Didani Covers

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام ...
كار قشنگ شده ... قشنگ قشنگ .... لذت بردم ... خسته نباشيد
bb8.gif

اون كالسكه رو چجوري حالت سه بعدي بهش دادين ؟؟
ممنون

موفق باشيد
محمد حسين

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بسم الله
سلام ...
كار قشنگ شده ... قشنگ قشنگ .... لذت بردم ... خسته نباشيد
bb8.gif

اون كالسكه رو چجوري حالت سه بعدي بهش دادين ؟؟
ممنون

موفق باشيد
محمد حسين

ممنون لطف دارید.

با Cinema 4d سه بعدی کردم.

[SOBHAN]

Active Member
با اين نرم افزار چه جوري ميشه آشنا شد ؟؟

موفق باشيد
محمد حسين

amrdesign

Member
طرحش خيلي خوب شده ولي به نظر من بك گرند و كلا رنگ بندي رو خيلي چيزاي ديگه هم ميشد كار كني .... يه كم رنگاش بي روحه :دي

در كل خيلي خوشم اومد مخصوصا از اون سبد خريد كه اون جوري گذاشتي.

موفق باشي.

GFX Master

طرحش خيلي خوب شده ولي به نظر من بك گرند و كلا رنگ بندي رو خيلي چيزاي ديگه هم ميشد كار كني .... يه كم رنگاش بي روحه :دي

در كل خيلي خوشم اومد مخصوصا از اون سبد خريد كه اون جوري گذاشتي.

موفق باشي.

راستش کسایی که کار چاپ کرده باشن این موضوع رو میدونن که رنگا موقع نمایش و بعد از چاپ کلی با هم فرق دارن.

مثلا این رنگ بی روح و خسته کننده ی خاکستری بعد از چاپ حالت نقره ای و براقی به خودش میگیره و بنظر من ترکیبش با رنگ جگری (قرمز تیره) ترکیب فوق العاده ای میشه.

اگر جعبه ابزار فتوشاپ شماره 2 رو گرفته باشید این موضوع با دیدن عکس روی جلد این مجموعه بهتر نشون داده میشه.

hajhosssein

Member
عالیه
من فکر کنم این رنگ بندی عامه پسند نباشه ولی برای بچه های گرافیست می تونه جالب نو و جذاب باشه

hajhosssein

Member
راستی سارا خانم یه لطفی می کنی یه آموزش از سه بعدی کردن این طوری(طرح کالسکه) رو تو انجمن بذاری

mohsenshahab

Active Member
سلام
نمیدونم منو یادت میاد یا نه؟
من چند شب پیش هم تو deviantart داشتم میگشتم که وبلاگت رو اونجا دیدم و چند تا کارات رو هم دیدم.نمیدونم چرا این آخریا کارات همش تو یه ژانر هستن .در مورد این کار .من تجربه بدی از این نوع رنگ بندی دارم .نمیدونم کارت چاپ شده یا نه ولی بعد از چاپ کار من و رفتن به پشت ویترین کار دیده نمیشد .خلاصه حسابی پشیمون شدم و اینکه اگه هنوز چاپش نکردی یه تجدید نظر تو رنگ بندیش بکن.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

GFX Master

سلام
نمیدونم منو یادت میاد یا نه؟
من چند شب پیش هم تو deviantart داشتم میگشتم که وبلاگت رو اونجا دیدم و چند تا کارات رو هم دیدم.نمیدونم چرا این آخریا کارات همش تو یه ژانر هستن .در مورد این کار .من تجربه بدی از این نوع رنگ بندی دارم .نمیدونم کارت چاپ شده یا نه ولی بعد از چاپ کار من و رفتن به پشت ویترین کار دیده نمیشد .خلاصه حسابی پشیمون شدم و اینکه اگه هنوز چاپش نکردی یه تجدید نظر تو رنگ بندیش بکن.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

مرسی محسن جان.

همونطوری که گفتم این رنگ بندی جواب داده که من دوباره ازش استفاده کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا