Devotion WIP ***

deevart

Member
سلام رفقا . خوبین که ؟ . این کارمو مثل
Bitter Smile
تصمیم دارم به صورت
wip
بذارم تا همه استفاده کنیم
فقط یک مساله ای هست . اونم اینکه من فردا جاتون خالی بعد 5 سال قراره دوباره برم مسافرت شمال اما بدون خانواده . این اسکچ کار هست که امروز تموم شد و گفتم واسه اولین قدم ویپ بذارم . 4
5 روز دیگه که برگشتم ادامشو میرم:دی
فقط اومدم نبینم تاپیک رفته صفحه3 . 4 :دی
[miuc]S1173229446[/miuc]
.....
در مورد اسکچ بگید جه تغییراتی به نظرتون لازمه
موفق باشید و سلامت
..
راستی اسکج اصلا ادیت نشده . یعنی
Level . Britness sharpen va .....
+ ...
مونده که بعدا به امید خدا
........... Return ............
خوب . بعد از یکی دو هفته دوباره کارو ادامه میدم . از 39 نفری که به تاپیک سر زدن کمال تشکرو دارم
Sketch Complete
[miuc]S1174190207[/miuc]
Color 01 ***********
این یک رنگ کوچیک و سطحی زدم تا نشون بدم فضا چه جوری باشه .
بعدا حسابی رنگهارو میسازم
[miuc]C1174200258[/miuc]
*********** Color 02
خوب یک مقدار روی صورت و بازو ها کار کردم
[miuc]C1174252871[/miuc]
*********** Color 02
Head Complete
Bazoo And Ketf Edit :D
[miuc]C1174334850[/miuc]
*********** Color 03
خوب دوستان گازشو گرفتم و دوباره رسیدم به جایی که باید باشم
ممم ولی کارم راحت تر بود و از رمگ ها و نور ها و .. قبلی استفاده کردم . مثل اینکه از یک Refrence یا مرجع دارم استفاده میکنم . سرش تموم شد . پارچه سبر تمومه . بازو و ساعد و مچ بند هم تمومه . خوده دستش مونده . شکم هم یک جورایی تمومه . یک کوچولو کار داره . مشکلی بود بگین حتما رسیدگی میکنم
[miuc]C1174500267[/miuc]
********** Color 04
سلام :دی . این پاهاش و ... کالملا تموم شد به جز نیزه و و اون پارچه که دارم امتدادش میدم و الان فقط طرحشو زدم که تا کجا بیاد . و اون سنگی که روش واساده مونده . یک نکته در مورد پاش بگم . اینو از روی عکس کشیدم . یعنی طرح پاش و رنگ ها رو از یک عکس برداشتم . یعنی رنگاشو از اون ور تک تک انتخاب کردم و زدم به اینور . گرفتین ؟:دی
مثل یکی از کارام بود به نام Plies
اونم باز از رو عکس بود طراحی و رنگ
مشکلی بود حتما بگین

راستی دندوناشم گذاشتم
************ Color 05
سلام :دی حالا نیزه هم کشیدم . دستش کامل شد . یک جورایی شخصیت تموم شد . حالا یک سوال داشتم . به نظرتون پشت سرش یک دونه ماه نبدازم . یا ماه باشه + دریا ؟ آخه دریا خوب نمیتونم در بیارم . نمیدونم چی کار کنم .

الان من با سایز 1500 در 2121 Resize کردم

......... De tale ...........

موفق باشید و خدا را فراموش نکنید
Good luck
....................
آخرین ویرایش
سلام دوستان - خوبین . اون دو تا نکته ای که سارا و حسین گفتن و اشاره کردن و خیلی هم خوب بود را درست کردم . واسه ماه یک تکسچر انداختم و سنگ ها رو از روی پاش برداشتم + امضا - نور ماه رو بیشتر کردم . یک مقدار رنگ هارو دست کاری کردم + اون کپی رایتی که سارا اشاره کرد

------- از همه ممنونم که توی این کارو منو کمک کردن و باعث شدن که این کار بهتر از اون چیزی بشه که قرار بود خودم تنها کار کنم . موفق باشید

آخرین ویرایش:
عالی شده . اگه رنگ آمیزیش کنی خیلی خوب میشه.

راستی این مرده چقدر بی حجابه . زشته یه چیزی تنش کن:d

چرا تو کارهایی که میکنی همه اش از یه شخصیت استفاده میکنی و شخصیت دومی کنارش نیست؟

yazdi_2007

Well-Known Member
رنگ بشه خیلی خشکل می شه... هم بانمکه هم ترسناک.

راستی روی غوزش بیشتر کا رکن ، بهش نمیاد :)

deevart

Member
سلام دوستان گلم . آره درسته همیشه از یک شخصیت استفاده میکنم . این نشان از ضعف من توی طراحی هست . نمیتونم دو تا شخصیتو با هم مچ کنم کنار هم . میدونی چی میگم . انگار شخصیت دومو بریدی گذاشتی کنار اون یکی اما توی دفتر تمرینم دارم تمرین میکنم و میزگر میکشم یا ...
ممنون که یاد آور شدی
غوزش اتفاقا از 4 تا طرح زدم بدون غوز . با غوز . شخصیت لاغر و چاغ
و با هم تلفیق کردم . در واقع خیلی روی اسکچ کار کردم و حدود 20 تا کشیدم و 21 امی یک تلفیقی از همه بود . اگه دقت کنی شکمش بزرگه ولی شخصیت لاغره :دی
بازم تنکسسس

deevart

Member
خوب . بعد از یکی دو هفته دوباره کارو ادامه میدم . از 39 نفری که به تاپیک سر زدن کمال تشکرو دارم
Sketch Complete

datasun

Member
سلام رضا جان *__*
سال نو مبارک بسیار زیبا و عالی شده تبریک میگم الان خوراک رنگی شدن توسط تو هست :D
:rose:

MEGA WAVE

Active Member
واو

این میخواد چی بشه ، من فکر مکیردم فضای پشتش یه آسمون قرمز و یه هوای خشک کویری هست ... با یه خورشید زرد بزرگ ...

ادامه بده :دی

nima_dsnr

کاربر VIP
بابا این نقاشیه.. خرج که نداره براش لباس بزاری...

حالا لبلاس نمیزاری هیچ ! *** که میزاشتی (***=لباس دیگه)

ایرادات فیزیکی :
عملا یکی از قوانین نیوتن (قانون جاذبه) رو نقض کردی...
آدم نمیتونه با این شیب بایسته و حالا چه برسه داد هم بزنه !
مگر اینکه داشته می افتاده وسط راه ازش عکس کشیده باشی !!!

نظرات :
بازوش و مخصوصا کتفش خیلی خوب در آوردی
گردنش هم نسبتا خیلی خوب شده (!)
رنگ پوستش تو اعضای مختلف بدن با هم نمیخونن.

موفق باشی

deevart

Member
سلام از همه کمال تشکر دارم . داش نیما ما خیلی مخلص شما هستیم . خیلی
[miuc]c1174334850[/miuc]
این سر بنده خدا تموم شد و روی بازو و کتف و مچ بندش بیشتر کار کردم اما هنوز کار داره . :دی
فکر کنم 2 . 3 ماه طول میکشه این یکی :دی

deevart

Member
سلام دوستان . یک مشکلی برام پیش اومده . میدونم جاش اینجا نیست که مطرح کنم اما اینجا باز یک کم بازدیدش بیشتره اینجا گفتم تا زود تر به نتیجه برسم . ببخشید
من کارمو Save کردم و بعد خاموش کردم واسه نهار . بعد دوباره روشن کردم دیگه کارم باز نمیشه و هد Error را میده
Could not complete your request because an unexpected end-of-file was encountered
خواهشن اگه میدونید یک جوری میتونم فایلو باز کنم راهنمایی کنید
** در حالت Thumbnails کارمو کوچیک میبینم ولی Open نمیشه
ممنون
بای

