قالب Coupe New Render

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مثل همیشه امین جان گل کاشتی.از ویو های دیگه هم بگیر حال کنیم.
مدلت فکر کنم خیلی تمیز نباشه.میدونی منظورم چیه؟ یعنی سطحش فکر کنم اوجاج داره.واگرنه باید رفلکت یک دست میداشت.درسته؟ وایر بزاری بیشتر میشه نظر داد.
به لحاظ استدیو و رندر نمره قبولی میگیره.اما جای پست پروداکشن خیلی خالی هست.

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام دستت درد نکنه مدلینگش عالی هست و خیلی خوب مدل کردی فقط رفلکت بد شده که شاید از تنظیمات نور و رندر باشه تو این رندر ماشین یه جوری دیده میشه و انگار اون جا هی که رفلکت داره رفته تو و کارتو خراب کرده فقط تو رندر نهایی درستش کن حیفه این همه مدلسازی خراب بشه.

این حرف یکی از دوستام هست که میگفت خیلی وقت ها ما یه چیزی رو مدل میکنیم و کلی زمان میزاریم ولی موقعه نور پردازی و رندر کارو خراب میکنیم و همه اون زمانی رو که برا مدل سازس صرف کرده بودیم به حدر میدیم و خیلی وقت ها هم مدلی که خیلی دیتیل نداره و زمانه خاصی رو هم برا مدلسازیش صرف نکردیم با یه نور پردازی و رندر خوب آنچنان توش اغراق میکنیم که انگار مدلسازیش بیشتر از باقی چیزهاش کار برده

راستی اگه خواستی مثل باقی بچه ها مدل ماشینتو آپ کن تو سایت :rose: مثل سمند و پژو همایون و پرایدی که بچه ها گذاشته بودن من خودم دارم رو یه ماشین کار می کنم که ایرانی هست و بعد اینکه مدلسازیش تموم شد و چند رندر خوب ازش گرفتم مدلشو میزارم تو سایت تا چه ها استفاده کنند از ش

آخرین ویرایش:

aminn70

Well-Known Member
مدل ماشین بدک نیست و تقریبا نیمه حرفه ای میشه گفت
این رفلکت رو خودم گذاشتم
خواستم یه ایده جدید بدم
اگه بخوام رندر بگیرم مثل این آئودی که میتونم فقط وقت ندارم بزارم رندر بشه رندرتایمش هم زیاد

پیوست ها

• dssaa.jpg
    dssaa.jpg
    68.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28

pba.max

Member
اصلن بعضی وقتا ادم تواین انجمن یه سری کارایی میبینه که تعجب آوره...
.
یکیش مثل همین...
.
عالیه عمو...:cool:

emad04

Well-Known Member
سلام .

* * *
ولی چون امین جان تو رندر حسابی حرفه ای هستند دیگه ....
رندر هم به نظرم ایده جالبی شده و صحنه خوشگل شده .

ویرایش شده توسط Farrokh
از به نمایش در آوردن اثر خود در تاپیک دیگران خود داری فرمایید

*farshid*

کاربر VIP
دوستان از این به بعد سعی کنیم کار همدیگرو پست پروداکشن نکنیم ... من خودم هم قبلا این اشتباه رو کردم ولی کار چندان خوب و حرفه ای ییی نیس

Farrokh

Active Member
خیلی کار جالبیه
منتها فکر کنم مدلسازی درب ها یه مقدار نا هموار هست که اینجوری توش موج افتاده و نیاز به صاف کاری داره

رندر هم یکمی نویز داره که برای رندر استدیویی ماشین چندان جالب نیست
موفق باشید دوست من

Active Member
دوستان از این به بعد سعی کنیم کار همدیگرو پست پروداکشن نکنیم ... من خودم هم قبلا این اشتباه رو کردم ولی کار چندان خوب و حرفه ای ییی نیس

چرا من فکر نمیکنم که کاره بدی باشه تازه با این کار متوجه میشن که چه چیزه خوبی هست این پروداکت و میرن دنبالش من خودم همچین دلیلی داشت که رفتم دنبال پست پروداکشن فرشید جان

از اشتباه هست که آدم چیز جدید یاد میگیره

البته به نظر من این کار اشتباه نیست

آخرین ویرایش:

Active Member
منتظره رندر جدید هستیم به نکاتی که اساتید گفتن خوب دقت کن.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا