CSS ، XHTML ، WebStandards و ...

sajjadonline

New Member
سلام دوست خوبه من
يه خبر خوش
شما ميتوونيد در جشنواره ي بهترين وبلاگهاي فارسي شركت كنيد
وبا يه كم تلاش تو اين مسابقه برنده شيد واز جايزهي بسيار خوبش استفاده كنيد
براي اينكه از جزييات اطلاع بيشتري پيدا كنيد ميتونيد روي لینک زير كليك كنيد.


http://top.vahidoffline.com/in.php?id=11
فرصت رو از دست نديد.
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز
مديريت سايت vahidoffline
 

Ali_ix

Well-Known Member
sajjadonline گفت:
سلام دوست خوبه من
يه خبر خوش
شما ميتوونيد در جشنواره ي بهترين وبلاگهاي فارسي شركت كنيد
وبا يه كم تلاش تو اين مسابقه برنده شيد واز جايزهي بسيار خوبش استفاده كنيد
براي اينكه از جزييات اطلاع بيشتري پيدا كنيد ميتونيد روي لینک زير كليك كنيد.


http://top.vahidoffline.com/in.php?id=11
فرصت رو از دست نديد.
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز
مديريت سايت vahidoffline
چندجای دیگه این متن رو کپی - پیست کردی ؟
خجالت نمیکشی ؟
 

rezatoofan

Member
یک مطلبی به ذهنم رسید گفتم بگم شاید بدرد خورد :

استاندارد طراحی وب جدا از مسئله قوانین برنامه نویسی و غیره استاندارده مهم تری هم داره که اگه بهش اهمیت داده نشه ارزش و زحمت مارو به هدر میده. و به نطر من 90 درصد از طراحی یک سایت برمیگرده به رعایت استانداردهای یک فعالیت (قابل تعریف )که ما اونو به عنوان هدف اصلی سایت در نظر میگیرم.
مثال: من به عنوان سفارش دهنده از یک تیم طراح میخوام که برام سایتی طراحی کنه که دخل این سایت سیستم سفارش غذا باشه و در این سفارش 90 درصد کار رو من به عنوان سفارش دهنده باید به گردن بگیرم و اون اینه که تمام مراحل کاری(استاندارد) خودمو برای تیم طراح مشخص کنم و 10%درصد باقی میمونه تجزیه و تحلیل و قرار دادان عناصر در صفحه و ...
این تعریفی بود که من از استاندارد یک صفحه وب داشتم.
و دوست دارم راجع به اون بیشتر و بازتر صحبت کنم ولی دست من قدرت زیاد تایپ کردن نداره و امیدوارم بتونم در موقعیت های دیگه به این اصل بپردازم.
====================================
تشکر از اینکه این تاپیک رو راه انداختین
----------- رضا --------------
 

mana-risk

New Member
کمک

:neutral: سلام بچه ها من چه جوری میتونم سایت طراحی کنم؟؟

به من سایت آموزشی معرفی کنید ممنون میشم:wink:
 

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
به هر حال با اینکه HTML برای همه قابل دسترس است. ولی مفهوم این مطلب این نیستکه همه افراد یک صفحه وب رابه طور یکسان مشاهده میکنند. با اینکههر کامپیوتری می تواند صفحات وب را نمایش دهد. ولی شکل ظاهری صفحاتبسته به نوع کامپیوتر . مونیتور. و نهایتا برنامه ای کهبرای مشاهده صفحات وب بکار میرودبستگی خواهد داشت.این برنامه ها را برنامه مرورگر می نامیم. (Internet Browser)
Opera, Netscape, Internet Explorer, Firefox, از معروفترین برنامه های مرور گر امروزی می باشند متاسفانه هیچ کدام از آنها یک صفحه را به صورت یکسان نمایش نمیدهند.بنا براین یک صفحه وب را باید بگونه ای طراحی کنید کهبیشتر مردم بتوانند آنها راانطور که شما انتظار دارید مشاهده کنند.

ملل متحد وب (Web United Nation) سازمانی است که کنسر سیوم Word Wide Web نامیده میشود.و اغلب با نبم اختصاری W3C به آن اشاره میشود. هدف این کنسرسیوم این است که جامعه وب رابه اهمیت عمومیت متقاعد کندو در عین حال سعی کندکه صفحات وب روز به روز زیباتر و جذاب تر شود.
دو شرکت Netscape که هم اکنون جزو شرکت American Online محسوب می شود و مایکروسافت, به همراه بقیه شرکت های بزگ Adobe و macromedia سازندگان مهمترین ابزارهای توسعه وبعضو W3C هستند.هدف از گردهمایی این هست که این شرکت هابا همکاری هم بتوانندبر سر یک استاندارد مشخص بهتوافق برسسند.و با افزایش سرعت اراییه محصولات , سهولت استفاده ار برنامه ها, کاهش قیمت و یا به عبارت دیگر در بازار های رقابتی به موفقیت برسند.

HTML 3.2 و آغاز استاندارد سازی:
(این تایپیک ادامه دارد...)
 

parham69

New Member
استاندارد ها و طراحی درست صفحات وب

سلام...
من تصمیم گرفتم توی این تابستون بیشتر در این مورد در وبلاگم بنویسم و چند روز پیش هم اولین مطلبم را ارسال کردم.:)
----
اگه دنبال این مطالب هستی(برای من که این استاندارد ها و طراحی درست صفحات وب خیلی اهمیت داره) هر از گاهی به وبلاگم سر بزن.
موفق باشید:wink:
آدرس وبلاگ:
http://www.digitatehuman.com/
 

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ادامه مطلب لزوم رعایت استانداردها

HTML 3.2 و آغاز استاندارد سازی:
اولین پاسخ W3C به این پراکندگی وب. استاندارد کردن مواردی بود که توسط شرکت های دیگر به HTML اضافه شده بود. در همین حین اعضای این کنسرسیوم سازندگان برنامه های مرورگر را تشویق میکردند که تا حد امکان از مقررات رسمی HTML پشتیبانیی کنندتا تمامی صفحات وبی که مطابق استاندارد ساخته میشوند توسط تمام برنامه های مرورگر به طور یکسان به نمایش در آیند.

CSS و HTML 4:
حرکت بعدی W3C خیلی متهورانه بود. در نسخه قدیمی HTML . محتویات. ساختار و دستورات مربوط به فرمت در یک سند منفرد و ساده نگداری می شد. W3C سیتم جدید را ارایه داد و دستورات مربوط به فرمت را از ساختار و محتویات صفحه جدا کرد. با استفاده از این سیتم میتوان فرمت مورد نظر را به یک پارگراف ساده . یک صفحه وب ویا در صورت لزوم. به کل یک سایت اعمال کرد. بنابراین در نسخه جدید HTML (یعنی نسخه چهارم) . W3C بیشتر المان های مربوط به فرمت را مشخص کرد تا در آینده آنها را از قوانین و مقررات استاندارد جدا کند.از این به بعد این المان ها بد تلقی شده و استفاده از آنها توصیه نمیشود. در همین زمان برای پر کردن این خلا سیتم جدیدی برای دستورات فرمت به وجود آورده و ان را CSS یا Cascading Style Sheet نامیدند.
مشخصات اولیه CSS به بازسازی همان اثرات HTML محدود شده بودند. ولی CSS Level 2 که در سال 1998 منتشر شد ویژگی ها و توانایی های بسیاری را به ارمغان آورد.مثل امکان تعیین المان های موجود در یک صفحه به طور دقیق. هم اکنون CSS به شکلی در آمده است که نه تنها امکانات و فرمت کردن HTML را بازسازی نموده بلکه می تواند طره های بسیار حرفه ای و جالب به وجود آورد.
ولی
ولی صفحات HTML هنوز هم آمیزه ای بودند از المان های قدیمی و جدید (که بخود این زبان تعلق داشت) و کد های ساده کثیف و در هم برهم. بیشتر برنامه های مرورگر برای برطرف کردن این مشکل به گذشته روی آوردند و هر یک از آنها نیز به روش جدا گانه ای برای این کار اتخاذ نمودند. و این مسیله وضعیت را به طور کلی بدتر کرد و هنوز هم روش استانداردی برای افزودن ویژگی های جدید وجود نداشت. به طور خلاصه می توانییم بگوییم که HTML زیر ساخت محکمی نداشت که بتوان ساختار های جدیدی بر آن بنا نمود. بنابراین W3C به این نتیجه رسید که همه ما به یک ساختار دیگر احتیج داریم. و راه حلی که برای این مشکل ارایه داد چیزی نبود به جز XML, یا Extensible Markup Language.

XHTML و XML:
(این تایپیک ادامه دارد...)



دوستان از سایت من بازدید کرده و نظر خود را بیان کنید با این توجه که اصل استاندارد سازی را اجرا نموده و دارای Atelnate Style Sheet میباشد که با هر مرورگری غیر از IE قابل مشاهده است: www.echessdesign.com
 

Alejalal.com

New Member
با سلام ،

فکر می کنم، علت اینکه به web standards پرداخته نمیشه نبود چنین درخواستی از طرف مشتری از طراح باشه!
در واقع مشتری نمیدونه که یه وب خوب چیه و از طراح وب باید چه چیزی بخواد، البته ممکنه که متأسفانه خود طراح هم نمی خواد کار بیشتر ولی با ارزش تری انجام بده!

در هر صورت بودن چنین تاپیکی خیلی خوبه! من خودم خیلی به این مسأله توجه می کنم، با اینکه رشتۀ تحصیلیه من نقاشی هست سعی میکنم در طراحی وب بیشتر به استاندارد ها توجه کنم تا استفادۀ هر چه بیشتر از المانهای تصویری.
 
آخرین ویرایش:

haaaaaaniiiiii

New Member
Css & Standard

در مورد استاندارد سازی خیلی کار کردم...همیشه صفحاتی رو که برای خودم درست می کنم تو سایت W3C غلط یابی می کنم تا ببینم استاندارد هست یا نه..
در مورد CSS هم که عاشقشم...چون با استفاده از اون سایت خیلی زودتر بالا میاد
اگه کسی از این دو تا کار خوشش میاد دوست دارم بیستر باهاش آشنا شم ...
از مطالب echessdesign هم خیلی استفاده می کنم...با تشکر از ایشون
[email protected]
[email protected]
 

haaaaaaniiiiii

New Member
استاندارد سازی :

همانطور که در مقالات echessdesign خواندید، به طور خلاصه استانداردسازی یعنی نمایش یکسان صفحات در مرورگرها که هم اکنون مرورگرهای
Internet Explorer , Fire Fox , Opera , Netscape به ترتیب بیشترین کاربر را دارند.و همچنین رعایت دستوراتی که در W3C استاندارد شناخته شده است.
بحث استانذارذسازی از آنجا که در ایران به تعداد معدودی رعایت می شود ، بسیار قابل توجه و پیشرفت می باشد.در ایران تعداد کمی از کاربران اینترنت از مرورگرهایی غیر از IE استفاده می کنند و متوجه تفاوت ساختار و ظاهر صفحات غیر استاندارد می شوند.در صورتی که عده کثیری از بازدیدکنندگان تنها از مرورگر پیش فرض windows یعنی IE استفاده کرده و چنین تفاوت هایی را نمی بینند.همچنین از دیگر دلایلی که به این بحث در ایران پرداخته نمی شود این است که کارفرما وقتی سفارش یک صفحه می دهد، خودش پیگیر کار نمی شود که بخواهد صفحه را در چند مرورگر باز کند و عیب یابی نماید لذا طراح صفحه به خود سختی نمی دهد و یک کار غیر استاندارد که فقط در IE نمایش داده می شود ، ارائه می کند. اما تعدادی از طراحان برای کار خود ارزش قائل می شوند و برای اینکه در سصح بالاتری معرفی شوند ، همیشه به استاندارد سازی کار خود می پردازند...(ادامه دارد...)
 
آخرین ویرایش:

Ali_ix

Well-Known Member
استاندارد سازی :

ه به طور خلاصه استانداردسازی یعنی نمایش یکسان صفحات در مرورگرها که هم اکنون مرورگرهای
Internet Explorer , Fire Fox , Opera , Netscape به ترتیب بیشترین کاربر را دارن


جسارتا و فقط محض تکمیل، این فقط یکی از نتایج (و شاید اهداف) استاندارد بودن و استاندارد کار کردنه ! :wink:
 

parsjax

Banned
اینجا هم درجه آزادی بیان مثل جاهای دیگست؟!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن جناب آقای Eche... آمار ارائه شده در اون لینکی که دادی هیچ ارزشی نداره چون آمار در ایران کاملا متفاوت با اون چیزی هست که من دیدم!!!!!!!!!!!!
 
آخرین ویرایش:

Ali_ix

Well-Known Member
اینجا هم درجه آزادی بیان مثل جاهای دیگست؟!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن جناب آقای Eche... آمار ارائه شده در اون لینکی که دادی هیچ ارزشی نداره چون آمار در ایران کاملا متفاوت با اون چیزی هست که من دیدم!!!!!!!!!!!!
لطفا در راستای تاپیک صحبت کنید.
نظراتتونم سعی کنید بهتر بیان کنید.

در ضمن انترنت هم دیگه مرز بندی نداره که داخل ایرانش با خارج ایرانش فرق داشته باشه ... شما وقتی صفحه ای رو روی سایتتون منتشر میکنید امکان دیدنش برای هر کسی از هر کجای دنیا فراهمه ! پس آمارهای عمومی هم ارزشمنده.
و غیر از این هم این آمار رو بر اساس میران استفاده کاربرها در فلان کشو خاص نگرفتند ! قطعا پارامتر و ملاکهاشون طوری بوده که بهش جامعیت میبخشه.

موفق باشید
 
ایشون که اصلا آمارو قبول ندارن چه ایرانی باشه چه خارجی! مثل بحث سر بهترین مرورگر!
 

parsjax

Banned
خدمت آقایون باید عرض کنم که کاملا با نظر شما مخالفم زیرا :
اولا بیشترین استفاده از مرورگر های غیر Ie 6 تو اروپا و آمریکا هست و اونا هیچ وقت نمیان یه وبسایت به زبون فارسی رو ببینند مثلا شما میرید وبسایت هایی به زبون چینی یا ژاپنی رو ببینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ثانی طبق آمار ارائه شده استفاده از مرور گر Ie 6 55% ولی اگه تو ایران آمار گرفته شه بیشتر از 80%
این فقط یه نمونه از تفاوتات بود
 

Ali_ix

Well-Known Member
خدمت آقایون باید عرض کنم که کاملا با نظر شما مخالفم زیرا :
اولا بیشترین استفاده از مرورگر های غیر Ie 6 تو اروپا و آمریکا هست و اونا هیچ وقت نمیان یه وبسایت به زبون فارسی رو ببینند مثلا شما میرید وبسایت هایی به زبون چینی یا ژاپنی رو ببینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ثانی طبق آمار ارائه شده استفاده از مرور گر Ie 6 55% ولی اگه تو ایران آمار گرفته شه بیشتر از 80%
این فقط یه نمونه از تفاوتات بود
خب شما نظرتو برای خودت نگه دار ! و در طراحی هات از آمار خودت استفاده کن !
اجباری نیست که هر چیزی گفته میشه همه قبول کنند !

شما هر جور دوست داری کارتو بکن ! سعی هم نکن نظراتت رو (چه درسد و چه غلط) به همه تحمیل کنی.
 

yusufbabazadeh

New Member
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما
من می خواهم طراحی قالب سایت را یاد بگیرم و
می خواستم بپرسم که آیا با یادگیری نرم افزار دریم ویوور دیگر نیازی به یادگیری زبان سی اس اس هست؟
یعنی اینکه آیا تمام کارهایی که با سی اس اس انجام می شود با دریم ویوور نیز انجام پذیر است؟
 

جدیدترین ارسال ها

بالا