درود
اجراي كارتون بي نقص و زيباست ولي نسبت به عكس اصلي ميشه گفت شما اونو تزئين كرديد با ديدگاه خودتون
البته مسلما عكس گرافيك زيبائيه ...
راجع به ديد بصري كه يكي از دوستان گفت حق با ايشونه ! در كارتون تلاش كرديد يه مفهوم خاص رو برسونيد (دقيقا نمي دونم چي !) و ايده خودتون رو پياده كنيد اما نتيجه از ديد بصري تقريبا تبديل شده به آش شله قلم كار (دوست ميدارم

) تركيب خون و پارگي كه سعي شده رنگ رئال به خودش بگيره با رقص دختر و تيپ اسپرت اون با محيط فانتزي و شاد مينيمال و پس زمينه روشن يه پراكندگي مفهومي رو در ذهن بوجود مياره ... هر كدوم از عناصر كار به تنهايي زيبا و خوب در اومده اما وقتي با هم تركيب ميشه نتيجه حداقل از لحاظ بار مفهومي و بصري دچار ضعف در بيان ميشه ... بگونه اي كه از اين ديد عكس اصلي موفق تر عمل ميكنه (در انتقال مفهوم)
مسلما كتگوري گرافيك بازه گفتاري وسيعي داره اما تمام اونها و خود كتگوري گرافيك زير مجموعه بخش هنرهاي تجسمي است و به طور خاص يكي از زير شاخه هاي هنر نقاشي و تصويرسازي محسوب ميشه .
متاسفانه اسم سبك رو نگفتيد اما در مورد دارك آرت :
قبل از هر چيز بايد به اين نكته اشاره كرد كه دارك آرت سبك نيست !! بلكه كل آثار دارك آرت در دسته بندي سبكي در سبك سورئال طبقه بندي ميشود ... مفهوم سبك بسيار گسترده تر از اونيه كه شاخه دارك آرت بتونه در تعاريف اون بگنجه ! دارك آرت يه متده يه استايل در هنرهاي ديجيتال است ... و از لحاظ مفهومي نيز همونطور كه گفتم سورئال است (البته subculture هاي زيادي هستند كه استايل و تكنيك دارك آرت ميتونه زير شاخه اونها نيز طبقه بندي بشه مثل گوتيك (gothic) يا اكسپرسيونيسم و ...
نكته دوم دارك آرت فقط مفهوم ترس رو نمي رسونه ! يه اثر ميتونه مفهوم ترس رو نرسونه اما باز هم در شاخه دارك آرت طبقه بندي بشه
http://intano.deviantart.com/art/When-the-darkness-fades-away-96382413
سوم هم اين تعريف آخر شما دقيقا بخشي از تعريف سورئال است ...
و در اخر هم كار شما دقيقا در شاخه دارك آرت قرار ميگيره ! در حقيقت يه دارك ارت با رنگهاي شاد و مينيمال !!
ممنون از نظرت دوست عزيز
اين تزيين به قول شما حدود 12 ساعت كار برد !
بگذريم نظر شخصيتونه منم احترام ميگذارم بهتون !
در مورد صحبت هاتون بايد بگم از هر گوشه يه صحبتي كرديد
از كتگوري و سبك ها و ...
مثلا سبك گوتيك كه من بيشتر توي معماري ميشناسمش از قرن 12 تا 15...
بحثي باهاتون نميكنم چون اكثر حرفهاتون پراكنده بود
- خوب ؛ شما فرموديد
دارك آرت فقط مفهوم ترس رو نمي رسونه ! يه اثر ميتونه مفهوم ترس رو نرسونه اما باز هم در شاخه دارك آرت طبقه بندي بشه
و كار من رو توي اين سبك قرار داديد
ازتون ميخوام براي من و دوستان يه توضيح بديد كه منبع اين حرفتون كجاست !! ممنون ميشم منبع دقيق خارجي رو مطرح كنيد !!
در مورد سورئال هم : من صحبتي از رئال بودن نكردم دوست عزيز
سورئال بودن اين كار خيلي محسوسه !!
در آْخر يه توضيح ميدم در مورد دارك آرت شايد براي شما هم خالي از لطف نباشه چون فكر ميكنم هنوز بايد تحقيق كنيد توي اين زمينه !
منبع : مجيد آنلاين :دي
حالا واقعا dark art چيست؟
از اولين طرح هايي كه در اين سبك طراحي شد ميشه به طرح زير اشاره كرد كه در زمانه خودش بحث هاي زيادي رو بين منتقدان هنر به راه انداخت
ولي كسي كه جسورانه كارهاي نيمه دارك آرت خود را در قالب يك تقويم سالي به نمايش گذاشت كسي نبود جز مك كيو( Mac dave ) كه با استقبال خوبي روبرو شد در آن انسانهايي به نمايش گذاشته شدن كه تا آن موقع كسي در جعبه هنر گرافيكي نديده بود ُ- يكي از كار هاي اين گرافيست در زير لبخند ميزند:
دارک آرت يا همان هنر تاريک.. سبکي هست که براي بيان حرفهايش سراغ زشتي ها و پوسيدگي ها و زخمها ميرود .. لبخند را با دندانهاي خوني نشان ميدهد و عشق را با مرده نشان دادن معشوقش...يک جور نا هنجاريست !اعتراض است ، اعتراض به ظواهر زيبا و دروني تاول زده! حرفهايي که هميشه به شکلي ديگر گفته ميشده يا اصلا گفته نميشده! حالا به کل تغيير جهت داده و به صورتي نشان داده ميشود که در بار اول فقط ميگوئيم : چقدر کثيف است!
ظاهر نمايي نميکند و چهره واقعي هر چيزي را بدون کوچک ترين دروغ نشان ميدهد .. زخمهاي درون يک شخص در صورتش نمايان ميشود يا فضايي مقدس که در ناکجا آبادي از گناه هاي انسان غوطه ور شده!! بله اين جادوي دارک آرت است که با وجود عمر کمش به شدت رشد کرده و ميکند تا جاي که به پشت پوستر ها و box Shot هاي فيلم هاي هاليوودي هم ميرسد!!
بله اينجا شهريست به نامه darkcity که هر شهروندش يک تابلوي هنريست که آنها را dark art صدا ميكنند...
خوش آمديد
براي سبك دارک آرت اول بايد حرفي براي گفتن داشته باشد (اگر حرفي نداشته باشد اصلا دارک آرت ناميده نميشود).!و بعد از تکنيکي استفاده کند ..
شما براي اينکه طرح خوبي بتوانيد درست کنيد اول بايد حرفي داشته باشيد پس فکر کنيد که تفکر بهترين چيز است! و بعد از تکنيکهايي که در طي زمان بيشتر با آنها اشنا ميشويد کار کنيد که يکي از اين تکنيک ها استفاده از mode layer هست!.
که من خودم بعد از بالا و پايين کردن همه اين مودها با اين ها رابطه خوبي برقرار کردم(حتي شماره هم دادم!)
Darken
Overlay
Multiply
color burn
lighten
و در مرحله بعدي بايد آرشيو قوي از انواع عکسها داشته باشيد ..البته به نظره من يک دارک آرت کار خوب بايد يک عکاس ويک طراح خوب هم باشد.../ چون بر مبناي فکر و حرفش عکسي که ميخواهد را بگيرد و با تکنيک منحصر به فردش رويش کار کند و يک اثر را خلق کند...
حرف درباره اين سبک نوپا زياد است ولي فعلا منتظر ميمانيم!
و نکته آخر هم يک دارک آرت کار حتما نبايد يک anti girls دو آتيشه باشد پس اشتباه نکنيد ..
در زير چند تا طرح که در سبک دارک آرت هستند ميبينيد که از بهترين ها هستند:
منتظر منبع شما هستم دوست عزيز كه دارك آرت ميتونه معناي هنر سياه رو نروسونه
اين ديگه از اون حرفا بود ....
gilas جان اگه تصویر اصلی را دانلود کردید ، لطفا بگید از کجا تا ما هم ازش استفاه کنیم.
اين رو يكي از دوستان چند ماه پيش بهم لينك داد دوست عزيز
اگر لينك رو پيدا كردم ميفرستم براتون
اما خود تصوير رو توي گوگل سرچ كنيد بايد باشه
موفق باشيد
غیر از اینکه بگم خیلی خوووووووووووف شده چیز دیگه ای ندارم بگم استاد گرامی.
مثل همیشه کارات زیبا و دلنشینه.

مرسي ناصر جان شما هميشه لطف داري دوست گلم