بی بی کد exterior

m.n1362

Member
سلام به همه این کار تمرینی بوداول کل صحنه چمن بود با گل و گیاه اما یه کار دیدم تو اورموشن خییلی ازش خوشم اومد محیطشو تغییر دادم در کل فقط تمرین بو د ...حجمش زیاد بود کمش کردم خیلی تو کیفیت تاثیر نداره حجم کمتر رو به اسم low گذاشتم راحتتر ببینید.مکس وی ری فتوشاپ

پیوست ها

• low qu.jpg
    low qu.jpg
    407.5 کیلوبایت · بازدیدها: 148

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی چی؟ ولی
1.تکسچری که شما برای نمای دیوار خونه استفاده کردی ( منظورم چوبیه هستش ) جالب نیست. چون یک خونه با این ابعاد نمیشه همچین تکسچر یکدستی داشته باشه. یعنی یک درختی به این ضخیمی بوده اینها برش دادن .
به نظرم اگر مثل کف زمین که تیکه تیکه هستش. اونجوری باشه بهتره
2. دیوار ها رو از ,vray dirt اسفتاده کردی ولی اسکلت که چوبی و تو آب هم هستش اصلا کثیف نیست و ماشالا نو نو هستش. البته تو انتخاب تکسچرش هم ضعیف کار کردی چون این بیشتر به کابینت mdf میخوره . به نظرم یک تکسچر کثیف و قهوه ای تر انتخاب کن و یکمی ضخیم ترش کن که بهتر دیده بشه
3. من تاحالا ندیدم ستون های اون اسکله بیرون زده باشه اونم این شکلی. شایدم من ندیدم
4.درختی که جلوی خونه هستش به نظر سبز میاد ولی پشتی ها همه نارنجی و پاییزی :shock:
5. شیشه ها اینها هم به نظرم معمولی میزاشتی بعد یک لوستری چیزی تو خونه میزاشتی قشنگ تر بود

در کل کارت خوبه ولی اینها رو رفع کنی کلی قشنگ تر میشه. حتما امتحان کن. درسته تمرینه ولی یک حیفه این کار رو ولش کن.
موفق باشی :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به آقا مجید.می بینم که کار هنری میزنی
مثل همه کارهای نور پردازی خیره کننده شده.عجیب واقعی در میاری نورها
طوری هست کارات که با نورهات هیچ وقت متریال ها ماهیت خودشون رو از دست نمیدن.
فکر کنم از فایل اورموشن کمک زیاد گرفتی درسته؟
کارت از 10 نمره 8 میگیره.موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
خيلي عالي شده اگه يه تركيب با ايده ي خودت بزني تو اين مايه ها
اولين كسي ام كه تاپ گالري رو پيشنهاد ميده
موفق باشي.

maxpin206

Well-Known Member
تبریک میگم کار زیبایی شده به خصوص طرحت البته اسکله با طرحت زیاد هماهنگ نیست انگار جدا از طرحت
به هرحال کار خوبی شده به خصوص نور پردازی و یک چیز مهم اب رفرکتشو بیشتر کنی واقعی تر میشه الان رفلکت بیشتر
فضا خالی ساختمون که درختا از داخلش دیده میشن بهتر بود بکگراندش کمی شلوغ تر بود و اسمون دیده نمی شد
به همراه نظر دوستان رعایت بشه عالی خواهد شد

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
به ! چه کردی شما ! یاد این ArchPack ها میوفته ادم عالی شده افرین خسته نباش
ولی خواهشن همه اینقدر از gwIvy استفاده میکننین
شکل برگ هاش رو تغییر بدین خیلی دیگه تکراری شده !!

m.n1362

Member
خیلی قشنگه ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی چی؟ ولی
1.تکسچری که شما برای نمای دیوار خونه استفاده کردی ( منظورم چوبیه هستش ) جالب نیست. چون یک خونه با این ابعاد نمیشه همچین تکسچر یکدستی داشته باشه. یعنی یک درختی به این ضخیمی بوده اینها برش دادن .
به نظرم اگر مثل کف زمین که تیکه تیکه هستش. اونجوری باشه بهتره
2. دیوار ها رو از ,vray dirt اسفتاده کردی ولی اسکلت که چوبی و تو آب هم هستش اصلا کثیف نیست و ماشالا نو نو هستش. البته تو انتخاب تکسچرش هم ضعیف کار کردی چون این بیشتر به کابینت mdf میخوره . به نظرم یک تکسچر کثیف و قهوه ای تر انتخاب کن و یکمی ضخیم ترش کن که بهتر دیده بشه
3. من تاحالا ندیدم ستون های اون اسکله بیرون زده باشه اونم این شکلی. شایدم من ندیدم
4.درختی که جلوی خونه هستش به نظر سبز میاد ولی پشتی ها همه نارنجی و پاییزی :shock:
5. شیشه ها اینها هم به نظرم معمولی میزاشتی بعد یک لوستری چیزی تو خونه میزاشتی قشنگ تر بود

در کل کارت خوبه ولی اینها رو رفع کنی کلی قشنگ تر میشه. حتما امتحان کن. درسته تمرینه ولی یک حیفه این کار رو ولش کن.
موفق باشی :rose:

مرسی از نظرت و نقد خوبت به این چیزا توجه نکردم ..مرسی

m.n1362

Member
سلام.به به آقا مجید.می بینم که کار هنری میزنی
مثل همه کارهای نور پردازی خیره کننده شده.عجیب واقعی در میاری نورها
طوری هست کارات که با نورهات هیچ وقت متریال ها ماهیت خودشون رو از دست نمیدن.
فکر کنم از فایل اورموشن کمک زیاد گرفتی درسته؟
کارت از 10 نمره 8 میگیره.موفق باشی
سلام عارف ...از اورموشن کمک گرفتم.نورم چیز خاصی نداره چوب کاری میکنی داداش.مرسی

m.n1362

Member
خيلي عالي شده اگه يه تركيب با ايده ي خودت بزني تو اين مايه ها
اولين كسي ام كه تاپ گالري رو پيشنهاد ميده
موفق باشي.

سلام خوبی خدمت چه خبر؟لطف داری ..تاپ گالری یکم بیشتر از اینا وقتو ...بلد بودن تکنیک و نگاه دقیق میخواد فکر کنم

m.n1362

Member
تبریک میگم کار زیبایی شده به خصوص طرحت البته اسکله با طرحت زیاد هماهنگ نیست انگار جدا از طرحت
به هرحال کار خوبی شده به خصوص نور پردازی و یک چیز مهم اب رفرکتشو بیشتر کنی واقعی تر میشه الان رفلکت بیشتر
فضا خالی ساختمون که درختا از داخلش دیده میشن بهتر بود بکگراندش کمی شلوغ تر بود و اسمون دیده نمی شد
به همراه نظر دوستان رعایت بشه عالی خواهد شد

مرسی وقت کردن امتحان میکنم ممنونم

m.n1362

Member
به ! چه کردی شما ! یاد این ArchPack ها میوفته ادم عالی شده افرین خسته نباش
ولی خواهشن همه اینقدر از gwIvy استفاده میکننین
شکل برگ هاش رو تغییر بدین خیلی دیگه تکراری شده !!

مرسی دوست خوبم به چشم رعایت میکنم مرسی

abbasi_0912

Active Member
سلام، مجید جان
بالاخره یه کار دیدیم ازت که نسبت به بقیه بیشتر وقت گذاشتی، امیدوارم این حس رو از دست ندی
اگر این حس وقت گذاشتن برای کار رو بتونی بیشتر تقویت کنی انشاا... سال جدید با پدیده جدیدی توی انجمن همگی رو به رو میشن

موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام خوبی خدمت چه خبر؟لطف داری ..تاپ گالری یکم بیشتر از اینا وقتو ...بلد بودن تکنیک و نگاه دقیق میخواد فکر کنم

شكر خدا.ت. خدمت به بهترين نحو ممكنه برات وقتتو تلف ميكنن.اشتباه نكن يه كار تاپ ميتونه در عين سادگي تاپ باشه.

m.n1362

Member
سلام، مجید جان
بالاخره یه کار دیدیم ازت که نسبت به بقیه بیشتر وقت گذاشتی، امیدوارم این حس رو از دست ندی
اگر این حس وقت گذاشتن برای کار رو بتونی بیشتر تقویت کنی انشاا... سال جدید با پدیده جدیدی توی انجمن همگی رو به رو میشن

موفق باشی
سلام حسین گل به من لطف داری انشا... که بتونم ممنونم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.محسن خود مجید گفت بنده خدا کارش در حد تمرین هست.حجم و متریال کارش خوب شده.خیلی خوب شده.اما محیط اطراف و نور و آبجکت از فایل مسابقه اورموشن اقتباس شده.اشکالی هم نداره.اتفاقا خود من از این فایل اورموشن خیلی درس گرفتم.کلاس درس کاملی هست.از بحث رنگ بازی تا نور پردازی تا رفلکت محیطی بدون hdri , ...
کاری تاپ گالری پیشنهاد میشه که تمامی المان ها توسط شخص جانمایی بشه.منظورم مدل سازی مثلا درخت نیست.چون توی کارهای آرکویز باید از مدل آماده استفاده کرد.اما چون نور و بک گراند و محیط اقتباسی هست کار نمی تونه برای تاپ گالری مورد بررسی قرار بگیره.مگر اینکه صاحب اثر از اول تمام فرآیند متریال سازی نور پردازی و محیط سازی رو بسازه..مثل من که فایل خانه سالمندان فرشید رو دوباره ساختم.

جدیدترین ارسال ها

بالا