Dream

coelho

Member
سلام به دوستای گل خودم:rose:
این بار با یه کار جدید اومدم.این کار پروسه طولانیتری داشت خیلی وقت بود که دلم میخواست همچین طرحی بزنم اخرم به ارزوم رسیدم:green:حالا با شماست که نظر بدید.سایز اصلی کار4033*2550 هست.برنامه های مورد استفاده هم دوست باوفا فتوشاپ هستن و خواهر گرامیشون ایلستریتور:green:در مورد اون وکتورهای روی صورتم بگم که نمیخواستم با صورت مچ بشه به نظرم اینجوری که هست خوشملتره پس نگید خوب با صورت مچ نشده چون خودم نمیخواستم مچ بشه.موفق باشم باشید باشند و....:green::rose:

پیوست ها

• dream5.jpg
    dream5.jpg
    773.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27
آخرین ویرایش:

no.love

Member
سلام
این کار ایول داره وقعا خسته نباشی.
مثله طراحیایه اونوره آبی شده:green: خیلی سبکه جدید و باحالیه من که خیلی حال کردم مخصوصا با موهاش.:clap:
به نظره من اگه وکترها مچ بشن رو صورت خیلی باحال تر میشه.

coelho

Member
سلام
این کار ایول داره وقعا خسته نباشی.
مثله طراحیایه اونوره آبی شده:green: خیلی سبکه جدید و باحالیه من که خیلی حال کردم مخصوصا با موهاش.:clap:
به نظره من اگه وکترها مچ بشن رو صورت خیلی باحال تر میشه.
ممنون از نظرت
تصویری رو هم که استفاده کردم اینجا پیوست میکنم تا ببینید چه تغییراتی روش داده شده.

پیوست ها

• p.jpg
    p.jpg
    316.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

main

Well-Known Member
جوری نشدهــ که بگم وااییی چه قدر عالی ولی خوب ایدت خیلی جالبه.
هر چند زیاد نتونستی ایدت رو اجرا کنی(خصوصا در مورد پر هایی که به جای مو استفاده کردی.)
موفق باشی.

coelho

Member
جوری نشدهــ که بگم وااییی چه قدر عالی ولی خوب ایدت خیلی جالبه.
هر چند زیاد نتونستی ایدت رو اجرا کنی(خصوصا در مورد پر هایی که به جای مو استفاده کردی.)
موفق باشی.
ممنون از نظرت
اگه بگی مشکل پرها چیه ممنون میشم از چه نظر مشکل دارن!؟

Yunes.grapix

Well-Known Member
خدا قوت :wink: . به نظر من هم اگه وکتورها به همین شکل باقی بمونن کار نمونه تریه

coelho

Member
دوستان فقط به اینکه بگید زیباست بسنده نکنید یا اینکه اگر ایرادی هم از کار میگیرید دلیل واضح بیارید من کارامو اینجا میزارم تا شما دوستان با نظرات ارزشمندتون تو بهبود کار کمکم کنید پس منتظر نظراتتون هستم.ممنون....

جدیدترین ارسال ها

بالا