corona renderer

rezazarasvand

کاربر فعال
سلام دوستان تو این پست می خوام موتور رندر فوق العاده قوی corona رو بهتون معرفی کنم. این موتور تا این لحظه رایگان بوده و از سایت رسمیش(www.corona-renderer.com) قابل دانلوده.
وقتی نمونه رندر هاشو دیدم خیلی خوشم اومد و بعد از نصب از کیفیت و سرعت بالاش متعجب شدم. این موتور به دو صورت biased/unbiased کار می کنه و بر پایه cpu برنامه ریزی شده. نکته دیگه اینکه یه اسکریپت داره که به راحتی
تمام متریال های وی ری رو تبدیل می کنه ! حتما پیشنهاد می کنم این موتور رو تست کنید و اگر سوالی دارید همینجا بپرسید.
من یه صحنه آماده کردم واسه تست که بتونید کیفیت این موتور رو ببینید . دوستان لطف کنن تست کنن و نظر شون رو اینجا مطرح کنن متشکرم :rose:

مدل سازی در مکس و رندر توسط corona Alfa6
MJO2.jpg
یه صحنه آماده کردم که بتونیم corona و v-ray رو مقایسه کنیم.
تمام شرایط مساوی هست و نور پردازی با Vray HDR انجام شده که توسط هر دو موتور پشتیبانی میشه
--------------------------------------------------------------------------------------
corona Alfa6 render time : 40 min

corona.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------
vray 2.4 render time : 80 min
vray2.jpg

منتظر شنیدن نظر هاتون هستم. با تشکر
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزم اگه فعلا حوصله ی نصب کردن corona رو ندارید! از لینک زیر فایل بنچ مارک رو دانلود کنید و بصورت standalone سرعت و کیفیت این موتور رو تست کنید.
https://corona-renderer.com/forum/index.php/topic,559

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
چه جالب ، اتفاقا من از 5 روز پیش دارم کلا با این موتور کار میزنم ، فوق العاده سریع و الی ، اینقدر سریع که باهاش هر شب یک انیمیشن رندر میکنم ...

حتمی امتحان کنید .

با تشکر از دوست خوبمون rezazarasvand عزیز من هم بعد از تموم شدن رندر ها توضیحاتی در مورد این موتور ارائه میکنم .
:rose:

rezazarasvand

کاربر فعال
سلام دوست عزیزم LinkinForEver
آمروز یه تست از پروژه evermotion با corona گرفتم
!!render time : 10 min
1234.jpg

LinkinForEver

واقعا سرعتش عالیه در کنار کیفیت ! فقط نمیدونم چرا این ورژن 07 ـش از 06 کلی امکاناتش کمتره ، اون کلی موتور داشت این فقط 2 تا داره ! همینطور متریال هشا و dof ـش پسرفت کرده !

rezazarasvand

کاربر فعال

LinkinForEver

من اینجارو خوندم ، چیزی ندیدم ... شما دیدی ؟

We have just released a quick bug fix to our Alpha v7 release. It corrects few of the issues we have discovered shortly after releasing the Alpha v7. Because it has no new features, it

اینه منظورتون ؟

ali7848

Member
من بعد از اینکه دانلود و نصب کردم از سایتی که فرمودید و نصب کردم به چند تا مشکل خوردم
1 اینکه ارور لایسنس میده !
2 متریال ادیتور ارور میده
3 یه توضیحی راجع به اون اسکریپت که متریال رو تبدیل میکنه بدید
4 از دوربین و نور های وی ری میتونم استفاده کنم یا خیر ؟

rezazarasvand

کاربر فعال
من اینجارو خوندم ، چیزی ندیدم ... شما دیدی ؟

We have just released a quick bug fix to our Alpha v7 release. It corrects few of the issues we have discovered shortly after releasing the Alpha v7. Because it has no new features, it

اینه منظورتون ؟
نه منظورم اینه
In fact, this version was supposed to come out a little bit later, labeled as BETA. But due to the release of Autodesk 3ds Max 2015, we had to rush it a bit and shift some major changes to following release.
For this reason we have decided to keep name Alpha 7. This version might not be as glitzy as A6, but it is equally important. Apart from adding new features , we have also fixed some major bugs, polished UI, and concentrated on the general workflow.

rezazarasvand

کاربر فعال
من بعد از اینکه دانلود و نصب کردم از سایتی که فرمودید و نصب کردم به چند تا مشکل خوردم
1 اینکه ارور لایسنس میده !
2 متریال ادیتور ارور میده
3 یه توضیحی راجع به اون اسکریپت که متریال رو تبدیل میکنه بدید
4 از دوربین و نور های وی ری میتونم استفاده کنم یا خیر ؟

سلام دوست عزیزم ، در مورد لایسنس نمی دونم مشکل کجاست ولی می دونم که corona رایگانه !
شما سعی کنید ورژن های دیگشو از ایجا نصب کنید
https://corona-renderer.com/forum/index.php/board,8.0.html
---------------------------------------------------------------------------------------------
اسکریپت همراه با خودش نصب میشه و می تونید استفاده کنید
از نور های وی ری پشتیبانی نمیکنه و خودش نور های اختصاصی داره، از نور های مکس پشتیبانی می کنه ، از vray hdr هم پشتیبانی میکنه
واسه دوربین هم از وی ری به صورت کامل پشتیبانی نمی کنه و قابلیت های فیزیکالش در دسترس نیس

rezazarasvand

کاربر فعال
واقعا سرعتش عالیه در کنار کیفیت ! فقط نمیدونم چرا این ورژن 07 ـش از 06 کلی امکاناتش کمتره ، اون کلی موتور داشت این فقط 2 تا داره ! همینطور متریال هشا و dof ـش پسرفت کرده !

من هر دو ورژن رو نصب کردم فرقی که شما می گی رو مشاهده نکردم دقیقا منظورتون چیه؟ کلی موتور داره کجاش؟!! من فقط 2 تا الگوریتم path tracing و hd cathe رو دیدم که تو دوتاش هست حالا اینکه تو سایت گفته فرق داره فکر نکنم در این حد باشه!

LinkinForEver

الان ازش عکس میگیرم و خودشم خواستید اپلود میکنم ، خیلی فرق کرده کلا موشن بلر و دی او اف و ...

_MRM_

Member
سلام
این اسکریپت که متریال ها ی وی ری تبدیل می کنه دقیقا کجا است

behzad999

Member
دوست عزیز میشه لطف کنی یه مقدار توضیح در مورد نحوه استفادش بگی . چون وقتی میزنم رندر جلوی rendering همش عدد میاد پشت هم و رندر تمام نمیشه مینویسه rendering 35th pass و همینجوری ادامه داره rendering 36th pass!!!

LinkinForEver

سلام به همگی ، در حال اماده کردن یک اموزش هستم براتون .

این هم از عکس قابلیت ها :

dsa.jpg

همه ی این هارو حذف کردن ...

اومدن AA ـه Progressive که واقعا سرعتش عالی بود رو قاطی کردن با GI شده GI/AA ! فاتحشو خوندن !

behzad999

Member
آقا من هر چی رو رندر میگیرم ُ رندر گرفتنش تمومی نداره همش شروع میکنه به محاسبه کردن یه باکس ساده رو هم رندر نمیگیره ُ همش محاسبه میکنه فقط!!!!!!!!!!!!!

LinkinForEver

آقا من هر چی رو رندر میگیرم ُ رندر گرفتنش تمومی نداره همش شروع میکنه به محاسبه کردن یه باکس ساده رو هم رندر نمیگیره ُ همش محاسبه میکنه فقط!!!!!!!!!!!!!

شما صبر کنید ، همینجوری که نمیشه با این موتور ها کار کرد عزیز .

پایه ای باید کار کنید ، قوانین داره ، اصول داره ، یکم صبر کنید تا شب براتون اموزش قرار میدم .

جدیدترین ارسال ها

بالا