Ensim Web Hosting Server for download! اين آخرشه.

Zyklon X

Member
با سلام
این یک سورپریز واقعی هست واسه اونهائی که حرفه ای کار میکنند.
اين برنامه بزرگترين Web Host Software دنيا هستش. اين برنامه نسخه 3 قابل دانلود كردن. ولي متاسفانه لينك دانلود برنامه به مدت 24 ساعت Validate هستش. حجم برنامه 227MG هستش و به دليل حجم خيلي بالايي كه داره فكر كنم فقط اونايي كه سرعت نجومي دارن بتونن دانلود كنن. آقا هر كي موفق شد اين رو دانلود كنه واسه ما هم Uploadesh كنه بي زحمت تا ما هم يه فيضي ببريم.
در ضمن قيمت واقعي اين برنامه هم تقريبا دو برابر قيمت يك دستگاه خودروي Maxima هستش. نتركه مغزتون يهو.
قابل دانلود به صورت FTP
کد:
ftp://ftp.ensim.com/download/webppliance/windows/3.0/

Zyklon X

iranexplorer.net

Active Member
Zyklon X گفت:
با سلام
این یک سورپریز واقعی هست واسه اونهائی که حرفه ای کار میکنند.
اين برنامه بزرگترين Web Host Software دنيا هستش. اين برنامه نسخه 3 قابل دانلود كردن. ولي متاسفانه لينك دانلود برنامه به مدت 24 ساعت Validate هستش. حجم برنامه 227MG هستش و به دليل حجم خيلي بالايي كه داره فكر كنم فقط اونايي كه سرعت نجومي دارن بتونن دانلود كنن. آقا هر كي موفق شد اين رو دانلود كنه واسه ما هم Uploadesh كنه بي زحمت تا ما هم يه فيضي ببريم.
در ضمن قيمت واقعي اين برنامه هم تقريبا دو برابر قيمت يك دستگاه خودروي Maxima هستش. نتركه مغزتون يهو.
قابل دانلود به صورت FTP
کد:
ftp://ftp.ensim.com/download/webppliance/windows/3.0/

Zyklon X

يك سوال كه واسه من پيش اومده اينه كه وقتي شما لينك دانلود گذاشتيد ما چرا بايد دوباره اونو آپلود كنيم واسه شما؟! مگه اين چشه؟

anti-life

Active Member
ایشون این رو میگن برای اینکه این اف تی پی هستش و هم اینکه ترافیکه خیلی بالایی داره که سرعت رو به شدتت مییاره پایین .....ولی اگه از یه سرور دیگه باشه سرعت دانلود برای کسایی که پایینه میره بالا......

در کل .... حالا من اول بزار ببینم این برنامه چی هست بعد خوشم اومد دانلود و آپلود ...اگه هم افتادم زندون در اثر کپی رایت مییام همتون رو لو میدم .... !

Zyklon X

Member
با سلام.
دوست عزيز من همونطوري كه ذكر كردم سرعت دانلودم در حد خطوط معموليه و حجم اين فايل 227MG هستش و يكي هم اينكه گفتم سايتي كه اين FTP رو در اختيار گذاشته گفته كه اين برنامه 24 ساعت بيشتر قابل دانلود كردن نيست و اگه هم من بخوام اين برنامه رو دانلود كنم فكر كنم بايد از صبح همه كارامو ول كنمو بشينم پاي دانلود اين. وتسه همين گفتم كه اگه كسي از خطوط پر سرعت استفاده مي كنه اينو دانلود كنه و در اختياره ما هم بذاره. واسلام.

Zyklon X

anti-life

Active Member
ایران جان منم همین رو گفتم که بابا اول ببینید این برنامه چیه بعد دانلود کنید ..... آخه هنوز معلوم نیست این برنامه چی کار میکنه و برای چه کسانی پیشنهاد میشه ......

Maxton

Active Member
iranexplorer.net گفت:
KEshIsH گفت:
آقا من اين برنامه رو دانلود كردم حدوداْ 250 ميگ شد.حالا چه كاش كنم؟
http://www.garmsarnet.persianblog.com

َشما که اصلا نمی دونین این برنامه به چه کار شما میاد، چرا اول این سوالو از خودتون نپرسیدین؟!! :D
عوض تشكرته؟اومده كمك شماها بكنه...كاشكي واستون اپلود نكنه بريد تو كفش...

anti-life

Active Member
اخه بخواد هم نمیتونه آپلود کنه .... چون هیچ کس نمییاد اون همه وقت بزاره و از ایران بیاد این فایل رو آپلود کنه ......

دلیل بعدیش اینکه ما خودمون هم نمیدونیم دقیق به چه دردی میخوره که بخوایم تو کفش باشیم یا نباشیم.....

تازه اگه خیلی مهم باشه من صد تا لینک بهتر میدم ولی چون اطلاعاتی در مورد این برنامه ندارم چیزی نمیگم ....

iranexplorer.net

Active Member
anti-life گفت:
اخه بخواد هم نمیتونه آپلود کنه .... چون هیچ کس نمییاد اون همه وقت بزاره و از ایران بیاد این فایل رو آپلود کنه ......

دلیل بعدیش اینکه ما خودمون هم نمیدونیم دقیق به چه دردی میخوره که بخوایم تو کفش باشیم یا نباشیم.....

تازه اگه خیلی مهم باشه من صد تا لینک بهتر میدم ولی چون اطلاعاتی در مورد این برنامه ندارم چیزی نمیگم ....

:D منم همینا که شما گفتین. تازه مشکل آپلود هم ندارم.

naeim_crack

Active Member
سلام

سلام

اقا ميشه در مورد خود برنامه يه مقدار توضيح بديد راستي دا خل سايت چند تا فايل هستش بايد كدوم رو دانلود كنيم
کد:
11/27/2002 12:00AM     77,459,546 Setup.exe
11/16/2002 12:00AM    130,978,672 W2Ksp3.exe
11/27/2002 12:00AM         90,531 wwp30_combined_relnotes.pdf
11/27/2002 12:00AM        825,664 wwp_302_install_new.pdf
11/27/2002 12:00AM     27,787,264 wwpupgrade301.exe
11/27/2002 12:00AM     11,956,224 wwpupgrade302.exe

naeim_crack

Active Member
سلام

جايي نيست كه كرك اين نرم افزار رو داشته باشه اگه هست بگيد
مرسي

Zyklon X

Member
با سلام.
ببخشيد چند روزي نبودم واسه همين يه كم دير جواب دادم.
توضيحات كامل راجع به اين برنامه رو مي تونيد از اينجا دريافت كنيد.
http://www.ensim.com/products/unify/index.html
http://www.ensim.com/products/pro/index.html
در ضمن به گفته بعضي از دوستان تا از كارايي هاي يك برنامه اطلاع كافي كسب نكرديد اون رو دانلود نكنيد. بابا 1mg يا 2mg كه نيست 250mg هستش.

Zyklon X

naeim_crack

Active Member
سلام

اقا دانلودش كردم اما حالا كركشو مي خوام تا كرك نشه كه ارزش نداره اگه كسي كرك اين نرم افزار رو داره بده ثواب داره

siavash-tanha

Well-Known Member
آقا منم ديدم بيكارم اين هارو دانلود كردم :lol:

هر كي كركش و گير آورد به منم بگه :oops:

هر كيم خواست بياد گرگان در خدمتم :wink:

مخلصم

Mandana

Active Member
ببخشيد ابوذر جان.شما 250 مگ رو براي 14 روز دانلود كردي؟!!!!

siavash-tanha

Well-Known Member
خب آبتين جان من كه بيكارم

سرعتمم بالاست

شايد بدردم خورد - نخوردم پاكش ميكنم :wink:

مخلصم

جدیدترین ارسال ها

بالا