Dll

فقق

Banned
سلام من می خواستم بگم من یکسری DLL از نرم افزار های مختلف و خود ویندوز دارم می خوام ببینم چطور باید از آن استفاده کنم ؟؟؟؟
من از طریق Add refrence در آیتم ../ dll های خودم را زدم و ارورر نداد ولی نمی دونم چطور باید استفاده کنم.
اگه از طریق Add refrence یک dll را انتخاب کنم خوب آن dll کجا می ره و از کجا باید استفاده کنم ؟؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من می خواستم بگم من یکسری DLL از نرم افزار های مختلف و خود ویندوز دارم می خوام ببینم چطور باید از آن استفاده کنم ؟؟؟؟
من از طریق Add refrence در آیتم ../ dll های خودم را زدم و ارورر نداد ولی نمی دونم چطور باید استفاده کنم.
اگه از طریق Add refrence یک dll را انتخاب کنم خوب آن dll کجا می ره و از کجا باید استفاده کنم ؟؟؟

اگه مستندات و راهنمای اون کتابخانه رو نداشته باشید کار کردن با توابع ناشناخته دشواره، در منوی View ویژوال استدیو
گزینه Object Browser رو باز کنید. کتابخانه مورد نظر به این لیست Solution پروژه اضافه شده، هر چی که داخلش
تعریف شده را می توانید آنجا ببینید و با اسم کامل شان فراخوانی کنید.

فقق

Banned
در مورد dll

سلام ممنون از کمکتون سوال من این است آیا در این dll ها ممکن است کامپونت یا ابزاری باشد که به ابزار های ما اضافه شود >؟؟؟؟

فقق

Banned
مشکل در dll

سلام من باز به مشکل برخورد کردم من یک سری از فایل های dll فتوشاپ را از طریق منو project و گزینه Add Refrence انتخاب کردم و پیغام خطا نداد و در لیست انتخاب شوندگان حضور داشت ؟؟؟
سوال من خوب من از این DLL چطور استفاده کنم که از امکانات آن با خبر شوم ؟؟؟؟؟
سوال دوم من این است که درObject Browserمن dll انتخابی را سرچ کردم ولی چیزی نیاورد ؟انگار که وجود ندارد ؟ چه کار کنم ؟؟؟
مثلا اگه dll من trrd.dll باشد و در add refrasnce انتخابش کنم و در Object Browser این نام را سرچ بزنم چیزی مشاهده نخواهم کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من باز به مشکل برخورد کردم من یک سری از فایل های dll فتوشاپ را از طریق منو project و گزینه Add Refrence انتخاب کردم و پیغام خطا نداد و در لیست انتخاب شوندگان حضور داشت ؟؟؟
سوال من خوب من از این DLL چطور استفاده کنم که از امکانات آن با خبر شوم ؟؟؟؟؟
سوال دوم من این است که درObject Browserمن dll انتخابی را سرچ کردم ولی چیزی نیاورد ؟انگار که وجود ندارد ؟ چه کار کنم ؟؟؟
مثلا اگه dll من trrd.dll باشد و در add refrasnce انتخابش کنم و در Object Browser این نام را سرچ بزنم چیزی مشاهده نخواهم کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دارین برعکس روال معمول عمل می کنین، چون قاعدتا باید اول بدانید که اون DLL چه کاربردی داره و بعد
اضافه اش کنید، اطلاعاتی که خود DLL از محتویاتش ارائه می کنه خیلی مختصره. همه DLL ها در ویژوال استدیو
قابل استفاده نیستند، بعضی هاشون هم کلا با Net. سازگاری ندارند. ممکنه Error ای هم مشاهده نشه.
خیلی از DLL ها صرفا برای نیاز یک برنامه خاص ثبت شده اند و در برنامه شما قابل استفاده نخواهند بود.
همه کتابخانه هایی که برای استفاده عمومی برنامه نویسان عرضه می شوند راهنما و مستنداتی دارند که
برای استفاده از کتابخانه بهشان نیاز خواهید داشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا