Date base

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب من امروز میخوام یه فایل بذارم که توش از دیتا بیس استفاده شده خیلی هم راحته چون توش پلاگین داره و اطلاعات به صورتdat.ذخیره میشه
حالا میتونید یه دفتر چه تلفن بسازید راحت و بی درد سر
اینم سورسش

از زیر بگیرید

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
جناب پیمان خان گویا فایل شما مشکل داره و خوب Rar نشده.

لطفا بررسی کنید مشکلش رو.

تشکر.

محمدمهدی

Well-Known Member
با عرض معضرت هم خرابه و هم اینکه من فایلای دتش رو دیدم از همون روش من استفاده کرده و این کاری که به قول شما این پلاگین کرده واقعا اشتباهه جستجوی خطیه که میاره توی یه خط. دیتابیس یعنی تعریف داده قبل از تدوین داده یعنی آمادگی داشته باشه مگرنه کاری که این پلاگین کرده رو خیلی راحت با خود ام ام بی هم میشه انجام داد.
(البته به خدا قسم قصدم تخریب نیست فقط آگاه سازیه برای اینکه نمونه بهتر بشه)
و اگر کار خودتونه پیشنهاد میکنم با همون روش فیلترینگ قدیمی ام ام بی کاملش کنین تا یه آدمه نوعی مثل من نتونه ازش سر در بیاره
با تشکر!!!

peyman136

گذاشتن دوباره فایل

من معذرت میخوام دوباره میذارم
دوباره گذاشتم

پیوست ها

• DATABASE.zip
    342.1 کیلوبایت · بازدیدها: 363

silvercover

کاربر متخصص
سورسشو بذارين بهتره.اين مثال گنگه.

دوست عزیز سرس کد (Source Code) به معنای همان کد منبع برنامه یا به زبان خودمونی همون اسکریپت برنامه هست. شما دنبال چه چیزی هستین؟ سرس برنامه هم که گذاشته شده. اگر مثال برای شما گنگ هست گویای این مطلب هست که شما نیاز به کسب تجربه بیشتری در MMB دارین. پس لطفا صبور باشین و با طمانینه به یادگیری و افزایش مهارت خودتون ادامه بدین.

محمدمهدی

Well-Known Member
آقا پیمان واقعا دستتون درد نکنه معرکه بود
اما یه چیزی اطلاعات محدود جستجو خطی و خرابه و اینکه اطلاعات راحت دیده میشه و کاملا مجازی و متاسفانه یه مقدار سوتی دارد. از این لحاظ که نمی تونه چند تا دستور رو پشت سر هم اجرا کنه
ولی در کل بسیار عالیه

peyman136

محمد مهدی عزیز من خودم هم چک کردم اما متاسفانه هر کاری کردم نتونستم این ایرادات رو رفع کنم و فکر میکنم که اصلا پلاگین این امکان رو نداره(شاید ) در هر حال اگه درست شد خواهش میکنم هر کی اونرو درست کرد اینجا بذاره ما هم استفاده کنیم منتظر
در ضمن الت 255 اگه فایل رو اکسترا کنی یه فایل ام ام بی هم توش هست که کمپایل نشده میتونی از اون استفاده کنی

بالا