Dell XPS L502-A يا HP Pavilion DV6-6090 ؟؟؟‌ براي مايا

M O R T E Z A

Son of South Darkness
سلام دوستان عزيز

پس از مدت هاي زياد و تلاش براي خريد مك بوك پرو همونطوري كه ميدونيد قيمت ها خيلي خيلي خيلي بالاتر از اون چيزي بود كه همه انتظارش رو داشتيم (قيمت اون مدلي كه مي خواستم به دلار 1800 دلار بود توي ايران قيمت 2900 )براي همين مجبور ميشم كه از يك برند ديگه انتخاب كنم

كاربرد هم كارهاي گرافيكي 3 بعدي و رندر ( مايا )

بلوري واسم مهم نيست

CPU و كارت گرافيك و GPU واسم مهمه

رم هم مهمه ها :wink:

اين دو لپ تاپ رو ديدم كه نسبت به قيمت گزينه هاي مناسبي هستن

اگه پيشنهاد ديگه اي هم بود ( هم رده در اين كانفيگ ) ممنون ميشم راهنمايي كنيد

كلاً راهنمايي كنيد يك لپ تاپ خوب بگيرم

مشخصات :‌
Dell XPS L502-A
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
HP Pavilion DV6-6090
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.من با سونی کاملا مخالفم چون مثل اپل الکی گرون هست.
شما می تونین تو همین بخش سخت افزار 2 تا لپ تاپ هم رده مقایسه کنین
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=162714
حالا من خودم با asus n53 sv کار کردم و واقعا شگفت زده شدم.
البته یه نکته ای مهم هست و اینه که رم 6 گیگ رم نامتعارفی هست ..چرا میگم.
فنا وری 3 کاناله رم برای سری نهالم هست (1376 pin) و از سری 1156 و سری سندبریج 1155 دیگه از رم 3 کاناله پشتیبانی نمی کنه.
ببینید وقتی cpu سری Q2630 از سری سندبریج هست.پس با این تفاصیل XPS رد میشه.
اما در مورد HP. همه این شرکت ها رقیب هستن و سعی می کنن از هم کم نیارن.اما میگن که HP عمر زیادی نداره.اما من خودم شخصا قبول ندارم این حرفو.الان سال 2011 هست پس دیگه اون زمان گذشت که سیستم زیاد نباید روشن بمونه که مثلا عمرش کم میشه.
من چون با ASUS کردم و واقعا شگفت زده شدم.یه نقد هم درست کردم.می تونی ببینی
نقد و بررسی asus n53sv

M O R T E Z A

Son of South Darkness
:rose:

ممنون عارف جان

اونو ديدم ولي زياد حال نكردم باهاش ( خيلي ها گفتن كه يه مشكلي داره كه باعث شده ... )‌

حالا من يه سوال دارم

من خودم HP رو بهتر ميدونم ولي واسه كار ما مگه GeForce بهتر نيست ؟ من شنيده بودم كه پشتيباني GeForce از ATI واسه مايا بهتره

الان يادم نيست از كجا شنيده بودم :green:

ممنون :rose:

AREF

سلام.آره برای ماها Gforce بهتره.خب این لپ تاپ ها همشون Gegorce هستن.
من با ایسوس کار کردم.انصافا کیبوردش عیبی نداره.خیلی هم راحت هست کار کردن باهاش.
زیاد سخت نگیر... به نظرم فقط خاصیتش مهمه.برند مهم نیست....چی گفتم فلسفی شد...
جالب اینجاست اون ایسوس رو می تونی تا 16 گیگ رم ارتقا بدی.رم هاش تو بازار هست.البته به نظرم باید ارتقا بدی.الان رم زیر 8 گیگ بدرد نمی خوره....

M O R T E Z A

Son of South Darkness
عارف جان

كيبوردش خوب نيست ( خيلي سخت ميشه باش كار كرد البته اگه كار خاصي عينه تايپ يا گفتگو نميكني مهم نيست ولي واسه من مهمه )

رم اون مدل اسوس 4 هست ولي اين مدل HP رم 8 گيگ داره

و قيافش

قيافه هم مهمه :rose:

آخرین ویرایش:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
سلام
آقا عارف. یه دقت به گرافیکش بکنین: 1gb ddr5
حالا hp بهتره یا دل؟!!
برای مقایسه ی بیشتر:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html
میبینیم که AMD هم از نظر پردازنده و هم حافظه از انویدیا قوی تره.

من از اين مقايسه ها سر رشته اي ندارم اگه ميشه يه توضيحي بديد در مورد گرافيك اين 2 لپتاپ ( من HP رو پسنديدم ولي از گرافيكش ميترسم )

ممنون :rose:

abizaki

Member

بسم الله الرحمن الرحیم
این کارت AMD
attachment.php

اینم کارت nVidia
attachment.php

می بینیم که تعداد پیکسل هایی که کارتAMD میتونه در یک دور پردازش کنه)pipeline(، از nvidia حدود 400 تا بیشتره
سرعت پردازش AMD برابر با 725 و شیدر اون هم 725 هست. اما انویدیا 672MH سرعت و سرعت شیدر 1344 که تو شیدر انویدیا بیشتره.
سرعت حافظه ی AMD 1600 و سرعت حافظه ی nvidia برابر با 900
AMD کارتش DDR5 و انویدیا هم 5 داره هم 3
بقیه ی ویژگی ها هم تقریبا یکیه.

پیوست ها

• 6770M.png
    6770M.png
    17.8 کیلوبایت · بازدیدها: 82
  • 540m.png
    540m.png
    21 کیلوبایت · بازدیدها: 77

M O R T E Z A

Son of South Darkness

بسم الله الرحمن الرحیم
این کارت AMD
attachment.php

اینم کارت nVidia
attachment.php

می بینیم که تعداد پیکسل هایی که کارتAMD میتونه در یک دور پردازش کنه)pipeline(، از nvidia حدود 400 تا بیشتره
سرعت پردازش AMD برابر با 725 و شیدر اون هم 725 هست. اما انویدیا 672MH سرعت و سرعت شیدر 1344 که تو شیدر انویدیا بیشتره.
سرعت حافظه ی AMD 1600 و سرعت حافظه ی nvidia برابر با 900
AMD کارتش DDR5 و انویدیا هم 5 داره هم 3
بقیه ی ویژگی ها هم تقریبا یکیه.

ممنون دوست عزيز

بله اينارو ديدم خودم :rose: ولي دقيقاً متوجه نشدم كه كدوم بهتره

nvidia توي شيدر بهتره ولي بقيه موارد .... ( كه فكر كنم واسه VUE بهتره )

كلاً گيج شدم :(‌ نميدونم چه كار كنم

:sad:

AREF

همه ما می دونیم که از همه نظر پردازنده های Steam شرکت AMD از Cuda شرکت Nvidia بالاتر و بهتره.اما یه بحثی اینجا مطرح هست
شرکت انویدیا به خاطر یه سری بازار سیاهی و یه جورایی بازار رو به سمت خودش گرایش داده یعنی چی؟
چندسال پیش اولین کاری که کرد این بود که فناوری Agent Phsyc رو خرید و بصورت پیش فرض روی کارتهاش گذاشت.اکثر بازیهای امروزه از این فناوری فیزیک در اصل طراحی بازی ها استفاده میشه.اما چون AMD این قابلیت رو نداره ما می بینیم که نبود فیزییک باعث نبود کیفیت و فیزیک خوب توی بازی هست.به این مقایسه نگاه بندازین
i279932_physxmirrorsedge.jpg

i279931_mafia2hotelbar.jpg
i279930_mafia2physxglass.jpg
i279929_mafia2barrels.jpg

یعنی شما اگه جدیدترین گرافیک AMD دنیا رو داشته باشین این قابلیت رو نداره.
و اینکه شما می بینین که تو اول بازی ها لوگوی انویدیا میاد.یعنی چی/؟؟ یعنی انویدیا به اون شرکت بازی سازی پول داده که بازیش با کارتهای انویدیا راحت تر بالا بیاد.برای جبران AMD خودشو خفه میکنه تا بتونه جلو بزنه.
و اما کار ما.
اکثرنرم افزارهای تاپ گرافیکی تبدیل فایلها به هم از فناوری CUDA پشتیبانی می کنن.یعنی اکثر نرم افزارهای ما عملا وابسته به Nvidia‌شدیم.خب من یه تستی گرفتم.تو تبدیل فایل با یه گرافیک گیم مزخرف Nvidia GT310M که روی لپ تاپ COre i3 هست.سرعت تبدیل چون Cuda داشت 3 برابر Ati 4870 من هست!!!!!
و اینکه این ها بیشتر توی کارتهای ورک استیشن خودشو نشون میده.مثلا اگه میخوای با نرم افزارهای ادوبی کار کنی باید یه کارت گرافیک Quadro بگیری که از فناوری مرکوری ادوبی استفاده کنه.
واسه همین میگم باید سیستم خونگی بگیری... مگه شغلت چیه؟ من خودم زیاد با لپ تاپم سر پروژه ها میرم.اما مگه چندتا پروژه سنگین دارم که خارج از شهرما باشه؟؟
ماهی 1 دونه.خب من لپ تاپم خیلی داغونه.اما کارو با کارفرما کرکسیون میکنم.بعد میاد خونه با غول خونگی خودم رندر رو میگیرم.
مرتضی قبول کن لپ تاپ برای کار ضعیفه و کم میاره.گول عددها و تبلیغات رو نخور.مطمئن باش اگه با پول بخوای سیستم خونگی بگیری میتونه یه هیولای سندبریج با 16 گیگ رم و یه کارت ورک استیشن 400 تومنی ببیندی که از انجین مرکوری و Cuda کاملا پشتیبانی میکنه.
از ما گفتن.لپ تاپ فقط برای ارائه کار خوبه.برای کار کم میاره.نمی تونی لپ تاپ رو 3 روز تو رندر بزاری.اما سیستم من تقریبا 50 درصد عمرش تو این سه سال رو تو رندر بوده!

M O R T E Z A

Son of South Darkness
آره عارف جان

حرفت كاملاً درسته :rose:

ولي من تابستون بايد برم يك شهر ديگه ( ترم تابستونه ) و آخر سال هم ميرم يك شهر ديگه واسه كار و تقريباً زندگي الان نميدونم كيس ببندم يا لپتاپ بگيرم :-? خيلي هم نياز دارم به سيستم

اين كيس من واسه 3 ساله پيشه ديگه عمر خودشو كرده

اگه بخوام با 1300 كيس ببندم چي ميتونم بگيرم ؟؟ ( شايد ارزش داشته باشه بيخيال لپ تاپ بشم )‌:rose:

ممنونم

AREF

این سیستمی هست که خودم بعداز ماه ها تحقیق دارم می بندم
CPU: Core i7 2600K
Ram: 4 * 4 GB (corsair vengeance blue or Patriot Viper or Kingstone Hyper) bus 1600
باس بالاتر یا پائین تر برای رم بی فایده هست.توجه بکن رم این مدل ها رم هایی هستن که با سندبریج سازگاری دارن.
منبع:http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=161192&page=3
image010.png

مادربورد هم می تونی Asus P8P67 Pro یا Asus P8P67 بگیری.مدل Asus P8P67 EVO نگیر.خوب نیست اصلا.
برای گرافیک اگه کسی رو داری برات از اون ور آب می تونه بیاره حتما Quadro Fx 600 , 2000 , 4000 بگیر.قیمت دلار اینها به ترتیب 200 دلار 450 دلار 750 دلار هستن.
اما تو ایران به تریتیب 440 تومان 800 تومان 2000 تومان!
اگه پولت کم هست فعلا یه انویدیا GTx460 tفکر کنم خوب باشه.دقت کن فقط انویدیا بگیر.
برای پاور هم میخوای باید600 وات واقعی بگیری
برای کیس هم الکی پول نده چون همش یه آشغاله.جمع و جور و معمولی...چون با این سیستم همیشه باید در کیس باز باشه.الکی واسه کیس پول دور نریز
برای مانیتور سری های جدید سامسونگ و یا ایسوس هست.
سوالی داشتی در خدمتیم.

M O R T E Z A

Son of South Darkness
این سیستمی هست که خودم بعداز ماه ها تحقیق دارم می بندم
CPU: Core i7 2600K
Ram: 4 * 4 GB (corsair vengeance blue or Patriot Viper or Kingstone Hyper) bus 1600
باس بالاتر یا پائین تر برای رم بی فایده هست.توجه بکن رم این مدل ها رم هایی هستن که با سندبریج سازگاری دارن.
منبع:http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=161192&page=3
image010.png

مادربورد هم می تونی Asus P8P67 Pro یا Asus P8P67 بگیری.مدل Asus P8P67 EVO نگیر.خوب نیست اصلا.
برای گرافیک اگه کسی رو داری برات از اون ور آب می تونه بیاره حتما Quadro Fx 600 , 2000 , 4000 بگیر.قیمت دلار اینها به ترتیب 200 دلار 450 دلار 750 دلار هستن.
اما تو ایران به تریتیب 440 تومان 800 تومان 2000 تومان!
اگه پولت کم هست فعلا یه انویدیا GTx460 tفکر کنم خوب باشه.دقت کن فقط انویدیا بگیر.
برای پاور هم میخوای باید600 وات واقعی بگیری
برای کیس هم الکی پول نده چون همش یه آشغاله.جمع و جور و معمولی...چون با این سیستم همیشه باید در کیس باز باشه.الکی واسه کیس پول دور نریز
برای مانیتور سری های جدید سامسونگ و یا ایسوس هست.
سوالی داشتی در خدمتیم.

ممنون عارف جان

به نظرت چند ميشه كلاً ؟؟

مانيتور نميخوام چون يه 19 وايد دارم

:rose:

I-like-DDD

Well-Known Member
آقا عارف کیس هم تاثیر داره اون سیستم به این قدرت یه کیس حد اقل 100 تومنی باید بگیری تهویه خوب داشته باشه
و کسی که رندر زیاد میگیره به نظرم یه خنک کننده هم برای سی پی یو باید بگیره تا زیاد بهش فشار نیاد.

abizaki

Member
من که فکر می کنم فن لازم نیست. چرا؟ چون اینتل می دونه که استفاده کننده های این CPU، کار کم ازش نمی خوان و فن قوی نیازه. پس چرا بی خود یه فن دره پیت روش بذاره که از عهدش برنیاد؟!!
به هر حال من صاحب نظر نیستم. ولی فکر کنم اگه قراره اورکلاک بشه، یه واتر کولینگ خوبه. وگرنه اگه قراره فن گرفته شه، یه Coolermaster V8 باید کافی باشه.
در ضمن یه سر به ark.Intel.com بزنین. محصولات جدیدی اومده. بعضی از صفحاتش که فیل.تره، برای باز کردنش کافیه عبارت &MarketSegment=DT رو از آخر آدرس صفحه پاک کنین.
در ضمن اینم بگم که مانیتور حد اقل باید برای کوادرو 400 ، 21 یا 22 باشه. AOC یه مدل 24 اینچ با کنتراست 1:60000 زده 225 تومن. اینم لینکش: http://rayansaba.com/index.php?productID=4520

I-like-DDD

Well-Known Member
ولی به نظر من برای باید برای رندر یه خنک کننده برای cpu در نظر گرفته بشه
فن استوک خود اینتل زیاد جالب نیست . به قول دوستمون اگه قراره اورکاک بشه واتر کولینگ بهترین گزینه هست
در غیر این صورن خنک کننده های متفاوتی وجود داره.

kiaspid

Member
سلام
من یه لپتاپ DELL 1558 دارم , واقعا نسبت به قیمتش( م1 تومان) کاراییه خیلی خوبی داره , فقط اگه کار سنگین تری انجام بدی رمش رو میتونی 8 کنی , دوتا gb4 , هر کدوم 110 تومان , سی پی یو خیلی قوی داره (موقع رندر فقط نمی تونی روپاهات زیاد نگهش داری یه جورایی بعد 10 دیقه بخاری میشه :wink: , که نیازی به روپا نگه داشتن نداره:wink:) اگه رمشو 8 کنی اونموقع گرافیکت راحت تر میتونه تا 2.7 gb می تونه بالا بره ( خودش 1gb هست 1.7gb شیر میکنه میشه 2.7gb ) , تو بازار فقط حواست باشه چند تا تیپ داره و اگه پسندیدی یا سوالی راجعبه این مدل داشتی ما در خدمتیم :wink:

من به شخصه اپل رو نمیپسندم (برای قیمت زیاد فقط بخاطر مارک ) مگر برای پرستیج کاری , اگه هم حاضری پول بیشتری بدی سونی سری F فقط maid in usa اش , این مدل رو هم داشتم اما مشخصاتش متاسفانه یادم رفته :-?فقط سیپیوش یه مدل از این 1558 بالاتر بود ( فک کنم 840 Q بود , مال من 720 Q , بالاترش 920x Q هست رو یکسری لپتاپای سفارشی دیدم )
حالا اگه خواستی یه قایل v ray رو خودت رندر بگیر بعد بفرست منم رندر کنم زمان رو مقایسه کن ببین بنظرت مناسبت هست
مشخصات کلی: وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Q Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3 (
تا 8 قابل ارتقاع , بری بپرسی می گن 8 هم داریم ولی اونا رو تو کارگاه باز می کنن خودشون 8 می کنن )
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM (
گفتم چنتا تیپ داره یکیش همینه و مال من 640 gb هست )
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo
3579 MB( اینو چون از تو سایت کپی کردم فکر کنم اشتباه کردن , تا 2.7 از desktop ام عکس گرفتم پایین هست ببین )
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - DOS

یه چندتا عکس هم از دسکتاپ گرفتم برات

امیدوارم بدرت بخوره
:rose: :wink:

پیوست ها

• cpu 2.jpg
    cpu 2.jpg
    177.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • CPU 1.jpg
    CPU 1.jpg
    239.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • ati 5470.jpg
    ati 5470.jpg
    221.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

abizaki

Member
حالا اگه با گفته ی آقا عارف انویدیا بالا تر از ATI و AMD باشه و به گفته ی آقای kiaspid کارت ATI سری 5000 تو لپتاپی که تکنولوژیش واسه 2 سال پیشه، این لپتاپ های جدید چه بکنند.!!
تا حالا لپتاپ HP به خاطر ضعف کارت گرافیکش رد شد. اما من دل رو هم نمیپسندم. چرا؟ چون رمش رو فکر نکنم بشه خیلی ارتقاء داد. اما لپتاپ ASUS N53SV ، هم ارزونه (1360) و هم اینکه تا 16گیگا بایت ارتقاء داده می شه رمش. که عملا تمام ضعف های کارت گرافیک و رم کم و هارد با دور کم(تو بعضی کانفیگ هاش) رو جبران می کنه. در ضمن کانفیگ سایت Rayansaba.com ، بلو ری هم داره
لینک شرکت سازنده:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SV/#specifications
لینک رایان صبا:http://rayansaba.com/index.php?productID=5293

AREF

سلام کیا جان من با احترام زیاد اما نظرت رو رد میکنم.اگه توی بخش سخت افزار دقت کرده باشی من خودم پیگیر قدرت لپ تاپ با وی ری بودم

این ماله یه پستی هست که خودم تهیه کردم

تو این تست از فایل archinterior 14 فایل شماره 6 که به اسم archinterior vol 14-6.draft.max رندر گرفتم.تنظیمات فایل رو اصلا دست نزدم.
434303217b79518592ae4d0dd6563be0_thumb.jpg

اولین رندر رو با سیستم خونم گرفتم.
مشخصات
Cpu= Intel Q6600 2.43 Ghz
Ram= 4 GB 800 OCZ Gold
MB = Asus p5Q

زمان رندر = 30 دقیقه

بعد با لپ تاپم گرفتم.
مشخصات acer 4740 فکر کنم البته الان پیشم نیست.
اما core i3 هست با 4 گیگ رم ddr3 1066
زمان رندر = 1 ساعت و 20 دقیقه

بعد با لپ تاپ پسرخالم که Sony Vaio F11 GX هست
Cpu= Core i7 1.60 Ghz
Ram= 4 GB DDR 1333
زمان رندر در کمال تعجب دیدم با سیستم خونم یکی شد یعنی 30 دقیقه.

لپ تاپ بعدی ماله دوستم بود.
Dell Studio 1557
Cpu= Core i7 1.60 Ghz
Ram= 4 GB DDR 1333
کاملا با لپ تاپ پسر خالم یکیه و حتی با هم خریدن.اما
زمان رندر شد 20 دقیقه!!!!!
یعنی 40 درصد قوی تر از سیستم من!!!

لپ تاپ بعدی برای دوست دیگم بود.
Dell Studio 1558
Cpu= Core i7 1.60 Ghz
Ram= 4 GB DDR 1333
کاملا با لپ تاپ بالا فرقی نداشت و
زمان رندر شد 20 دقیقه!!!!!

زمان رندر Asus N53SV به طرز باور نکردی 12 دقیقه و 19 ثانیه!!
Cpu= Core i7 Q2630M Ghz
Ram= 4 GB DDR 1333

پس نتیجه میگیریم نسل جدید سیستم ها تونستین به توانایی نزدیک به 2 برابر 1558 برسن.

من خودم برای چندین نفر 1558 خریدم.چون زمان خودش تک تاز بود.اما به نظرم آدم باید به روز خرید بکنه.

مورد AMD و Nvidia عرض کردم.چون نرم افزارهای سه بعدی از CUDA بهتر ثاپورت میکنن پس انویدیا انتخاب بهتری هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا