deevart
Member
سلام رفقا . خوبین که ؟ . این کارمو مثل
Bitter Smile
تصمیم دارم به صورت
wip
بذارم تا همه استفاده کنیم
فقط یک مساله ای هست . اونم اینکه من فردا جاتون خالی بعد 5 سال قراره دوباره برم مسافرت شمال اما بدون خانواده . این اسکچ کار هست که امروز تموم شد و گفتم واسه اولین قدم ویپ بذارم . 4
5 روز دیگه که برگشتم ادامشو میرم:دی
فقط اومدم نبینم تاپیک رفته صفحه3 . 4 :دی
[miuc]S1173229446[/miuc]
.....
در مورد اسکچ بگید جه تغییراتی به نظرتون لازمه
موفق باشید و سلامت
..
راستی اسکج اصلا ادیت نشده . یعنی
Level . Britness sharpen va .....
+ ...
مونده که بعدا به امید خدا
........... Return ............
خوب . بعد از یکی دو هفته دوباره کارو ادامه میدم . از 39 نفری که به تاپیک سر زدن کمال تشکرو دارم
Sketch Complete
[miuc]S1174190207[/miuc]
Color 01 ***********
این یک رنگ کوچیک و سطحی زدم تا نشون بدم فضا چه جوری باشه .
بعدا حسابی رنگهارو میسازم
[miuc]C1174200258[/miuc]
*********** Color 02
خوب یک مقدار روی صورت و بازو ها کار کردم
[miuc]C1174252871[/miuc]
*********** Color 02
Head Complete
Bazoo And Ketf Edit
[miuc]C1174334850[/miuc]
*********** Color 03
خوب دوستان گازشو گرفتم و دوباره رسیدم به جایی که باید باشم
ممم ولی کارم راحت تر بود و از رمگ ها و نور ها و .. قبلی استفاده کردم . مثل اینکه از یک Refrence یا مرجع دارم استفاده میکنم . سرش تموم شد . پارچه سبر تمومه . بازو و ساعد و مچ بند هم تمومه . خوده دستش مونده . شکم هم یک جورایی تمومه . یک کوچولو کار داره . مشکلی بود بگین حتما رسیدگی میکنم
[miuc]C1174500267[/miuc]
********** Color 04
سلام :دی . این پاهاش و ... کالملا تموم شد به جز نیزه و و اون پارچه که دارم امتدادش میدم و الان فقط طرحشو زدم که تا کجا بیاد . و اون سنگی که روش واساده مونده . یک نکته در مورد پاش بگم . اینو از روی عکس کشیدم . یعنی طرح پاش و رنگ ها رو از یک عکس برداشتم . یعنی رنگاشو از اون ور تک تک انتخاب کردم و زدم به اینور . گرفتین ؟:دی
مثل یکی از کارام بود به نام Plies
اونم باز از رو عکس بود طراحی و رنگ
مشکلی بود حتما بگین
راستی دندوناشم گذاشتم
************ Color 05
سلام :دی حالا نیزه هم کشیدم . دستش کامل شد . یک جورایی شخصیت تموم شد . حالا یک سوال داشتم . به نظرتون پشت سرش یک دونه ماه نبدازم . یا ماه باشه + دریا ؟ آخه دریا خوب نمیتونم در بیارم . نمیدونم چی کار کنم .
الان من با سایز 1500 در 2121 Resize کردم
......... De tale ...........
موفق باشید و خدا را فراموش نکنید
Good luck
....................
آخرین ویرایش
سلام دوستان - خوبین . اون دو تا نکته ای که سارا و حسین گفتن و اشاره کردن و خیلی هم خوب بود را درست کردم . واسه ماه یک تکسچر انداختم و سنگ ها رو از روی پاش برداشتم + امضا - نور ماه رو بیشتر کردم . یک مقدار رنگ هارو دست کاری کردم + اون کپی رایتی که سارا اشاره کرد
------- از همه ممنونم که توی این کارو منو کمک کردن و باعث شدن که این کار بهتر از اون چیزی بشه که قرار بود خودم تنها کار کنم . موفق باشید
Bitter Smile
تصمیم دارم به صورت
wip
بذارم تا همه استفاده کنیم
فقط یک مساله ای هست . اونم اینکه من فردا جاتون خالی بعد 5 سال قراره دوباره برم مسافرت شمال اما بدون خانواده . این اسکچ کار هست که امروز تموم شد و گفتم واسه اولین قدم ویپ بذارم . 4
5 روز دیگه که برگشتم ادامشو میرم:دی
فقط اومدم نبینم تاپیک رفته صفحه3 . 4 :دی
[miuc]S1173229446[/miuc]
.....
در مورد اسکچ بگید جه تغییراتی به نظرتون لازمه
موفق باشید و سلامت
..
راستی اسکج اصلا ادیت نشده . یعنی
Level . Britness sharpen va .....
+ ...
مونده که بعدا به امید خدا
........... Return ............
خوب . بعد از یکی دو هفته دوباره کارو ادامه میدم . از 39 نفری که به تاپیک سر زدن کمال تشکرو دارم
Sketch Complete
[miuc]S1174190207[/miuc]
Color 01 ***********
این یک رنگ کوچیک و سطحی زدم تا نشون بدم فضا چه جوری باشه .
بعدا حسابی رنگهارو میسازم
[miuc]C1174200258[/miuc]
*********** Color 02
خوب یک مقدار روی صورت و بازو ها کار کردم
[miuc]C1174252871[/miuc]
*********** Color 02
Head Complete
Bazoo And Ketf Edit
[miuc]C1174334850[/miuc]
*********** Color 03
خوب دوستان گازشو گرفتم و دوباره رسیدم به جایی که باید باشم
ممم ولی کارم راحت تر بود و از رمگ ها و نور ها و .. قبلی استفاده کردم . مثل اینکه از یک Refrence یا مرجع دارم استفاده میکنم . سرش تموم شد . پارچه سبر تمومه . بازو و ساعد و مچ بند هم تمومه . خوده دستش مونده . شکم هم یک جورایی تمومه . یک کوچولو کار داره . مشکلی بود بگین حتما رسیدگی میکنم
[miuc]C1174500267[/miuc]
********** Color 04
سلام :دی . این پاهاش و ... کالملا تموم شد به جز نیزه و و اون پارچه که دارم امتدادش میدم و الان فقط طرحشو زدم که تا کجا بیاد . و اون سنگی که روش واساده مونده . یک نکته در مورد پاش بگم . اینو از روی عکس کشیدم . یعنی طرح پاش و رنگ ها رو از یک عکس برداشتم . یعنی رنگاشو از اون ور تک تک انتخاب کردم و زدم به اینور . گرفتین ؟:دی
مثل یکی از کارام بود به نام Plies
اونم باز از رو عکس بود طراحی و رنگ
مشکلی بود حتما بگین
راستی دندوناشم گذاشتم
************ Color 05
سلام :دی حالا نیزه هم کشیدم . دستش کامل شد . یک جورایی شخصیت تموم شد . حالا یک سوال داشتم . به نظرتون پشت سرش یک دونه ماه نبدازم . یا ماه باشه + دریا ؟ آخه دریا خوب نمیتونم در بیارم . نمیدونم چی کار کنم .
الان من با سایز 1500 در 2121 Resize کردم
......... De tale ...........
موفق باشید و خدا را فراموش نکنید
Good luck
....................
آخرین ویرایش
سلام دوستان - خوبین . اون دو تا نکته ای که سارا و حسین گفتن و اشاره کردن و خیلی هم خوب بود را درست کردم . واسه ماه یک تکسچر انداختم و سنگ ها رو از روی پاش برداشتم + امضا - نور ماه رو بیشتر کردم . یک مقدار رنگ هارو دست کاری کردم + اون کپی رایتی که سارا اشاره کرد
------- از همه ممنونم که توی این کارو منو کمک کردن و باعث شدن که این کار بهتر از اون چیزی بشه که قرار بود خودم تنها کار کنم . موفق باشید
آخرین ویرایش: