سلام داداش
آقا درباره کارت باید بگم که یکم از لحاظ رنگ شناسی و این جور حرفا جای کار داره که دادشای گلم به عرضتون رسوندن .... من خودم با پست پروداکشت زیاد مخالفم مخصوصا اگر کار اجرایی باشه
آقا درباره سیستم بگو :
قیمت چند در اومد؟ .... پیام خصوصی رو ولش کن !
از کجا به این کانفیگ سیستم رسیدی ؟ ..... تنوع مدل های Xeon خیلی زیاده .... چرا این مدل ؟
چرا گرافیک K2000 رو گرفتی ؟ به نظرت GTX 770 or GTX 780 بهتر نبودن ؟ تعداد هسته کودای بیشتری دارن اونا ........ الان که با K2000 کار می کنی چه جوره ؟ تونستی با این دوتا گرافیکی که گفتم مقایسه کنی ؟
الان فقط یک سی پی یو داری و اون یکی خالیه ؟
سیستمی که قبلا باهاش کار می کردی چی بود و الان این یکی نسبت به اون چه قدر تو کار فرق داره ؟
آره خودم هم دلم میخواست تنوع رنگ بیشتری داشته باشه ولی چون از روی این رفرنس ساخته بودم خواستم شبیه باشن :
تصویر !
از یکی از آشناها ( فامیل دور!! ) که وارد کننده ی سیستم های سرور و رندرینگ و مادربرد های سوپرمیکرو هستند، کافیه توی سایت های ایرانی اسم این نوع سی پی یو هارو سرچ کنید تا اسم گروه صدف براتون بیاد ، نسبت به هزینه و بهترین انتخاب با در نظر داشتن بودجه این مدل رو انتخاب کردم تا بعدا ارتقا بدمش !
گرافیک های سری Quadro اساس کارشون برای شبیه سازی سیالات ، کارهای صنعتی و گرافیکی هستند و با کارت گرافیک های خونگی و گیمینگ مقایسه نمیشن و اون کارایی و کیفیت رو که هنگام مثلا کار با Vray RT که از گرافیک دستگاه استفاده میکنه و یا شبیه سازی پارچه در مکس و یا آب در Realflow در سری Quadro داریم رو کارت گرافیک های سری گیمینگ به خوبی از عهده اشون بر نمیان ( نمیگم نمیتونن بر بیان !! ) و کیفیت مطلوب رو ندارن و اساسا سری Quadro طراحی و مهندسی سخت افزار هاشون هم پیچیده تر و تخصصی تره به همین خاطر قیمت نسباتا بالایی دارن !! ولی اگر چه سرعت GTX 770 بالاتره ولی کیفیت حرف اول رو میزنه
آره تا بعدا با ارتقا دوتاش کنم
سیستمی که قبلا داشتم لپ تاپ 5110 Dell با یه i5 ضعیف و 4 گیگ رم بود ولی این سیستم جدیدم اونقدر برام کار راه انداز هست که یک رندر 1 ساعت و ده دقیقه ای با لپ تاپ ، تو این دستگاه شد 3 دقیقه !!! و این پروژه ای که ملاحضه میکنید هر رندر حدود 20 دقیقه بیشتر زمان نبرد
و تو همین تاپیک هم عرض کردم که سعی کردم یک کانفیگی بگیرم که قابلیت ارتقاء داشته باشه (و بعد دوسال بدرد نخور نشه! ) و بشه ارتقاش داد که با یه حساب سر انگشتی میبینیم تا 40 تومن هم قابلیت ارتقاء داره !!!
موفق باشید