HR3D
کاربر فعال
داداش آخر حرف اصلی رو پیچ دادی با پیچ گوشتی ! .... قیمت چند در اومد .... قییمت ! ؟ ..... قیمت ؟؟؟؟ ... قیمت ؟!! .... قیمت ؟!!!
در ضمن درباره کارت گرافیک کوادرو باید بگم فرماشات شما همان تبلیغات انویدیا هست و نه واقعیت !
کارت گرافیک های کوادرو از لحاظ سخت افزاری فرقی با بعضی از مدل های جی فورس نداره ! ... حتی قدیم ندیما کارت گرافیک هایی مثل gtx 8800 رو تو درایوراش دستکاری کردن و تونستن به عنوان یک کارت گرافیک کوادرو استفاده اش کنن که بعدش انودیا فورا عکس العمل نشون داد و قفلش کرد .... همین الان هم کسی اگر بتون درایورها و فرم ورک کارت گرافیکی مثل gtx 870 تغییراتی انجام بده و بهش نفوذ کنه مثل k 6000 کار می کنه ..... خنده داره ولی کودروها بیشتر کلاهای لوکسی هستن که در نتیجه نرم افزار و درایورهای خاصی که دارن با بعضی از نرم افزار هایی که انودیا باهاشون قرار داد بسته عمل کردی خیلی خوبی نشون می دن .......... و اگر نه قدرت کارت گرافیک رو مشخصات سخت افزاری مهمی مثل تعداد هسته کودا ، فرکانس های هسته های پردازشی و حافظه و سایه زن ، مموری اینترفیس و .... که در نهایت پهنای باندی ارائه می کنه .
ولی درنهایت می شه گفت کوادرو خوبه ولی نه از لحاظ قیمت کارایی و برای شرکت های بزرگ و حرفه ای و کاربرای پولدار هست.
البته شما تا حدودی درست میگید و سری های کوادرو بیشتر کارایی نرم افزاری شون متفاوت تر از سری های گیمینمگ هست و اساس هدفشون برای کار های صنعتی و سه بعدی هست و نرم افزار های سه بعدی تعامل بهتری با فریمور این نوع کارت ها دارن ، و راجع به طراحی سخت افزار نوع خروجی دادنشون برای هم برای نرم افزار های سه بعدی و صنعتی مثلا پشتیبانی
از دایرکت ایکس 11، Shader Model 4 و Open GL 4 ، پشتیبانی از چند مانیتور (مثلا کابل های DVi) برای کار های تخصصی تر و درصد ارور ها در نرم افزار های سه بعدی رو در مقابل سری های GTX به حداقال میرسونه ، پس چه بهتر که این دو از هم جدا بشن و هر کدوم هرف خاص خودشون رو داشته باشن = سری GTX برای گیمینگ و استفاده ی خانگی و سری Quadro برای طراحی و استفاده ی تجاری ( پس قیمت هاشون هم درخورشون هستند بخاطر مصرف کننده هاشون ) در کل من راضی هستم و مشکلی ندارم باهاش
قیمت رو ذکر کرده بودم ولی به دلایلی ویرایش کردم قیمت حدود نه و ششصد شد
موفق باشید
قیمت رو ذکر کرده بودم ولی به دلایلی ویرایش کردم قیمت حدود نه و ششصد شد
موفق باشید
آخرین ویرایش: