filter galery

naruto

Member
با سلام من طرح کار میکنم وقتی رو مد cmyk هستم بعضی از چیزا مثل فیلتر گالری ها فعال نیست باید چکار کنم ممنون و یه سوال دیگه وقتی یه کارو که بصورت psd ذخیره شده باز میکنید و اینبار با tif ذخیره میکنید به کار آسیبی میرسه رنگایی حذف میشن یا نه مخصوصا تو چاپ بازم ممنون
:)

MEGA WAVE

Active Member
توی مد cmyk خیلی از ایتمهای (مخصوصاً توی فیلترها ) غیر فعال میشن ...

برای این کاری که شما میخوای بکنی ، مد فایلت رو به RGB تغییر بده ، فیلتر مورد نظرت رو اعمال کن و بعد دوباره مد فایلت رو برگردون به cmyk.

پیشنهاد میکنم برای اینکه توی این پروسه رنگهای دیگه طرحت بهم نریزه از فایلی که داری روش کار میکنی داپلیکیت بگیر و بعد روی اون قسمتی که فیلتر رو اعمال کردی درگ کن توی فایل اصلیت.

در مورد سوال دوم : نه ، وقتی یه فایل Psd رو بصورت Tif ذخیره کنی بدون هیچ تغییری توی رنگها فایلت ذخیره میشه.

پی نوشت : Tif بهترین حالت ذخیره سازی از لحاظ پایبند بودن به مشخصه های فایل اصلی هست.

شاد زی

microsite

Member
راستي يادت باشه . وقتي ميخواي با پسوند tif كارتو ذخيره كني

در صفحه Save As :

تيك Layers رو بردار : اين كار توي پايين اومدن حجم فايل خروجي خيلي موثره

تيك ICC Profile رو بزن : اين كار باعث ميشه رنگها توي ويندوز هم درست ديده بشه . تقريباً درست مثل JPG

بعد از اين صفحه و زدن Save

توي بحث نحوه تكنولوژي ذخيره سازي ، ساختار LZW رو انتخاب كن . اين ساختار گاهي حجم فايلت رو تا 100 ها برابر كمتر از فايل اوليه ميكند ضمن اين كه حتي يك پيكسل رو هم از دست نمي دي.

جدیدترین ارسال ها

بالا