قالب -=Ferrari Enzo=-@

saeedmagic

Member
سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
این آخرین کار منه که همه چیز رو خودم مدل کردم و توضیحات کامل و مراحل انجام کار توی WIP است و از همه دوستانه که تو wip نظر دادن تشکر می کنم و یک تشکر ویژه هم از آقا فرشید(*farshid*) دارم به خاطر کمکی که در استدیو رندرینک و متریال داشتن:rose:.
این کار حدود سه هفته زمان برد (پاره وقت)که بعد از آمدن از سرکار می شستم پاش تا شب و از نرم افزارهای:
3ds Max 2011
Vray 2.0
Photoshop cs2
ویه خورده هم ازCorelDraw x4 استفاده کردم.
حقیقت خودم خیلی ازش خوشم اومد و واقعا خستگی این چند وقت از تنم در اومد و خوشحالم که تمومش کردم چون وسطهاش می خواستم ادامه ندم دیگه! و به امید اینکه شاید کار خوبی بشه ادامه می دادم ولی حقیقت اصلا فکر نمی کردم اینقد به دلم بشینه امیدوارم شماهم خوشتون بیاد.:rose:

پیوست ها

• jpeg.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 110
  • w.jpg
    w.jpg
    214.4 کیلوبایت · بازدیدها: 84

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
واقعا خیلی عالی شده خیلی خوشم اومد

منو وسوسه کردی برم ماشینمو تکمیل کنم یه رندر ازش بگیرم

ولی از رنگش زیاد خوشم نیومد خیلی بی روحه و مدلتو خوب نشون نمیده(نظر شخصی)

موفق باشی

saeedmagic

Member
واقعا خیلی عالی شده خیلی خوشم اومد

منو وسوسه کردی برم ماشینمو تکمیل کنم یه رندر ازش بگیرم

ولی از رنگش زیاد خوشم نیومد خیلی بی روحه و مدلتو خوب نشون نمیده(نظر شخصی)

موفق باشی

مرسی آقا مجید
رنگش انتخاب آقا فرشیده :دی حقیقت این رنگ بیشتر می اومد بهش اینو زدیم دیگه
ممنون از نظرت

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوب شده
مدلینگش عالیه
استدویو هم خوبه

کاش یک بار دیگه با رنگ سیاه یا همون رنگ قرمز کلاسیک انزو که اول اول گفتم رندر بگیری
اینجوریی حجم ماشین از زمینه جدا میشه و جلوه بهتری پبدا میکنه
الان که رنگ روشن انتخاب کردی بهتر بود یه رنگ دودی واسه چراغهای جلو تعریف میکردی
متریال تایر خوب نشده
شیشه ها هم مشکل مدلینگ دارن

در ضمن فکر میکنم اولین ماشینی هست که مدل کردی
واقعا جای تبریک داره

موفق باشی :rose:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام دوست عزیز.
شروعت عالی بود پایانت هم عالی تر شده.
خیلی خوشم اومد.
بسی روحیه گرفتیم!:green:
ولی چند تا عیب دیدم که بیشتر تو بخش متریال و رندره.(شرمنده آقا فرشید:rose:)
لاستیک ها خیلی سیاه شده.به نظرم یکم specular یا یکم کثیفی رو آج ها لازم داشت.الان اصلا آج ها معلوم نیست.
چراغ عقب شبیه ظرف ریکا(مایع ظرفشویی) شده.
اگه توجه کرده باشی روی شیشه چراغ ترمز یه دونه هایی هست که نور رو منظم پخش میکنه و به چراغ نمای قشنگی میده.
میشد با بامپ راحت درستش کرد.
بعد انگار IOR شیشه ها خوب تنظیم نشده.(اینطوری که من میبینم:-?)
آقا شرمنده یکم گیر های بنی اسراییلی گرفتم.
بازم شرمنده آقا فرشید.قصد بی احترامی نداشتمهمیشه کارای شما رو قبول داشتم و دارم. فقط گند تا نظر دادم:rose:
سعید جان مدلینگت حرف نداره.
کیف کردم.
موفق باشید هر دوتاتون:rose:

*farshid*

کاربر VIP
ولی چند تا عیب دیدم که بیشتر تو بخش متریال و رندره.(شرمنده آقا فرشید:rose:)
بازم شرمنده آقا فرشید.قصد بی احترامی نداشتمهمیشه کارای شما رو قبول داشتم و دارم. فقط گند تا نظر دادم:rose:
سعید جان مدلینگت حرف نداره.
کیف کردم.
موفق باشید هر دوتاتون:rose:
:rose:
من قبل از شما انتقاد کردم به متریال و مدلش

چون کار اوله ایرادهاش قابل پذیرشه

آخرین ویرایش:

nitroxy

Member
سلام دوست عزیز . قبل از هز چیزی به خاطر کارت قشنگت بهت تبریک می گم . مدلینگش واقعا عالیه . اما راستش واسه رنگ با مجید موافقم .آخه هم بکگراند سفیده هم رنگ ماشین واسه همین زیاد خودشو نشون نمیده . بابا تا اسم فراری میاد ماشینو هم که نبینی یاد رنگ قرمزش میوفنی . فراریه و قرمزش. حتما یک قرمز خالص روش بذار مطمئنن جواب میده . موفق باشی دوست جون.:rose::rose:

saeedmagic

Member
مرسی از نظراتتون و ایرادها رو کاملا قبول دارم به بزرگیه خودتون ببخشید کار اول بود دیگه!
و حتما حتما به زودی با رنگ قرمز و استدیو خاکستری رندر می گرم و میزارم اینجا اگرم بشه یدونه ام مثل اونی که آقا سروش تو تاپ گالری دارن تو جاده ام یکی درست میکنم و میزارم که ببینید چطور شد،ولی برای الان دوتا دونه از تست رندرامو که خودم باحاش خیلی حال کردم رو میزارم شمام ببینید البته اینم یه سری ایراد داره ها ولی تست رندر بوده و استودیو هم نبوده!
موفق باشید

پیوست ها

• t8.jpg
    t8.jpg
    304.7 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • t9.jpg
    t9.jpg
    289.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار قشنگی شده فقط در باره مدلینگ قسمت بالایی شیشه که چسبیده به سقف هم شیشه جلو و هم درا احساس میکنم حالت شکسته شکسته شده دلیلش رو نمیدونم خودتم یه نگاه بنداز ماشین فراری و اینجور ماشینا مانورشون تو آیرو دینامیک بودن بدنه هست بعید میدونم که تو مدل اصلی اینجوری باشه
موفق و پیروز باشی:rose:

pba.max

Member
واقعا دمت جیز....
من که دارم حسودی میخورم...
.
من تازه سرزدم درسته ماله خیلی وقت پیشه ولی آخه حیفه اظهار ه نظر نکنی از این کار زیبا... این هم آخرین اظهاز نظر...

.:BehzAd:.

Active Member
مرسی سعید کاره خوبی زدی .عالی.بهت تبریک میگم اون رندر که ماشین رو سه کردی دوست دارم فقط کاش یه خورده سیاه ترش میکردی این نوک مدادی زاد جالب نشده یه رندر با متریال سیاه سیاه بگیر کارت یه دونه میشه

behrang2

Member
چطوری ممکنه کار اولت باشه
پس با مدل زنی از چی تمرین مدلینگ میکردی :د ... معرکه هستش.. من استعداد ندارم فقط پشتکار دارم .. سر همین به کسایی که استعداد دارن قبطه میخورم .. ای با استعداد .. ای جان :د

آخرین ویرایش:

ali3dm

کاربر VIP
جا داره یه خسته نباشید بهتون بگیم
155fs44059.gif

رنگ انتخابی فرشید بیشتر بهش میاد

flowerysmile.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا