفحه و زدن Save

توي بحث نحوه تكنولوژي ذخيره سازي ، ساختار LZW رو انتخاب كن . اين ساختار گاهي حجم فايلت رو تا 100 ها برابر كمتر از فايل اوليه ميكند ضمن اين كه حتي يك پيكسل رو هم از دست نمي دي.

بالا