بی بی کد Dinning Room

HR3D

کاربر فعال
داداش آخر حرف اصلی رو پیچ دادی با پیچ گوشتی :) ! .... قیمت چند در اومد .... قییمت ! ؟ ..... قیمت ؟؟؟؟ ... قیمت ؟!! .... قیمت ؟!!!
در ضمن درباره کارت گرافیک کوادرو باید بگم فرماشات شما همان تبلیغات انویدیا هست و نه واقعیت !

کارت گرافیک های کوادرو از لحاظ سخت افزاری فرقی با بعضی از مدل های جی فورس نداره ! ... حتی قدیم ندیما کارت گرافیک هایی مثل gtx 8800 رو تو درایوراش دستکاری کردن و تونستن به عنوان یک کارت گرافیک کوادرو استفاده اش کنن که بعدش انودیا فورا عکس العمل نشون داد و قفلش کرد .... همین الان هم کسی اگر بتون درایورها و فرم ورک کارت گرافیکی مثل gtx 870 تغییراتی انجام بده و بهش نفوذ کنه مثل k 6000 کار می کنه ..... خنده داره ولی کودروها بیشتر کلاهای لوکسی هستن که در نتیجه نرم افزار و درایورهای خاصی که دارن با بعضی از نرم افزار هایی که انودیا باهاشون قرار داد بسته عمل کردی خیلی خوبی نشون می دن .......... و اگر نه قدرت کارت گرافیک رو مشخصات سخت افزاری مهمی مثل تعداد هسته کودا ، فرکانس های هسته های پردازشی و حافظه و سایه زن ، مموری اینترفیس و .... که در نهایت پهنای باندی ارائه می کنه .

ولی درنهایت می شه گفت کوادرو خوبه ولی نه از لحاظ قیمت کارایی و برای شرکت های بزرگ و حرفه ای و کاربرای پولدار هست.

البته شما تا حدودی درست میگید و سری های کوادرو بیشتر کارایی نرم افزاری شون متفاوت تر از سری های گیمینمگ هست و اساس هدفشون برای کار های صنعتی و سه بعدی هست و نرم افزار های سه بعدی تعامل بهتری با فریمور این نوع کارت ها دارن ، و راجع به طراحی سخت افزار نوع خروجی دادنشون برای هم برای نرم افزار های سه بعدی و صنعتی مثلا پشتیبانی
از دایرکت ایکس 11، Shader Model 4 و Open GL 4 ، پشتیبانی از چند مانیتور (مثلا کابل های DVi) برای کار های تخصصی تر و درصد ارور ها در نرم افزار های سه بعدی رو در مقابل سری های GTX به حداقال میرسونه ، پس چه بهتر که این دو از هم جدا بشن و هر کدوم هرف خاص خودشون رو داشته باشن = سری GTX برای گیمینگ و استفاده ی خانگی و سری Quadro برای طراحی و استفاده ی تجاری ( پس قیمت هاشون هم درخورشون هستند بخاطر مصرف کننده هاشون ) در کل من راضی هستم و مشکلی ندارم باهاش

قیمت رو ذکر کرده بودم ولی به دلایلی ویرایش کردم قیمت حدود نه و ششصد شد

موفق باشید

آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام
آفرین چه کاری زدی!!!:rose:

فقط یه چیزی؟ کاشکی جزئیات صحنتو بیشتر میکردی من جدیدا به یه چیز رسیدم اونم جزئیاته :

مثلا اگه یه قرنیز پایه اون دیوار باشه باور کن رو کارت خیلی تاثیر میزاره! درسته میخواستی شبیه رفرنس بشه ولی خودتم یه چیزایی رو کم و زیاد کنی جالب میشه

ولی به هر حال کار خوبی رو زدی ( ولی هنوز اون قضیه هستهاا گفته باشم دیگه با این سیستمی که داری بهونه :mad:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام جمیدجان.سیستم جدید مبارک.
خرید کوآدرو اشتباه هست حداقل برای مکس.این رو میشه توی مقاله

کاملا علمی بررسی کرد و در نتیجه بنچ مارک ها تقریبا پولتو سوزوندی.با نظر به این که برنامه های بیش گرافیک مثل لومیون هم با کوآدرو هیچ دردی نمیخورن
attachment.php

پس خرید خوبی نبود.
اما cpu مادربورد و رم عالی هستن و جدا مبارکت باشه
در مورد کار هم ضعیف هست. با این سیستم این رندر زیاد خوب نیست. رنگ بندی بد شده. نمی دونم پست پرو کارات همیشه خراب میکنی.با اون سبز کار ندارم کلا کار کیفیت پائین کرده پست پرو
در مورد پست اول هم ادیتش کردم .رندرهای اصلی رو گذاشتم توی پست اول.
کارای بهتر بزن مرد مومن.بترکون مارو.

HR3D

کاربر فعال
سلام
آفرین چه کاری زدی!!!:rose:

فقط یه چیزی؟ کاشکی جزئیات صحنتو بیشتر میکردی من جدیدا به یه چیز رسیدم اونم جزئیاته :

مثلا اگه یه قرنیز پایه اون دیوار باشه باور کن رو کارت خیلی تاثیر میزاره! درسته میخواستی شبیه رفرنس بشه ولی خودتم یه چیزایی رو کم و زیاد کنی جالب میشه

ولی به هر حال کار خوبی رو زدی ( ولی هنوز اون قضیه هستهاا گفته باشم دیگه با این سیستمی که داری بهونه :mad:
سلام جواد جان ممنون آره خودمم دلم میخواست یه چیز هایی رو اضافه کنم (از جمله قرنیز ) ولی همونطور که تو گفتی خواستم شبیه رفرنس باشه ، آره اصلا ایده ندارم ممنون میشم یه چندتا رفرنس یا آدرس سایتی درباره ش بهم بدین :)

سلام جمیدجان.سیستم جدید مبارک.
خرید کوآدرو اشتباه هست حداقل برای مکس.این رو میشه توی مقاله

کاملا علمی بررسی کرد و در نتیجه بنچ مارک ها تقریبا پولتو سوزوندی.با نظر به این که برنامه های بیش گرافیک مثل لومیون هم با کوآدرو هیچ دردی نمیخورن
attachment.php

پس خرید خوبی نبود.
اما cpu مادربورد و رم عالی هستن و جدا مبارکت باشه
در مورد کار هم ضعیف هست. با این سیستم این رندر زیاد خوب نیست. رنگ بندی بد شده. نمی دونم پست پرو کارات همیشه خراب میکنی.با اون سبز کار ندارم کلا کار کیفیت پائین کرده پست پرو
در مورد پست اول هم ادیتش کردم .رندرهای اصلی رو گذاشتم توی پست اول.
کارای بهتر بزن مرد مومن.بترکون مارو.

سلام عارف جان خیلی ممنون سلامت باشید ، آره راستش دیروز ، پریروز به چندتا سایت سر زدم و چندتا مقاله درباره ی این کوادرو خوندم و کلی دلسرد شدم و فهمیدم همه شون در این نسل (Quadro k Series , GTX 700,600, Titan ) جزو معماری Kepler هستند و تفاوت فاحشی بینشون نیست ! :sad:ولی چون 4-5 روزه سیستم کار کرده بتونم گرافیکش رو بفروشمش چون توی کار با Forest Pack کمی اذیتم کرد !!!
بگذریم ، آره من از همون اولش هم پست پرو رو اصولی کار نکردم و نمیدونم باید توش چه پارامتری رو در نظر بگیرم و چه نوع خروجی رو بخوام ممنون میشم چندتا لینک برای پست پرو و چندتا لینک از سفرنس های خوب به من بدید
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. توی آموزش های خود اورموشن توی سایت که فری دانلود هست میتونی چند نمونه فوق العاده دانلودکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا