dance hot girl

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام به همه ي دوستان عجيجم :rose:
اين هم يه كار ديگه از من

يه فتوگرافي هست :paint:

اميدوارم خوشتون بياد
البته خيلي ايده ها رو پياده كردم انشاالله سر فرصت آپ ميكنم بقيه كارهام رو توي گالري :wink:
توضيح خاصي نداره براي همين توضيحات كلي رو ميدم ؛ شايد جواب سوال بعضي دوستان باشه!

نرم افزار ها : فتوشاپ + سينما فور دي 12 + تبلت وكام اينتوس 4 سايز آ6

سايز اصلي كار : 5616*3744 و 300 dpi هست كه شايد چاپش كنم روي شاسي:green:

ديتيل (جزييات) كار رو هم قرار ميدم كه اگر علاقه داشتيد بهتر بررسي كنيد :دي

اين هم تصوير اصلي و خام كار

موفق باشيد دوس جانهاي عزيز

پیوست ها

• dance-hot-girl_by_Cg-gilas.jpg
    dance-hot-girl_by_Cg-gilas.jpg
    349.9 کیلوبایت · بازدیدها: 117
آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
من که یکم تو اینکار گیج شدم ، افکتهای عجیب و غریب دیدم نفهمیدم چی بود :-؟
حداقل جاهایی که فهمیدم خوب جلوه میکرد :)
موفقیتــ

MOSTAFA

کاربر فعال
کار قشنگی شده
ساده و شیک و تمیز کار شده
یه پیشنهاد دارم که البته نظر و دید شخصی هست :دی بهتره روی رنگ بکگراند یه ذره کار کنید، نه خیلی زیاد فقط بعضی از نقاط رنگی تر بشه...
خیلی زیبا
موفقیتـ:rose:

Mj

Well-Known Member
خیلی زیبا شده
از نظر فنی واقعا عالی ولی راستش از نظر بصری من که چیز خاصی متوجه نشدم
البته ممکنه به خاطر نداشتن توضیحات اینطوری باشه
خسته نباشی:paint:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
:shock:
ای بابا چرا گرافیکو زیر ؟ می بری!!
فوق العاده شد

مرسي دوس جان لطف داري شما

واثعا زيبا و جالب شده:oops:
قضبه چيه همه زدن تو كار دنس :دي

:: تاپــــ گالري ::

موفق بلشي

ممنون
كلا من به خاطر اون دنسش نبود واسه اجراي سبكش بود
اما فكر كنم چون سبك شادي داره اكثرا دوست دارن اين سبك رو
مرسي از نظرت دوست گلم

من که یکم تو اینکار گیج شدم ، افکتهای عجیب و غریب دیدم نفهمیدم چی بود :-؟
حداقل جاهایی که فهمیدم خوب جلوه میکرد :)
موفقیتــ

مرسي دوست عزيز
تصوير اصلي هم گذاشتم كه ببينيد چه افكت هايي هستش
البته خيلي هم عجيب غريب نيستش ها

کار قشنگی شده
ساده و شیک و تمیز کار شده
یه پیشنهاد دارم که البته نظر و دید شخصی هست :دی بهتره روی رنگ بکگراند یه ذره کار کنید، نه خیلی زیاد فقط بعضی از نقاط رنگی تر بشه...
خیلی زیبا
موفقیتـ:rose:

ممنون از نظرت مصطفي جان
بله توي فكرش بودم اما چون رنگ آبجكت هاي +‌ و مثلث هارو زياد رو به جيغ بودن بردم اونوقت يه جورايي دل رو ميزد
بيشتر خواستم آبجكت ها توي چشم باشه

مرسي از نظرت دوست گلم :rose:

کار زیبایــــ شده:paint:

ميكسي

کار جالبی شده
از رنگای زیر کفشش خوشم اومد
موفقــــ باشی

مرسي

خیلی زیبا شده
از نظر فنی واقعا عالی ولی راستش از نظر بصری من که چیز خاصی متوجه نشدم
البته ممکنه به خاطر نداشتن توضیحات اینطوری باشه
خسته نباشی:paint:

ممنونم
راستش توضيح خاصي نداره
اين بصري جديدا توي انجمن مد شده همه ميگن از لحاظ... خوبه اما بصري .... :دي(شوخي) :green:

توضيح : دوست من اگر بيشتر در سبك هاي گرافيك تحقيق كنيد كل كتگوري گرافيك تويinterface و designhaye روتين و .. ختم نميشه
يه سري سبك ها هستند شايد خيلي از دوستان هنوز باهاش آشنا نباشن اما چون گفتيد مفهوم رو از لحاظ بصري درك نكرديد كمي توضيح ميدم در موردش ( قصد جسارت و بي ادبي نيست فقط باب آشنايي با اين سبك يه توضيح كوتاه ميدم)
يه سري شركت ها هستند كه كلا توي اين زمينه سرمايه گزاري ميكنند مثل كمپاني behance كه كلا سازماندهي اين سري آثار رو انجام ميده !!

اين سبك هم مثل سبك دارك آرت كه مفهوم ترس رو ميرسونه برعكسش ميتونه شادي آور و نشاط بخش باشه
جزو فاتاگرافي و از دسته پورتفولیوی هست كه شامل دستكاري تصاوير و عكس چه با دست و چه كامپيوتري و توسط ايزارهاي سه بعدي و 2 بعدي هستش كه حالا اون مفهوم بصري كه شما فرموديد با ديدن اين كار به مخاطب القا ميشه
بيشتر حس شادي رو ميتونه داشته باشه
ديگه حالا هر كس يه حسي ميگيره
به شخصه كه دوست دارم اين سبك ها رو

موفق باشيد

majid_a95

Active Member
سبک سورئال میزنه :green:
خدایی خودت بودی به جز احسنت چیز دیگه میگفتی ؟:-?
احــــــــســـــــــــــنـــــــــــتـــــــــــــــــــــــــ ...:rose::rose:
موفق بمانید... یاعلی:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
ایول دنس hip hop خیلی خوب کار شده از لحاظ رنگ بندی .

اگه هدف ساخت یه کار شاد باشه ب نظرم میشد از ایده های بهتری به جای خون و ..... استفاده کرد.
نظر شخصی بود . keep it up

Mj

Well-Known Member
ممنونم
راستش توضيح خاصي نداره
اين بصري جديدا توي انجمن مد شده همه ميگن از لحاظ... خوبه اما بصري .... :دي(شوخي) :green:
:lol: واقعا...؟
چه چیزایی مد میشه جدیدا

توضيح : دوست من اگر بيشتر در سبك هاي گرافيك تحقيق كنيد كل كتگوري گرافيك تويinterface و designhaye روتين و .. ختم نميشه
يه سري سبك ها هستند شايد خيلي از دوستان هنوز باهاش آشنا نباشن اما چون گفتيد مفهوم رو از لحاظ بصري درك نكرديد كمي توضيح ميدم در موردش ( قصد جسارت و بي ادبي نيست فقط باب آشنايي با اين سبك يه توضيح كوتاه ميدم)
يه سري شركت ها هستند كه كلا توي اين زمينه سرمايه گزاري ميكنند مثل كمپاني behance كه كلا سازماندهي اين سري آثار رو انجام ميده !!

اين سبك هم مثل سبك دارك آرت كه مفهوم ترس رو ميرسونه برعكسش ميتونه شادي آور و نشاط بخش باشه
جزو فاتاگرافي و از دسته پورتفولیوی هست كه شامل دستكاري تصاوير و عكس چه با دست و چه كامپيوتري و توسط ايزارهاي سه بعدي و 2 بعدي هستش كه حالا اون مفهوم بصري كه شما فرموديد با ديدن اين كار به مخاطب القا ميشه
بيشتر حس شادي رو ميتونه داشته باشه
ديگه حالا هر كس يه حسي ميگيره
به شخصه كه دوست دارم اين سبك ها رو

موفق باشيد

کلا گرفتم چی شد
ایول پس در واقع این نوع کمپانی ها اومدن و روی سبک های جدید کار میکنن و اگه درست فهمیده باشم برداشت هم میتونه از این نوع سبک ها آزاد باشه
چون یه فضای cool و شاد رو داره
خیلی ممنون از توضیحات خوبت دوسته عزیزم:rose:

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی خواهر و راهنمای همیشگی عزیزم
منتظر کارت بودم :green:
کار خیلی زیبایی شده
بیشتر از همه با رنگ بندی حال کردم
خیلی استاندارد کار شده، نمیدونم چی بگم ........... :-?
سر زنده باشی

no.love

Member
خیلی زیبا طراحی شده.
جدیدا توی بیشتر کارهای گرافیکی از دودو آتیشو اینجور چیزا استفاده میشه.
خیلی خوبه که با مد روز طراحیتو انجام دادی منتظر کارها و ایدهای جدیدت هستم.
موفق باشی.

deamondisk

Member
خیلی زیبا شده آفرین دوستی
فقط یه نظر شخصی به نظرم اون افکت باحالای که واسه شکم ساختی اینجا جاش نیست تره شده مثلا اون اکتهایی که به پاها دادی عالیه توپ شده
ولی اون شکم با اینکه باحاله رنگش یه جورایی شبیه گوشت کهنه شده
البته این نظر من بود دوستی
خیلی باحاله :)

SajadCG

کاربر فعال
gilas جان اگه تصویر اصلی را دانلود کردید ، لطفا بگید از کجا تا ما هم ازش استفاه کنیم.:paint:

flashpro

کاربر فعال
غیر از اینکه بگم خیلی خوووووووووووف شده چیز دیگه ای ندارم بگم استاد گرامی.
مثل همیشه کارات زیبا و دلنشینه.:rose::rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
درود

اجراي كارتون بي نقص و زيباست ولي نسبت به عكس اصلي ميشه گفت شما اونو تزئين كرديد با ديدگاه خودتون
البته مسلما عكس گرافيك زيبائيه ...

راجع به ديد بصري كه يكي از دوستان گفت حق با ايشونه ! در كارتون تلاش كرديد يه مفهوم خاص رو برسونيد (دقيقا نمي دونم چي !) و ايده خودتون رو پياده كنيد اما نتيجه از ديد بصري تقريبا تبديل شده به آش شله قلم كار (دوست ميدارم :green: ) تركيب خون و پارگي كه سعي شده رنگ رئال به خودش بگيره با رقص دختر و تيپ اسپرت اون با محيط فانتزي و شاد مينيمال و پس زمينه روشن يه پراكندگي مفهومي رو در ذهن بوجود مياره ... هر كدوم از عناصر كار به تنهايي زيبا و خوب در اومده اما وقتي با هم تركيب ميشه نتيجه حداقل از لحاظ بار مفهومي و بصري دچار ضعف در بيان ميشه ... بگونه اي كه از اين ديد عكس اصلي موفق تر عمل ميكنه (در انتقال مفهوم)

مسلما كتگوري گرافيك بازه گفتاري وسيعي داره اما تمام اونها و خود كتگوري گرافيك زير مجموعه بخش هنرهاي تجسمي است و به طور خاص يكي از زير شاخه هاي هنر نقاشي و تصويرسازي محسوب ميشه .

متاسفانه اسم سبك رو نگفتيد اما در مورد دارك آرت :
قبل از هر چيز بايد به اين نكته اشاره كرد كه دارك آرت سبك نيست !! بلكه كل آثار دارك آرت در دسته بندي سبكي در سبك سورئال طبقه بندي ميشود ... مفهوم سبك بسيار گسترده تر از اونيه كه شاخه دارك آرت بتونه در تعاريف اون بگنجه ! دارك آرت يه متده يه استايل در هنرهاي ديجيتال است ... و از لحاظ مفهومي نيز همونطور كه گفتم سورئال است (البته subculture هاي زيادي هستند كه استايل و تكنيك دارك آرت ميتونه زير شاخه اونها نيز طبقه بندي بشه مثل گوتيك (gothic) يا اكسپرسيونيسم و ...

نكته دوم دارك آرت فقط مفهوم ترس رو نمي رسونه ! يه اثر ميتونه مفهوم ترس رو نرسونه اما باز هم در شاخه دارك آرت طبقه بندي بشه

http://intano.deviantart.com/art/When-the-darkness-fades-away-96382413

سوم هم اين تعريف آخر شما دقيقا بخشي از تعريف سورئال است ...

و در اخر هم كار شما دقيقا در شاخه دارك آرت قرار ميگيره ! در حقيقت يه دارك ارت با رنگهاي شاد و مينيمال !! :wink:

ممنون از نظرت دوست عزيز

اين تزيين به قول شما حدود 12 ساعت كار برد !

بگذريم نظر شخصيتونه منم احترام ميگذارم بهتون !

در مورد صحبت هاتون بايد بگم از هر گوشه يه صحبتي كرديد
از كتگوري و سبك ها و ...
مثلا سبك گوتيك كه من بيشتر توي معماري ميشناسمش از قرن 12 تا 15...
بحثي باهاتون نميكنم چون اكثر حرفهاتون پراكنده بود

- خوب ؛ شما فرموديد
دارك آرت فقط مفهوم ترس رو نمي رسونه ! يه اثر ميتونه مفهوم ترس رو نرسونه اما باز هم در شاخه دارك آرت طبقه بندي بشه
و كار من رو توي اين سبك قرار داديد
ازتون ميخوام براي من و دوستان يه توضيح بديد كه منبع اين حرفتون كجاست !‌! ممنون ميشم منبع دقيق خارجي رو مطرح كنيد !!

در مورد سورئال هم : من صحبتي از رئال بودن نكردم دوست عزيز
سورئال بودن اين كار خيلي محسوسه !!

در آْخر يه توضيح ميدم در مورد دارك آرت شايد براي شما هم خالي از لطف نباشه چون فكر ميكنم هنوز بايد تحقيق كنيد توي اين زمينه !

منبع : مجيد آنلاين :دي

حالا واقعا dark art چيست؟

از اولين طرح هايي كه در اين سبك طراحي شد ميشه به طرح زير اشاره كرد كه در زمانه خودش بحث هاي زيادي رو بين منتقدان هنر به راه انداخت

darkart_issue3cover.jpg

ولي كسي كه جسورانه كارهاي نيمه دارك آرت خود را در قالب يك تقويم سالي به نمايش گذاشت كسي نبود جز مك كيو( Mac dave ) كه با استقبال خوبي روبرو شد در آن انسانهايي به نمايش گذاشته شدن كه تا آن موقع كسي در جعبه هنر گرافيكي نديده بود ُ- يكي از كار هاي اين گرافيست در زير لبخند ميزند:

darkart_dave%2520mac.jpg

دارک آرت يا همان هنر تاريک.. سبکي هست که براي بيان حرفهايش سراغ زشتي ها و پوسيدگي ها و زخمها ميرود .. لبخند را با دندانهاي خوني نشان ميدهد و عشق را با مرده نشان دادن معشوقش...يک جور نا هنجاريست !اعتراض است ، اعتراض به ظواهر زيبا و دروني تاول زده! حرفهايي که هميشه به شکلي ديگر گفته ميشده يا اصلا گفته نميشده! حالا به کل تغيير جهت داده و به صورتي نشان داده ميشود که در بار اول فقط ميگوئيم : چقدر کثيف است!

ظاهر نمايي نميکند و چهره واقعي هر چيزي را بدون کوچک ترين دروغ نشان ميدهد .. زخمهاي درون يک شخص در صورتش نمايان ميشود يا فضايي مقدس که در ناکجا آبادي از گناه هاي انسان غوطه ور شده!! بله اين جادوي دارک آرت است که با وجود عمر کمش به شدت رشد کرده و ميکند تا جاي که به پشت پوستر ها و box Shot هاي فيلم هاي هاليوودي هم ميرسد!!
darkart_jacketver12cs_resize.jpg

darkart_sawver16cs_resize.jpg

darkart_residentevilapocalypsever25gr_resize.jpg

بله اينجا شهريست به نامه darkcity که هر شهروندش يک تابلوي هنريست که آنها را dark art صدا ميكنند...
خوش آمديد
براي سبك دارک آرت اول بايد حرفي براي گفتن داشته باشد (اگر حرفي نداشته باشد اصلا دارک آرت ناميده نميشود).!و بعد از تکنيکي استفاده کند ..
شما براي اينکه طرح خوبي بتوانيد درست کنيد اول بايد حرفي داشته باشيد پس فکر کنيد که تفکر بهترين چيز است! و بعد از تکنيکهايي که در طي زمان بيشتر با آنها اشنا ميشويد کار کنيد که يکي از اين تکنيک ها استفاده از mode layer هست!.
که من خودم بعد از بالا و پايين کردن همه اين مودها با اين ها رابطه خوبي برقرار کردم(حتي شماره هم دادم!)
Darken
Overlay
Multiply
color burn
lighten
و در مرحله بعدي بايد آرشيو قوي از انواع عکسها داشته باشيد ..البته به نظره من يک دارک آرت کار خوب بايد يک عکاس ويک طراح خوب هم باشد.../ چون بر مبناي فکر و حرفش عکسي که ميخواهد را بگيرد و با تکنيک منحصر به فردش رويش کار کند و يک اثر را خلق کند...
حرف درباره اين سبک نوپا زياد است ولي فعلا منتظر ميمانيم!
و نکته آخر هم يک دارک آرت کار حتما نبايد يک anti girls دو آتيشه باشد پس اشتباه نکنيد ..
در زير چند تا طرح که در سبک دارک آرت هستند ميبينيد که از بهترين ها هستند:

darkart_untitled454.jpg

darkart_dentist.jpg

darkart_vomicus.jpg

منتظر منبع شما هستم دوست عزيز كه دارك آرت ميتونه معناي هنر سياه رو نروسونه
اين ديگه از اون حرفا بود .... :green:

gilas جان اگه تصویر اصلی را دانلود کردید ، لطفا بگید از کجا تا ما هم ازش استفاه کنیم.:paint:

اين رو يكي از دوستان چند ماه پيش بهم لينك داد دوست عزيز
اگر لينك رو پيدا كردم ميفرستم براتون
اما خود تصوير رو توي گوگل سرچ كنيد بايد باشه
موفق باشيد:rose:

غیر از اینکه بگم خیلی خوووووووووووف شده چیز دیگه ای ندارم بگم استاد گرامی.
مثل همیشه کارات زیبا و دلنشینه.:rose::rose:

مرسي ناصر جان شما هميشه لطف داري دوست گلم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا