سلام.محسن خود مجید گفت بنده خدا کارش در حد تمرین هست.حجم و متریال کارش خوب شده.خیلی خوب شده.اما محیط اطراف و نور و آبجکت از فایل مسابقه اورموشن اقتباس شده.اشکالی هم نداره.اتفاقا خود من از این فایل اورموشن خیلی درس گرفتم.کلاس درس کاملی هست.از بحث رنگ بازی تا نور پردازی تا رفلکت محیطی بدون hdri , ...
کاری تاپ گالری پیشنهاد میشه که تمامی المان ها توسط شخص جانمایی بشه.منظورم مدل سازی مثلا درخت نیست.چون توی کارهای آرکویز باید از مدل آماده استفاده کرد.اما چون نور و بک گراند و محیط اقتباسی هست کار نمی تونه برای تاپ گالری مورد بررسی قرار بگیره.مگر اینکه صاحب اثر از اول تمام فرآیند متریال سازی نور پردازی و محیط سازی رو بسازه..مثل من که فایل خانه سالمندان فرشید رو دوباره ساختم.
سلام بر عارف گل..ستینگ ...نور رو دوباره ست کردم بک من پلانه که در نهایت تو فتوشاپ درست شده درختا forecو اب دقیقن همون ابی که تو کار قبلی استفاده کردم با ایت تفاوت که درشتره اون تو uv جمش کردم که ریز بشه از فلور جنیتور واسه اسکله استفاده کرم لامپ تو اب .و میز داخل کاملا کپی هست زمین رو هم اول itoo دادم ولی در نهایت کپی کردم تاپ گالری واسه این کار نیست چون به نظر خودم خامه هنوز مشکل داره و ایده محیط از من نیست