dpi 10??!?

سلام.
من یه تابلو دارم کار می کنم که ابعادش 340 در 100 هستش و فقط دو تا رنگ سفید و سورمه ای توش بکار میره. یه لوگو هم داره که اونم سورمه ای هستش. من وقتی تو رزولوشن 10 کار می کنم لوگوش واضح در نمیاد. حالا سوال من اینه که تو چاپ هم همینجوری میشه یا نه؟ یعنی بعد چاپ واضح میشه یا نه؟

cold

Member
چرا تو رزولوشن 10 کار میکنین ؟ کیفیت کارتون رو به شدت پیئین میاره . حداقل کیفیت برای کارهای چاپی 300 دی پی آی هستش اما به خاطر اینکه تابلو ها و فلکسی ها دارای سایز بزرگی هستن و ایجاد همچین طرحهایی با این رزولوشن مستلزم داشتن سیستمی قوی هستش از رزولوشن 100 تا 150 دی پی آی برای اون استفاده میکنن . دلیل استفاده از این رزولوشن هم بخاطر این هستش که یک سرعت کار رو بیاره بالا و دو اینکه چون اینگونه تابلو ها از فاصله حداقل 2 متری دیده میشن نیازی نست بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشن . از این رزولوشن ها پائینتر هم باعث افت شدید کیفیت در طرح ها هنگام چاپ خواهد شد .

با تشکر .

خب من تو انجمن چاپ همینجا شنیدم که با رزولوشن 10 هم میشه بنر رو ساخت.
حالا هم ترسیدم کار خراب شه تو رزولوشن 100 ساختمش.
کلد جان ممنون از راهنماییت

ghalam

New Member
سلام
ایراد کار شما رو اون دوستمون بر طرف کرد اما من هم یک پیش نهاد دارم که شما ابتدا کار را در سایز کوچک طراحی کنید بعد ازاتمام سایز را به فتو شاپ داده سپس خود فتوشاپ به صورت پیش فرضوردبهترین حالت ممکن کار را تنظیم می کند . قلم

arashonline

Well-Known Member
cold گفت:
چرا تو رزولوشن 10 کار میکنین ؟ کیفیت کارتون رو به شدت پیئین میاره . حداقل کیفیت برای کارهای چاپی 300 دی پی آی هستش اما به خاطر اینکه تابلو ها و فلکسی ها دارای سایز بزرگی هستن و ایجاد همچین طرحهایی با این رزولوشن مستلزم داشتن سیستمی قوی هستش از رزولوشن 100 تا 150 دی پی آی برای اون استفاده میکنن . دلیل استفاده از این رزولوشن هم بخاطر این هستش که یک سرعت کار رو بیاره بالا و دو اینکه چون اینگونه تابلو ها از فاصله حداقل 2 متری دیده میشن نیازی نست بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشن . از این رزولوشن ها پائینتر هم باعث افت شدید کیفیت در طرح ها هنگام چاپ خواهد شد .

با تشکر .
اي كلك بلديا نمي گفتي...
ممنون:wink:

NaviD.R.R

Member
دوستان عزیز این مطلب برای چندمین بار که مطرح میشه ؟!!
ببینید چاپ بنر و فلکسی با انواع دیگه چاپ فرق میکنه . اینی که دوستمون جناب Cold میگن رزولوشن کارهای چاپی 300 هست اشتباهه . هر چاپی با چاپ دیگه فرق میکنه مثلا تو چاپ افست باید رزولوشن 300 باشه وگرنه با افت کیفیت مواجه میشیم .
تا اونجایی که من میدونم دستگاههای چاپ Outdoor که بنر و فلکسی رو چاپ می کنن تا 50 DPI چاپ میکنن و بیشتر از اون نمی تونن چاپ کنن پس چه دلیلی داره ما کارمون را با 100 DPI طراحی کنیم .
من که تا به حال بیشتر از 50 DPI کار بنر و فلکسی طراحی نکردم و مشکلی هم برام پیش نیومده . کار بزرگ رو هم تا 20 DPI طراحی کردم .
موفق باشی .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نوید جان مطمئنی این دستگاهها تا Dpi 50 بیشتر ساپورت نمیکنن؟! اخه رزلوشن مناسب برای کارای اینجوری مثل بنر و بیلبورد و ... رو معمولا بین 100 تا150 باید در نظر گرفت. بعدشم اینکه Dpi 20 که خیلی کمه!!

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم با نظر سارا خانم موافقم.
آقا نوید مطمئنی با 20dpi کارت خوب از آب در میاد؟
به نظر من همون100 - 120 یا خیلی کم لطفی کنی 80 برای تابلوی معمولی مناسبه.

cold

Member
نوید جان من معذرت میخوام اگه اشتباه گفتم . اما باور کنید طبق مطالبی که مطالعه کردم اینارو گفتم . والا من جایی نشنیدم که از 100 به پائین میشه کار کرد . یعنی میشه اما کیفیت مطلوب داشته باشه . امکان داره این حرف شما برای طراحی بیلبورد درست باشه اما برای فلکسی فیس و بنرهای طویل فکر نکنم حرفتون درست باشه .
در هر صورت بازم اگه اشتباه میکنم من معذرت میخوام . :)

درسته. من که 10 گرفته بودم لوگو اونجوری که می خواستم واضح نبود. ولی خب بنرهای دیگه ای که کار کردم تو رز 100 خیلی خوب در اومدن. با 80 هم کار کردم خوب بود. اما 10 به نظر واضح نمیشه.

GFX Master

اصلا رزلوشن 10 برای بنر و فلکسی یعنی فاجعه!!! جوری چاپ میشه که فقط میتونید شکل پیکسلهاتون رو تو کار ببینید!!!

NaviD.R.R

Member
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز .
ببینید من الان حدود 1 سال هست که حداقل ماهی 20 تا طراحی و چاپ فلکسی و بنر انجام میدم . و تا به حال با چاپخونه های زیادی کار کردم . خود اپراتور چاپخونه هم می گفت که 50 به بالا نیازی نیست و منم تا به حال برام مشکلی پیش نیومده .
رزولوشن 20 هم کار کردم البته برای کارهای بزرگ و اون کار ها هم مشکلی براشون پیش نیومد!!
البته توصیه هم نمی کنم که رزولوشن پایین کار کنید ولی تجربه میگه که 50 به بالا نیاز نیست .

cold

Member
ممنونم نوید جان . باور کن نمیدونستم اما همینکه شما تجربه این کارو داشتین مارو مطمئن میکنه که این کار مشکلی ایجاد نمیکنه .
اما سارا خانوم شما هم برای طرحتون به نظر من از 50 کمتر کار نکنین . چون نوید آقا میگن کارای خیلی بزرگ رو با 20 کار کردن .

GFX Master

اره دانیال جان موافقم با حرفت.

پس 50 تصویب شد.
حالا من یه سوال کنم؟
اگه تو کار فلکسی یا بنرمون یه عکس هم باشه چی؟ اونوقتم 50 جواب میده؟ من با 100 کار کردم عالی شد. با 80 هم کار کردم که هنوز چاپ نشده تا نتیجه ش رو ببینم. حالا 50 چی؟ 50 هم خب جواب میده؟

GFX Master

سارا جان من همچنان سر حرفم هستم و میگم 50 کار نکن. حالا میل خودته ولی dpi مناسب برای اینکار حداقل باید 100 و حداکثر 150 باشه.

nima_dsnr

کاربر VIP
حالا من یه نتیجه گیری کلی از حرف دوستان میکنم : (البته برداشت خودم رو میگم و تجربه هایی که از قبل داشتم)
برای کارهای بزرگ از 50 بیشتر نیازی نیست. البته برای بیلبورد ها و نظیر اونها که سایز های بزرگ روش نصب میشه.
برای فلکسی ها و بنرهای سایز معمولی نظیر تابلوهای حدود 3 متری 80 تا 120 کافیه.
برای کارت ویزیت و اوراق تبلیغاتی هم که مشخصه 300

cold

Member
پس فکر کنم رسیدیم سر خونه اول و حرف من . سارا جان . من هم نظرم اینه که از 100 پائینتر کار نکنین . دلیل این حرفم هم اینه که خودم تا بحال اینکار رو نکردم که بهتون بگم خوب میشه یا بد . در هر صورت بازم خودتون میدونین . :)

با تشکر

P.A.Y.T.O.N

Active Member
من که با 40و 60 کار کردم خوب در اومد!!!
فکر نکنم بالای 100 تاثیر زیادی داشته باشه....
300.gif

GFX Master

dpi که مستقیما در کیفیت کار چاپ شده تاثیر داره و نمیشه گفت تاثیری نداره. ولی صحبت اینجاست که وقتی یه تابلو با dpi 100 یا 150 جواب میده دیگه چرا الکی بالاتر بگیریم.

البته اقای payton اگر به اطلاعات شما توهین نشده باشه یا من تو کاری که دربارش علمی ندارم دخالت نکرده باشم!

موفق باشید - سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا