.:BehzAd:.
Active Member
نه داداش همین اول کار اینجوری میگی انتظار داری اخرش چی بشه؟
مدلسازیش خیلی سخت نیست وقت زیاد میخواد.
مدلسازیش خیلی سخت نیست وقت زیاد میخواد.
اگه بتونم حتما شرکت میکنم بهزاد جان . واقا عاشق این مسابقات هستم . خیلی چیزا آدم یاد میگیرهای بابا چرا محمد جان جان منم به شدت در گیرم ولی با این مسابقه خیلی حال میکنم حتما شرکت کن.
سلام
منو مجیدم شروع کردیم به ساخت
ازونجا که کار اصلی رو مجید انجام میده..(یعنی ساخت خوده نما) منم دارم از خیابونا اطرافو ساختمونا بقل شروع میکنم به اینکه برسم به ساختمون مجید :د
این نصفه ساختمون بقلی:د یه فروشگاه :د فردا کاملش میکنم:-س
سلام
وای ....خیلی جرات میخواست شروع کنم... اخه خیلی مبتدی ام...تا حالا که به این جا رسیده...
بقیش چی میشه!!!
دوستان دیگه هم که شروع کردن هر روز که کار می کنن مراحل کارشون رو بذارن... هم باعث انگیزه خودشون و بقیه ست و هم بقیه میتونن مشکلات مدلشون رو بفهمن...
اگه دقت کنی داخل اصلا چیزی معلوم نیست جز دیوارها! برا همین من این شکلی کار کردم:واسه ساخت داخل چه پیشنهادی دارید؟
من که اصلا براساس نقشه کار نکردم چون ازش سر در نیاوردم! همینجوی تخمین زدم و کار کردم...من نقشه هارو بر اساس اندازه هاشون یک پلان ساختم و به هش طرح نقشه هارو دادم اما مدل میکنم مقیاس دیوارا جالب نیست
اگه تقلب به حساب نمیاد کمکم کنید
اینم از ادامه کار ما...
چرا انقدر تعداد کمه.بقیه کاراشون رو نمی زارن یا هنوز شروع نکردن؟
هر جا هستید خوش باشید
خیلی ممنون دوست عزیزمدلسازیتون خیلی عالیه و خوب پیش رفته
اما بنظر میاد یه اشکالی هست ! مقطعی که اون پشت گذاشتید باید میرور میشد (افقی) ... الان پله های مدلتون سمت چپ تصویره درحالیکه تو مقطع سمت راستشه .
درسته ؟!!