Dvd حلقه ای هزار تومان!!!با گارانتی

behi22

New Member
من سابقا به نحوی دیگر و از طریق وبلاگ کار میکردم. آرشیو زیادی هم نداشتم و هنوز هم نسبت به عزیزانی که پیر این کار و کارکشته هستند از آرشیو خوبی برخوردار نیستم ولی تعداد عناوینم قابل قبول است. فیلم های بنده شاید سر هم 1000 عنوان باشد(شاید کمتر شاید هم بیشتر! هنوز بعضیها لیست نشده:) ) اما سرعت بالا رفتن عناوینم چشمگیر است. لیست من شامل فیلم های جدید و 2006، دوبله، زیر نویس فارسی و خلاصه کارهایی که از محبوبیت زیادی برخوردارند میشود. اما خب فعلا لیست آماده ا ی ندارم...فیلم های جدید رو بدون شک هر چه وارد بازر شود وارد آرشیو میکنم پس فیلم های جدیدی را که به نظرتان وارد بازار شده اند در صورت تمایل سفارش دهید تا بنده در اسرع وقت یک لیست مهیا کنم. سایر عناوین مورد نظرتان را نیز میتوانید بفرستید تا در صورت موجود بودن تقدیمتان کنم...حالا ببینیم این لیست کی آماده میشود:)
اما...
برای سفارش هر جور که خودتان راحتین عمل کنین...چه از طریق پیغام خصوصی و چه از ایمیل فرقی نداره.
به ازای هر 20 عنوان سفارش یک عنوان اشانتیون در اختیار شما دوستان خوب قرار خواهد گرفت و نحوه تحویل سفارشات نیز به صورت تحویل در محل سکونت یا کار شما خواهد بود.
تبلیغ بخشی از کاره و طبیعیه. اما نمیخوام صرفا برای تبلیغ گفته باشم... ولی مطمئن باشید که تمام سعیم را برای جلب رضایت شما میکنم.
در ضمن بعد از اعمال تغییرات در وبلاگ، لینک آن را نیز خواهم فرستاد.
:wink:
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا