error زمان اجرا

fahimehf

Member
**Error** C:\Documents and Settings\HAMID\Local Settings\Application Data\Macromedia\Flash 8\en\Configuration\Classes\FP8\TextField\StyleSheet.as: Line 7: The name of this class, 'TextField.StyleSheet', conflicts with the name of another class that was loaded, 'TextField.StyleSheet'.
{

**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances
on (press) {

Total ActionScript Errors: 2 Reported Errors: 2

همزمان با اجرای فایل fla پیغام بالا برایم می آید . اشکال چیست ؟

shahabworks

Member
همانطور که از خط آخر پیغام مشخص است مربوط به actionscript است که اولی در مورد استایل یک فیلد نوشتاری است . احتمالا دو class با یک نام در فایل وجود دارد و ایجاد مشکل کرده دومین error مربوط به اشتباه در action نسبت داده شده به یک شی که button نبوده ولی در کد نویسی به اشتباه mouse event دکمه به آن داده شده.

fahimehf

Member
ایجاد مشکل نمی کنه

می خواستم ببینم اگر خطای اولی رو همینطور بذارم به حال خودش باشه و بهش کار نداشته باشم مشکلی در فایلهای فلش و swf پیش نمیاد (در اینده)

shahabworks

Member
اصولا اگر خطایی در فایل باشه باید برطرف بشه در غیر این صورت حتما باعث متوقف شدن یا در اصطلاح کرش شدن فایل میشه در مورد فایل fla ممکنه موجب هنک کردن سیستم هم بشه

fahimehf

Member
حل این مشکل ؟

سلام
چطور این دو کلاسی که هم نام هستند و رفع مشکل کنم ؟

shahabworks

Member
متاسفانه دانش فلش من در آن حد نیست که دقیقا بگم چطور مشکل را حل کنی ولی فکر کنم در اسکریپتها باشد دنبال این دو کلاس هم نام بگردی و یکی را به دلخواه عوض کنی که ممکنه در چند جای متفاوت به کار برده شده باشد.با توجه به آدرسی که در error میبینی میتوانی مشکل را پیدا کنی.

آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
نام فایل باید عوض بشه ... و به اسم اون Class در بیاد ... به علاوه در Source فایل هم نام Class جدید باید جایگزین بشه .

amir_s

Active Member
راه حل همینی بود که گفتم.
البته پیشنهاد می کنم فلش رو دوباره نصب کنید .
ممکنه یه مشکل داخلی پیش اومده باشه.

fahimehf

Member
سلام

**Error** Symbol=m_etrat, layer=Layer 1, frame=16:Line 1: Statement must appear within on handler
stop();
بنظر شما این خطا از چیه ؟
تو یکی از دکمه هام اکشن stop گذاشتم .
راستی فلشم remove , Reinstall کردم اما باز هم مشکل کلاسها حل نشد.

ققنوس

Member
سلام

**Error** Symbol=m_etrat, layer=Layer 1, frame=16:Line 1: Statement must appear within on handler
stop();
بنظر شما این خطا از چیه ؟
تو یکی از دکمه هام اکشن stop گذاشتم .
راستی فلشم remove , Reinstall کردم اما باز هم مشکل کلاسها حل نشد.

خوب این یعنی این که باید برای این دستور یه handler تعریف کنی. یعنی باید بگی که در چه حالتی باید این اکشن تو اجرا باشه مثلا اینجوری بنویسی دیگه ارور نمیده.
کد:
on (release) {
	stop();
}

fahimehf

Member
من یه منو دارم که که فرض کنید شامل دوتا کلید.
هر دو کلید زیرمنو دارند.
فرض کنید زیرمنوی کلید بالایی فعال است اگر سریع از این زیرمنو به کلید پایینی پرش کنم , زیرمنوی پایینی روی قبلی ظاهر میشه .
لطفا دراین رابطه منو راهنمایی کنید

fahimehf

Member
راه حل

باسلام به همگی
جواب سوالم این بود که :
خطای هم نامی دو کلاس خطایی است که اکثر اوقات پیش میاد
برای رفع این مشکل از منوی Control گزینه Delete ASO Files رو کلیک کنید.
بعد از چند دقیقه این خطا رفع میشه ( برای من اینجوری بود یعنی در همون لحظه جواب نداد)

جدیدترین ارسال ها

بالا