nima_dsnr

کاربر VIP
تا اینجاش که خوب داری پیشی میری
مخصوصا نور مهتابی که داره به کلش میزنه.
------------------------------------------------
برا من هم زیاد این مشکل پیش اومده.
ولی زمانی برا من این ارور رو میده معمولا که میخام سیو کنم نه زمانی که سیو کردم رفتم.
اینجور موقع ها save as می کنم و کارم رو ادامه میدم.
بعضی موقع ها هم save as نمیشه و یه داکیومنت جدید باز می کنم و همه لایه ها رو میکشم تو اون...

اما تو این حالت خاص !!!!!!!!!
نمیدونم ؛ ببین میتونی با برنامه هایی مثل acd see یک save as بگیری؟
یا اگه خیلی دیگه میبینی نمیشه ضرر نداره یه کپی ازش بگیری rename کنی شاید باز شد !

یا اصلا فتوشاپ روز باز کن open کن ببین شاید اینجوری شد !

Mandana

Active Member
رضا فایلی که دادی نه با فتوشاپ 7و 8و 9 و 10 باز شد نه ایمیج ردی 7 نه فایرورکز:mad:
نرم افزاره APSR رو هم امتحان کردم _advanced psd repair_در نهایت یک صفحه کاملن صورتی بهم داد! ینی با اینهم درست نشد:mad:
اما با که flopo ریپیر اش کردم یک jpeg کوچیک بهم داد.فکر کنم برای اینکه سایز اصلی میداد باید لایسنس دار اش رو پیدا می کردم که سرچ نکردم دیگه:D
خلاصه یک سرچ بکن ببین کرک شده اش رو اگر پیدا کردی استفاده کن.گمونم باید جواب بده...
کاره عالی ای شده.منتظر ادامه اش هستیم
موفق باشی حبیبی:rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام دوستان . یک مشکلی برام پیش اومده . میدونم جاش اینجا نیست که مطرح کنم اما اینجا باز یک کم بازدیدش بیشتره اینجا گفتم تا زود تر به نتیجه برسم . ببخشید
من کارمو Save کردم و بعد خاموش کردم واسه نهار . بعد دوباره روشن کردم دیگه کارم باز نمیشه و هد Error را میده
Could not complete your request because an unexpected end-of-file was encountered
خواهشن اگه میدونید یک جوری میتونم فایلو باز کنم راهنمایی کنید
** در حالت Thumbnails کارمو کوچیک میبینم ولی Open نمیشه
ممنون
بای
رضا واقعا اینطوری شده؟! چقدر بد! :cry:

ایشالا درست میشه.

من برات یه سرچ توی نت کردم چند جا رو دیدم که پاسخشون به این مشکل دقیقا یه جور بود.

گفته بودن که چند بار پشت سر فایل رو توی ImageReady باز کنید. حتی اگر ارور هم داد بازم سعی کنید.
یکی دو نفر گفته بودن که ما بعد از چند بار امتحان کردن تونستیم فایل رو باز کنیم و Save As کنیم توی یه فایل جدید.

یه بار اینطوری تست کن ببین جواب میده؟!

deevart

Member
وای سارا و ماندانا و نیما از هر سه تون یک دنیا ممنونم . نمیدونم چه جوری تشکر کنم .
هر سه روش تست کردم نشد :دی
تصمیم گرفتم از Save اول استفاده کنم یعنی از اتمام Sketch :D
و دوباره . لابد یک حکمتیه . و واقعا از شما ها ممنونم که کمک کردین و به فکر بودین . کم گیر میاد آدم به این کار درستی . خیلی مخلصیم . خدمو زود میرسونم به اینجایی که بودم از ادامشو دوباره میزارم . بازم از سارا و ماندانا و نیما همه جوره تشکر میکنم . بابای

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا