سلام . ببخشید این چند روز گرفتار بودم نتونستم به موقع پاسخ سوالاتون رو بدم .در مورد اینکه این بحث اینقدر طولانی شده من مقصرم شاید من سوالم رو دقیق بیان نمیکنم و به سوالات شما دوستان روشن جواب نمیدم . به هر حال معضرت میخوام . در مورد کانورت فایل بگم که من واقعا اطلاع نداشتم که اگه کانورت کنم آلفام از بین میره از روی کنجکاوی این سوالو پرسیدم خوب شما حرفه ای هستین و من آماتور این نوع سوالها از یه آماتور قابل پیش بینی . در مورد سایت آدوبی هم واقیتش من زبانم در حد book , pen گربه و سگه اگه امکانش هست خودتون زهمتشو بکشین. من آلفای mov دارم که راحت توی افتر باز میکنه و avi های دیگه ای هم امتحان کردم که اونارو هم باز نکرد .من تصویر ارور رو میزارم تا بهتر نظر بدین.
بعد یه مشکلی هم امروز متوجه شدم که بعضی از عکسهارو توی افتر باز نمیکنه . من تصویر اون رو هم میزارم .
بعد اینکه من با رندر avi هم مشکل دارم ویندوزم هم سونه . ممنون از همه شما دوستان .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1 . برو ببین روی خود سیستم اون فایل avi با نرم افزارهای مختلف هم مشکل دارن برای باز شدن ، یا نه راحت باز میشه و تا آخرمیخونه ، حجمش چقدره .
مسئله کدک 64 بیت که بجه ها تو پستهای قبلی اشاره کردند رعایت کردی .
سوالات Reza2kn خیلی مهمه ، هنوز خوب جواب ندادی که بهتر کمکت کنیم دوست من .
k-lite رو نصب کردی .
نرم افزارافتر با ایمپورت avi هیچ مشکلی ندارد حتی آلفا .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
2 . مشکل بعدی شما درمورد باز کردن عکسه ، التماست میکنم کامل در مورد :
ـ فرمت عکس ـ
ـ اندازه عکس ـ
ـ حجم عکس ـ
ـ RGB یا CMYK بودن عکس ـ
ـ نام خود عکس لاتینه یا فارسی ـ
وهر جزئیاتی که به ذهنت می رسه .
ـــــــــــــ این ارور ناتوانی بازکردن کاراکتر یونیکد رو نشون میده ــــــــــــــــــــــ
یونیکداستانداردیه براي فونتها در ويندوز .
کاراکتر هم هرنوعحروف نوشتنی وچاپیه .
ومیتوان اختلاف در مورد كدنويسههای به كار رفته براي حروف فارسی روی كامپيوتراشاره كرد .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
3. مشکل سوم خروجی avi ، کلا این فرمت حجمش بالاست ،مثلا یه پروژه چند ثانیه ای رو چند گیگ خروجی میده نگاه کن درایو ویندوزت جا داره ،کاری به xp یا seven بودن هم نداره .
یکی از کارکنان شرکت هالیوود که مسئول جمع آوری وذخیره سازی فیلمهای خام واولیه بود اظهارداشت :
یک فیلم 52 دقیقه ای با فرمت avi چیزی حدود 1500 گیگابایت جا می گیره (یعنی هر یک دقیقه 29 گیگا بایت) واونا با این مسئله دست وپنجه نرم می کنند و بــــــرای این کارشـــــــــــــون از گاو صندوقهای بــــــــــــزرگ استفاده می کنند و ............
ودرپایان دوست عزیز همه ما محتاج علم و دانستن هستیم ، هیچ وقت در مورد خود از این الفاظ استفاده نکن، ومعلومات خودت رو دست کم نگیر، ماهم همچین که شما فکر می کنید نیستیم .(البته من )
با افتر افکت موفق باشید.