Dell XPS L502-A يا HP Pavilion DV6-6090 ؟؟؟‌ براي مايا

kiaspid

Member

من خودم برای چندین نفر 1558 خریدم.چون زمان خودش تک تاز بود.اما به نظرم آدم باید به روز خرید بکنه.

مورد AMD و Nvidia عرض کردم.چون نرم افزارهای سه بعدی از CUDA بهتر ثاپورت میکنن پس انویدیا انتخاب بهتری هست.

سلام بروی ماهت :rose:
منم میدونم عزیز , این لپتاپ 1 رو سال پیش گرفتم , می دونم لپتاپم قدیمه :cry: میخوای بگی ما فقیریم :cry: میخوای ما رو جلو دیگران تحقیر کنییی :cry:
:green:(شوخی بود ) اره زمانی که خریدمش به قولی شاخ بود :wink: من خواستم فقط بگم که با 1 تومان میتونه این مدل رو هم انتخاب کنه و گفتم شاید مشخصات این مدل رو ببینه دیدش و اطلاعاتش بهتر بشه و بدردش بخوره , واالا حرف اول آخرو خود دوستمون میزته , حرف شما هم کاملا درسته ` آدم باید به روز خرید بکنه`,

M O R T E Z A

Son of South Darkness
واقعاً ممنونم از همه دوستاني كه شركت كردن و منو راهنمايي كردن

به حرف عارف جان خيلي فكر كردم

واسه همین میگم باید سیستم خونگی بگیری... مگه شغلت چیه؟ من خودم زیاد با لپ تاپم سر پروژه ها میرم.اما مگه چندتا پروژه سنگین دارم که خارج از شهرما باشه؟؟
ماهی 1 دونه.خب من لپ تاپم خیلی داغونه.اما کارو با کارفرما کرکسیون میکنم.بعد میاد خونه با غول خونگی خودم رندر رو میگیرم.
مرتضی قبول کن لپ تاپ برای کار ضعیفه و کم میاره.گول عددها و تبلیغات رو نخور.مطمئن باش اگه با پول بخوای سیستم خونگی بگیری میتونه یه هیولای سندبریج با 16 گیگ رم و یه کارت ورک استیشن 400 تومنی ببیندی که از انجین مرکوری و Cuda کاملا پشتیبانی میکنه.

با چند نفر ديگه هم مشورت كردم گفتن كه بهتره كيس ببندم و فعلاً بي خيال لپ تاپ بشم منم .... :cry:

:green: حالا دارم تحقيق مي كنم واسه يك كيس خوب و حرفه اي

دوستان اينجا ادامه بدم يا يك تاپيك جديد باز كنم ؟؟ به نظرم بهتره يك تاپيك ديگه باز كنم كه اگه كسي هم سوال من رو داشت بتونه جواب بگيره

ممنون :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرتضی چرا تایپیک جدا؟؟ الان بهترین سیستمی که می تونی جمع کنی همونی هست که تو پست صفحه 2 از سری سندبریج معرفی کردم.
راستی کیا الان 1558 تو بازار 1350 هم قیمت همین Asus n53sv هست

kiaspid

Member

راستی کیا الان 1558 تو بازار 1350 هم قیمت همین Asus n53sv هست

سلام عارف جان ، شــــــــــــوخی نکن گرون شد؟ ! آخه وقتی مدل جدید میاد چرا قدیمیه گرون میشه , یا ارزون نشده ؟ بخاطر فروششه ؟
الان راستی مهمون ما از تهران اومد میگه به من 1558 رو معرفی کردن !! :lol:
گفتم نه , طبق گقتهات مدل XPS L502 رو نشونش دادم گفتم اینو بگیره

جدیدترین ارسال ها

بالا