distribute horizontal center

amir3dmax

Member
من چند تا عکس با طول های متفاوت در یک راستا دارم ولی فاصله های آنها کم و زیاد هستش و می خوام فاصله های آنها را یکسان کنم اما این ابزار عکس ها را بر اساس مرکز آنها مرتب می کند و نتیجه ی دلخواه بدست نمی آید و فاصله ها یکی نمی شود - ولی در کورل این امر ممکن است !!!

می خواستم بدونم فتوشاپ این قابلیت را ندارد و یا آپشن پیشرفته تری دارد که باید آن تنظیم شود ؟؟؟؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه صرفا با گزینه align میخای این کار رو انجام بدی که نه کارش این نیست.
اما ruler یک خاصیتی داره که اگه چیزی نزدیکش بشه قفل میشه و بنابراین با تنظیم خط کش میتونی این کار رو بکنی.

amir3dmax

Member
من این قابلیت رو بلد نیستم اگه ممکنه کمی توضیح بدین ممنون می شم

با تشکر :rose:

همونطور كه گفتم به منو View برين و گزينه Rulers رو كليك كنيد ( تيك بخوره ) ...
و يا دكمه هاي تركيبي Ctrl+R رو بفشاريد.
attachment.php

حالا بعد از فعال كردن اگر به صفحه كارتون نگاه كنيد يه خط كش عمودي و يه افقي ايجاد مي شه كه روي هر كدوم نقطه چين هاي متغيري وجود داره كه مكانشون با حركت ماوس تغير مي كنه ... از اين طريق مي تونيد فاصله بندي هاتون رو درس كنيد.

و اما اين چيزي كه دوستمون گفت فك كنم اين هست كه وقتي شما چند تا شي دارين و يكي رو در بين بقيه حركت مي دين ، در بعضي موارد فتوشاپ به صورت هوشمند به شما در جا به جايي كمك مي كنه ... يعني مثلا وقتي سعي دارين كه نقاط ابتدايي دو شي رو در يك راستا قرار بديد ، در هنگام Move يك جسم وقتي به راستاي نقاط ابتدايي جسم ديگر مي رسيد فتوشاپ به طور هوشمند در اين كار به شما كمك كرده و جسم را در مكان درست قفل مي كنيد. ( منظور از قفل ، Lock نيست ... قفل كردن در اين جا به معنيه نگه داشتن جسم در مكان درست )

پیوست ها

• URS.gif
    URS.gif
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19

30min

Banned
این گزینه در Align موجود هستش .
موفق باشید .

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    575.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

30min

Banned
اصلا به حجمش توجه نکردم ! نمیدونم چرا اینقدر زیاد شد !
این هم گزینه distribute horizontal center در فتوشاپ .

پیوست ها

• distribute horizontal center.JPG
    distribute horizontal center.JPG
    9.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4

amir3dmax

Member
دوستان ولی کورل یه قابلیت جالب داره که عکس ها را بر اساس فاصله بین آنها تنظیم می کنه پس نتیجه می گیریم تو این مورد فتوشاپ بدرد نمی خوره !!!!!!!!!!!!!!!!11

این قابلیت رو می تونین توی عکس ببنینن
:rose:

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    15.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوستان ولی کورل یه قابلیت جالب داره که عکس ها را بر اساس فاصله بین آنها تنظیم می کنه پس نتیجه می گیریم تو این مورد فتوشاپ بدرد نمی خوره !!!!!!!!!!!!!!!!11

این قابلیت رو می تونین توی عکس ببنینن
:rose:
امیر جان 3دی مکس هم یه قابلیت به اسم اکسترود کردن داره که توی فتوشاپ هم نمیشه به خوبی ئه مکس اینکار
رو انجام داد. پس نتیجه میگیریم که فتوشاپ تو این مورد هم به درد نمیخوره! و خیلی موارد دیگه!

بنظرم باز همون مقایسه ای که همیشه انجام میشه و نباید بشه رو داری میکنی. فتوشاپ برای کار دیگه ای ساخته
شده و کورل برای کار دیگه. انتظارت از هر نرم افزار رو بر اساس قابلیت های اون نرم افزار تعیین کن.

amir3dmax

Member
امیر جان 3دی مکس هم یه قابلیت به اسم اکسترود کردن داره که توی فتوشاپ هم نمیشه به خوبی ئه مکس اینکار
رو انجام داد. پس نتیجه میگیریم که فتوشاپ تو این مورد هم به درد نمیخوره! و خیلی موارد دیگه!

بنظرم باز همون مقایسه ای که همیشه انجام میشه و نباید بشه رو داری میکنی. فتوشاپ برای کار دیگه ای ساخته
شده و کورل برای کار دیگه. انتظارت از هر نرم افزار رو بر اساس قابلیت های اون نرم افزار تعیین کن.
البته شما حرف شما کاملاً منطقی هستش و شاید من برای این کار نرم افزار مناسب رو انتخاب نکردم - به نظر شما برای چیدن چندین عکس کنار هم در فواصل منظم از چه نرم افزار دیگریمی شه استفاده کرد ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا