Export كردن اطلاعات Microsoft Outlook

Merott

Active Member
سلام...
اين امكان وجود داره كه بتونيم همه‌ي اطلاعاتي كه توي Microsoft Outlook هستن (از جمله ايميل‌هاي دريافتي، ارسالي و ...) رو Export كنيم تا بعد از دوباره ريختن ويندوز اون‌ها رو دوباره برگردونيم؟
خيلي ممنون...

miladsadsad

Active Member
بله این امکان وجود داره . شما می توانید به منوی file --> export رفته و در پنجره جدید اولین گزینه را انتخاب نمایید . بقیه مراحل کار ساده است و فقط باید فولدرهای داخل Outlook را انتخاب و طی کردن مراحل با گزینه Next را انجام دهید . موفق باشید.....

Merott

Active Member
كسي نيست جواب بده؟....
كسي ميدونه فايل‌هاي مربوط به اطلاعات و ايميل‌ها و تنظيمات در كجاي هارد ذخيره ميشن...؟
روز موعود (روز نو كردن ويندوز) داره نزديك ميشه...:cry:
خيلي ممنون...:wink:

Sunboy454

Active Member
پسوندهای outlook ؛ Eml هستن ، که با save کردن حفظ میشن ؛ بصورت پیشفرض تو my Document ذخیره میشن ، اما اگه بصورت Stationaty و با پسوند htm ذخیره بشن ، تو آدرس زیر هستن :
کد:
:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Stationery
ممکنه تو بقیه ی فولدرهای Microsoft Shared هم چیزایی پیدا کنی ؛

Merott

Active Member
خيلي ممنون نيماجان....
روي هارد من من فقط يك فايل با پسوند Eml به نام Comma Separated Values (Windows) وجود داره...
آدرس فايل هم اينه:
کد:
‍C:\Documents and Settings\Merott\Application Data
در ضمن... در برنامه‌ي Outlook اگه از منوي File قسمت Data File Management رو باز كنيد، دوتا فايل رو با دايركتوري‌هاشون نشون داده....
من اون دو تا فايل رو از دايركتوري خودشون Move كردم تا ببينم Outlook چي ميشه.... ديدم كه هيچ تغييري نكرده!
با اين فايل Eml هم همين كار رو كردم.... ولي اتفاقي نيفتاد!
باز هم ممنون...

بالا