mohsenshahbazi
Active Member
e-book فارسي يا يه e-book كه انگليسي ولي ساده باشه جهت اموزش ASP سراغ ندارين
ممنون
محسن
ممنون
محسن
Taher Doroudi گفت:فكر مي كنم اين كاملترين eBook موجود در مورد ASP باشه
فايل رو اژلود مي كنم كه دوستان استفاده كنند
اين انگليسيه !!!amirasal2002 گفت:Taher Doroudi گفت:فكر مي كنم اين كاملترين eBook موجود در مورد ASP باشه
فارسي هست يا انگليسي؟
ممنون ميشم اگه بزارينTaher Doroudi گفت:فارسي رو هم دارم ولي اين كامل تر بود گذاشتم براي دانلود
الان سرم شلوغه . فردا انشاالله مي گردم پيداش كردم حتما اپلود مي كنم
بابا باهوش.با استعداد(شوخي)mohsenshahbazi گفت:اين انگليسيه !!!amirasal2002 گفت:Taher Doroudi گفت:فكر مي كنم اين كاملترين eBook موجود در مورد ASP باشه
فارسي هست يا انگليسي؟
اينو خودم قبلن داشتم ولي زياد سر در نياوردم :mrgreen: چيزه ديگه اي ندارين
(شوخي)حالا به چه درديت مي خورهmohsenshahbazi گفت:e-book فارسي يا يه e-book كه انگليسي ولي ساده باشه جهت اموزش ASP سراغ ندارين
ممنون
محسن
Swish چه ربطي به ASP .Net داره؟mohammadhossein_p گفت:(شوخي)حالا به چه درديت مي خورهmohsenshahbazi گفت:e-book فارسي يا يه e-book كه انگليسي ولي ساده باشه جهت اموزش ASP سراغ ندارين
ممنون
محسن
برو همون swishرا بچسب
والا ... همينو بگو !!!gba گفت:Swish چه ربطي به ASP .Net داره؟mohammadhossein_p گفت:(شوخي)حالا به چه درديت مي خورهmohsenshahbazi گفت:e-book فارسي يا يه e-book كه انگليسي ولي ساده باشه جهت اموزش ASP سراغ ندارين
ممنون
محسن
برو همون swishرا بچسب
آخه تخصص آقا محسن توswishاست>>>>>البته اينطور مي گن <<<<<mohsenshahbazi گفت:والا ... همينو بگو !!!gba گفت:Swish چه ربطي به ASP .Net داره؟mohammadhossein_p گفت:(شوخي)حالا به چه درديت مي خورهmohsenshahbazi گفت:e-book فارسي يا يه e-book كه انگليسي ولي ساده باشه جهت اموزش ASP سراغ ندارين
ممنون
محسن
برو همون swishرا بچسب
حيف قراره عمومي اصفهان صداتا ضبط نكردمmohsenshahbazi گفت:من همچين چيزي گفتم !!!؟؟؟
ميشه لطف كني و لينك اون جايي كه من اين حرف رو گفتم اينجا بزاري ...
محسن