Deluxe_roomِ

saeid3d

Member
سلام به همه دوستان
راستش من اين تاپيك رو يكبار ايجاد كردم اما نمي دونم از بدشانسي من بود همون روز انجمن داشت تغيير و تحول مي داد الان كه درست كردنش تاپيكم حذف شده به همين خاطر دوباره ايجادش كردم

دوستان من تازگي ها عضو سايت شما شدم اميدوارم ما رو هم تو جمع تون راه بدين
اينم يكي از نمونه كارهاي جديدم هستش
نرم افزارهاي كار شده : 3dsmax & Vray
زمان رندر : با سيستم خيلي ضعيف من نزديك 8 ساعت

63u9180.jpg

منتظر نظرات و انتقادات دوستان هستم

Fanous

Well-Known Member
سلام
به مجید آنلاین خوش اومدی !
در مورد کارتون باید بگم ، توی v-ray مهمترین چیز نورپردازیه ! و اگه نورپردازی خوب نباشه تمام کار رو تحت تاثیر قرار میده .
من هم با این مورد مشکل دارم و توی v-ray نمی تونم خوب نورپردازی کنم .
رندر شما هم به نظر من اگه روی نورپردازیش کار کنی ، خیلی بهتر میشه .
من توی آخرین کارم یه تجربه خیلی خوب بدست آوردم و اونم اینه که هرچقدر از GI بیشتر استفاده کنی نورپردازی راحت تر میشه !
امیدوارم موفق باشی و منتظر کارهای بعدیت هستیم .

saeid3d

Member
دوست عزيز سلام
ممنونم از نظرتون
ولي يك سوالي مي خواستم بپرسم

در مورد کارتون باید بگم ، توی v-ray مهمترین چیز نورپردازیه ! و اگه نورپردازی خوب نباشه تمام کار رو تحت تاثیر قرار میده

ميشه بيشتر توضيح بدين
من تقريبا هر tutoriali كه از مكس و در مورد نورپردازي Vray گرفتم ( از سايتهاي مختلف )و مطالعه كردم همچين تنظيماتي داشته و حدودا توي 95% تنظيمات يكسان بودن و منم نورپردازي و رندر رو به همين ترتيب انجام دادم از Gi هم استفاده شده
اگر شما تنظيمات دقيق تري دارين ممنون ميشم به ما هم بگين
ولي اگه منظرتون در مورد نور داخل اتاق هستش بايد بگم Multi نور رو كم گذاشتم كه حالت بعد از ظهر به وجود بياد
يا علي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خيلي قشنگي شده. البته به نظر منم يكمي نور اتاق كم هست ولي با توضيحي كه خود آقا سعيد داد كه ميخواسته حالت بعدازظهر رو نشون بده به نظر من مشكلي تو نور نيست چون بعدازظهر نور اتاقي كه توش لامپي روشن نباشه به همين صورت ميشه.

saeid3d

Member
درسته چون مي خواستم حالت بعداز ظهر باشه اينطوري گذاشتم
البته مشكلي كه خودم فكر مي كنم تو كار هست عكس پشت زمينه هستش
به نظر من نور عكس زياد به بعداز ظهر نمي خوره- راستي مدلها آماده نيست
( فكر مي كردم بيشتر از اينها انتقاد بشه )

hamed-ddd

Well-Known Member
کارتون بسیار زیبا شده و جدای نور پردازی خوبش مدلینگ خوبی هم انجام دادید...
البته من عادت به گرفتن ایرادهای بی اهمیت ندارم ولی بد نیست به جهت نور خورشید در عکسی که برای بک گراند پنجره گذاشتی دقت کنید... اختلاف جهت خیلی زیاده....
راستی این نور پردازی مربوط به حالتی میشه که نور خورشید به تنهایی وارد اتاق بشه شاید لازم باشه یه نور سبز رنگ که تداعی کننده محیط سبز اطراف باشه در خارج از اتاق قرار بدید...
در مجموع بدون توجه به چیزهایی که من گفتم عالی است...

خب... اول از همه اینکه خوب و قابل قبوله.... اما قرمزی عکس بیش از حده. بنطرم توی فتوشاپ با عکست ور بری نتیجه ی مناسبی می تونی بگیری

جدیدترین ارسال ها

بالا