enom.com و تحريمات به اصطلاح جديد

websoft

Member
ديروز ايميلي از enom.com به دستم رسيد مبني بر اينكه دامين هايي كه از كشورهاي ايران ، سودان و كوبا ( كشورهاي تحريم شده ) كنترل ميشن پس از 45 رو حذف ميشن كه براي جلوگيري از اينكار بايد اسنادي رو بفرستيد. الان نه ميشه انتقال داد ، نه ميشه اطلاعات هوايز رو تغيير داد ، فعلا يه ايميلي بهشون زدم ، سي پنل كم بود ، enom هم اضافه شد ، حالا بايد چيكار كرد ؟

scooter2005

Member
ديروز ايميلي از enom.com به دستم رسيد مبني بر اينكه دامين هايي كه از كشورهاي ايران ، سودان و كوبا ( كشورهاي تحريم شده ) كنترل ميشن پس از 45 رو حذف ميشن كه براي جلوگيري از اينكار بايد اسنادي رو بفرستيد. الان نه ميشه انتقال داد ، نه ميشه اطلاعات هوايز رو تغيير داد ، فعلا يه ايميلي بهشون زدم ، سي پنل كم بود ، enom هم اضافه شد ، حالا بايد چيكار كرد ؟
صدها سایت موسسه و کمپانی هستن که طبق قوانین دولت ایران رو تحریم کردن معمولا بعد از تحریم شرکت موظف هست که امکان انتقال دامنه رو فراهم کنه اگر نکرد مستقیما به آیکان ایمیل بزنید و موضوع رو مطرح کنید

Night Boy

New Member
به نظر من تنها راه اینه که یک واسطه خارجی داشته باشی
ما این کار و کردیم و راضی هستیم.......

combiz

New Member
برای من هم این مشکل پیش اومده. تموم دومینهامو می‌خواد فیریز کنه این enom لعنتی. البته دومینهای من رو یک شرکت ایرانی که ادعا می‌کرد تو کانادا دفتر دارند ثبت کرد. لطفاً یک راه حلی، چیزی پیشنهاد کنید. دومین بپره یعنی تموم زندگی‌مون پریده.

من نمی‌دونم اصلاً چرا ما که توی این ایران خراب شده زندگی می‌کنیم به یک چیز دیگه‌ای مثل بقالی یا نجاری علاقه‌مند نشدیم. عدل باید بریم سراغ اینترنت کوفتی با هزار و یک مشکل. از بستن حسابهای بانکی بگیر تا مشکل کارت اعتباری و بستن هاست و پایین بودن سرعت اینترنت و فیلترینگ و بی‌قانونی و کپی غیر مجاز و .... آقا به خدا من می‌رم یه ساندویچی می‌زنم. می‌رم بنایی یاد می‌گیرم. به خدا هم درآمدش بیشتره و هم دردسرش کمتره. گور پدر اینترنت و گور پدر درسی که خوندیم!!! ببخشید یه خورده احساساتی شدم. اینجا نگم کجا بگم؟​

جدیدترین ارسال ها

بالا