جلوه های ویژه Explosion Test------------------------Cinema 4D & Turbulence 4d

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه.
یه تست جدید زده با یه پلاگین خوب به اسم Turbulence 4d. کار این پلاگین ایجاد جلوه هایی مثل دود و آتشه.
نکته مهمش هم اینه که بالاخره تونستم این پلاگین رو با MODynamics مخلوط کنم و باهاش این کار رو بزنم. فقط یه مشکل هست که ورژن کرک شده اش رو پیدا نکردم و ورژن بتاش هم نمی ذاره سایز بزرگ رندر بگیرم. ببخشید واسه رندر کوچیک. اگه کرکش رو پیدا کردم حتما یه رندر خوب و بزرگ و با جزئیات می ذارم تا بهتر بشه روش نظر داد.
خوشحال می شم اگه مشکلاتی توی کار هست گوشزد کنید.
ممنون.
موفق باشید.

پیوست ها

• ETset 001.jpg
    ETset 001.jpg
    7 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • ETest 001.rar
    130.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
امین جان کارت جالب شده.
فقط یکم بسته تر رندر بگیر.
دوربین رو ببر نزدیک تر که بیشتر معلوم باشه.
بعد وقتی منفجر میشه ذرات اگه بیشتر پخش بشه فکر کنم بهتر بشه. یه جورایی انفجار عظیم تر باشه.
ولی دود با آتیش خوب در اومده.
موفق باشی.:rose:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام امین جان
خسته نباشید جالب بود . حرکت ذرات باقی مونده یکم کار نیاز داره تا طبیعی تر بشه مثلا سرعت افتادنشون
و اینکه این پلاگین MODynamics چه کاری انجام میده اگر ممکنه یه توضیح مختصر بگو .
موفق موفق باشی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام امین جان
خسته نباشید جالب بود . حرکت ذرات باقی مونده یکم کار نیاز داره تا طبیعی تر بشه مثلا سرعت افتادنشون
و اینکه این پلاگین MODynamics چه کاری انجام میده اگر ممکنه یه توضیح مختصر بگو .
موفق موفق باشی

ممنون. آره جای کار داره. یه تست ساده بود. اگه قرار شد بازم روش کار کنم حتما بیشتر رو جزئیاتش وقت می ذارم.
در مورد MoDynamics هم باید بگم ما یه قسمت مهم توی Cinema 4D داریم به اسم MoGraph. این MoDynamics فقط یه چیز کوچولو توی این قسمته که خیلی هم جالبه و وقتی با دیگر بخش های Mograph قاطیش کنیم خیلی توپ می شه.
این MoDynamic هم همون طور که از اسمش پیداست یه موتور دینامیکیه اما این موتور فقط برای آبجکت هایی قابل استفاده است که توی Mographjth استفاده می شن. سرعتش که عالی و فوق العاده است، کیفیتش هم خوب و مناسبه. احتمالا چیز زیادی از حرف های من نفهمیدید آخه تا با اینا کار نکرده باشید احتمالا نمی فهمید من چی می گم.

سلام.
امین جان کارت جالب شده.
فقط یکم بسته تر رندر بگیر.
دوربین رو ببر نزدیک تر که بیشتر معلوم باشه.
بعد وقتی منفجر میشه ذرات اگه بیشتر پخش بشه فکر کنم بهتر بشه. یه جورایی انفجار عظیم تر باشه.
ولی دود با آتیش خوب در اومده.
موفق باشی.:rose:

حسین جان ممنون.
آره مجبور بودم بسته رندر بگیرم چون می خواستم کل کار توی رندر بیفته.
می خواستم یه کم آبکت ها دورتر بریزه اما این کارو نکردم آخه یه کم کانتینر کار بزرگ می شد و محاسبه اش الکی می رفت بالا.

بازم ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا