ممنون دوست عزیز . من همونطور که گفتم این طرح رو بدون رفرنس کشیدم و هیچ نمونه ای نداشتم . دیدم به elf شباهت داره اسم کار رو elf گذاشتم/ در مورد کشیدگی صورت Ctl+t !!! فقط به نظرت میادکار بک و موضوع خاص و جالبی داره . شخصیت پردازیت ضعیفه ! Elf ها گوش های کشیده ایی دارن اما از نظر چهره شبیه انسان های واقعی
اند . صورت و دماغ کشیده دارن اما نرمال . صورت یه کشیدگی خاص داره که طبیعی نیست به نظر میاد با Crtl+T کشیده باشی . به نظرم باید
تو زمینه ی چهره پردازی طرحی نو براندازی :دی . بک کار رو خیلی دوست دارم . !ممنون
دهان حالت تعجب داره اینم یه مدلشه دیگه !!!!قسمت بینی و دهانش جالب نشده
ولی قسمت های دیگش خوب از کار در اومده مخصوصا موهاش . موهاش خیلی خوب شده
شاید !!!!خب شده ولی:::::::::::::>>
بینی و دهن خب نشده
نمی دونم چرا احساس می کنم گوشش انگار به سرش نچسبیده و انگار فقط رو می خواهش هست !! نمی دونم شاید من این حس رو دارم![]()
مرسی دوست جاناز بک گراند بخصوص اون نور سبز خیلی خوشم میاد !
خود شخصیت elf رو دوستان گفتن . (البته چون از الهام خودت استفاده کردی و الگو نداشتی بازم خوب شده)
معلومه خیلی روش کار کردی ، خسته نباشی![]()
از نظر کاراکتر همونطور که گفتم یه شخصیت پردازی خیالی بوده ولی دیدم شبیه ELF شده اسمشو الف گذاشتماز لحاظ رنگ آمیزی و نقاشی نسبت به کار های قبلی خیلی پیشرفت کردی :دی
رنگ آمیزی و پسزمینه خوب شده
اما از لحاظ طرح کارکتر فکر میکنم باید روی بعضی قسمت ها بیشتر کار کنی
یکم شبیه به Dead prophet شده :دی اما Elf؟!! :دی هیرو ی خاصی هست یا ذهنی بوده؟ :دی
موفقیتـ![]()
كار خوبي شده
تبريك احسان آقا
اما بعضي قسمتها مثل كارهاي ديگت كات شده انگار از جاي ديگه چسبوندي به كار
نميدونم چرا روش طراحي رو تغيير نميدي
چون ميدونم تواناييشو داري و زحمتتو ميكشي اما اون پختگي رو به كارت نميدي !
موهاي كاراكتر جالب شده
من شخصيت ها رو نديدم تا بحال اما اين كار هم جالب شده و اميدوارم كارهاي قويتري ازت شاهد باشيم
موفق باشيد
بک گراندش خیلی عالی شده اما الف ها خیلی خوشگلنتو بازی warcraft الف ها واقعاً زیبان مخصوصاً اون خانومه تیر کمون داره اسمش فکر کنم سیلوانس بود...
کلاً سبکش خیلی جالبه اما با توجه به کارای قبلی تون مطمئنم می تونید خیلی عالی تر از اینا روش کار کنید