شبكه هاي خارجي رو نمي دونم ولي شبكه ي 3 سيما رو مي توني از اين لينك استفاده كني:babak_dj گفت:اقا کسی LINK بازی های EURO 2004 رو داره که بشه از تو INTERNET تماشا کرد؟؟!
![]()
خواهش مي كنمbabak_dj گفت:اقا دستت درد نکنه خیلی باحالی![]()
اقا مسله اینه که من ماهواره ندارم و CABLE دارم وگرنه که اینجا نمیگفتم.MrMohi گفت:خوب چه کاریه؟ ... از شبکه های ماهواره ای میتونی ببینی : پخش رقابتهای يورو ۲۰۰۴
از کانال الجزيره اسپرت در ماهواره نايل ست و عرب ست و شبکه ۳ ايران در ماهواره اينتل ست۹۰۲ ليدر تی وی آذربايجان - کانال ۱ آلمان - زد دی اف آلمان - تی وی ای اسپانيا - رستووی گرجستان در ماهواره اوراسيا ست کانال ۲و۳ فرانسه در هاتبرد و ترت ۱ در ترکست و يوتل ست ۳ و تی اف ۱ فرانسه در آتلانتيک برد ۳بصورت رايگان
و کانال های رای ايتاليا - اسلونی-اچ ار تی - اس ار جی سويس پلست اسپرت در هاتبرد
با رمز گشايی
من خودم از یورو اسپورت میبینم ...
بلـــــــــــــــــــــــــــــهMrMohi گفت:خوب چه کاریه؟ ... از شبکه های ماهواره ای میتونی ببینی : پخش رقابتهای يورو ۲۰۰۴
از کانال الجزيره اسپرت در ماهواره نايل ست و عرب ست و شبکه ۳ ايران در ماهواره اينتل ست۹۰۲ ليدر تی وی آذربايجان - کانال ۱ آلمان - زد دی اف آلمان - تی وی ای اسپانيا - رستووی گرجستان در ماهواره اوراسيا ست کانال ۲و۳ فرانسه در هاتبرد و ترت ۱ در ترکست و يوتل ست ۳ و تی اف ۱ فرانسه در آتلانتيک برد ۳بصورت رايگان
با رمز گشايی
اقا من اون سایتو که شما گفتین رفتم ولي فقط LINK کانال های ماهواره رو داده بود همین.alireza26 گفت:بلـــــــــــــــــــــــــــــهMrMohi گفت:خوب چه کاریه؟ ... از شبکه های ماهواره ای میتونی ببینی : پخش رقابتهای يورو ۲۰۰۴
با رمز گشايی
من هم همينو گفتم.![]()