ExitXP (خروج از MMB به سبک Windows XP )

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان
خيلي وقت بود مي‌خواستم و دوست داشتم تا اين مثال رو آماده كنم...ولي به دلايل مختلف نمي‌شد.بالاخره از ديروز تصميم گرفتم كه اين مثال رو بسازم...
من خودم خيلي دوستش مي‌دارم و مي‌دونم خيلي ها هم بعدها ازش استفاده مي‌كنن...
راهنما هم براي كدها گذاشتم...
كار كلي اين مثال اينه كه اول از پنجره شما عكس ميگيره و بعد سياه و سفيد مي‌كنه و با fade اونو نشون ميده...

نكته : به دليل اينكه عكس‌ گرفته شده در آخر پاك بشه من يه فايل bmp در برنامه embed كردم ، كه بعد از اجراي كدها عكس گرفته شده روي اون overwrite ميشه...

اين هم تصوير نمونه :

لينک دريافت مثال با حجم 416 كيلوبايت

موفق باشيد...!

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
جلوه زیبایی هست و من مطمئن هستم دوستان از این به بعد به لطف نمونه آقا سامان از این تکنیک در کارهاشون استفاده خواهند کرد.
من برای اینکه لینک دائمی و همیشگی باشه با اجازه نمونه رو اینجا ضمیمه می کنم:

پیوست ها

• ExitXP.zip
    416.3 کیلوبایت · بازدیدها: 58

splinter cell

Well-Known Member
سلام!
بازهم کولاک کردی سامان....
بکر و تازه بودن این مثالت یک طرف این برنامه PVW32Con یک طرف ! عجب چیز معرکه ایه مخصوصاً اینکه تحت داسه و پارامترهای جالبی هم داره.دستت درد نکنه!احتمالاً نمیخوای بیشتر درموردش و طریقه استفاده از فرامینش توضیح بدی؟
فقط یک سئوال این اسکریپتfade که در Master Layer باید اجرا بشه کجاست؟من که پیداش نکردم.البته چند خط زیر اون همین کار رو انجام میده.
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]For[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] i=[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]0[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]To[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]46
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] 
j=i*[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]2
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] 
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080]ImageOpacity[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("obj$","j")
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080]Pause[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]("[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101]")
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Next[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101] i[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
و فکر کنم میخواستی بعداً اینها رو تو اون اسکریپت بذاری.آره؟
باز هم از بابت این مثال ارزشمند از شما تشکر میکنم.مایه مباهات انجمن هستید.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
محسن جان ، اولش كدهاي fade توي اسكريپتي با همون نام بودن ، ولي بعدا كه جابجا كردم حتما يادم رفته اون خط رو پاك كنم...
در مورد PVW32Con هم بايد بگم كه توي sampleهاي كاربران در mmb 4.9.8 هستش كه يك مثال براي سياه سفيد كردن عكس بود كه من از اون استفاده كردم...فكر مي‌كنم بقيه پارامترهاش چيز خاصي داشته باشه...يكم باهاش ور بري حله...

موفق باشيد...!

تا بعد...!

splinter cell

Well-Known Member
با تشکر از توضیحاتت!آره پارامترهای جالب دیگه ای هم داره مثلاv--عکس رو به شکل ورتیکال آینه ای میکنهh--عکس رو به شکل هاریزنتال آینه ای میکنهi--عکس رو به گیف تبدیل میکنه و....و چند تای دیگه که به نوبه خودش میتونه در پروژه های مربوط به عکس استفاده بشه. یا حق!

جدیدترین ارسال ها

بالا