convert PHP to HTML

سلام دوستان
اگه‌ اشتباه‌ نکنم میشه‌ با Implode و fwrite این کارو کرد، به‌ سایت php.net هم مراجعه‌ کردم اما هیچ چیزی ده‌ست گیرم نشد.
شاید اصلا با این فانکشنها نشه‌ ، اگه‌ کسی در این مورد کمکم کنه‌ ممنون میشم.

spsgorgan

Active Member
//************************
اميد جان ! چري ! رندي !
(اينا خارج از بحث بود . شرمنده ديگه ! :دي )
//************************

توضيح در مورد اولي :
Returns a string containing a string representation of all the array elements in the same order, with the glue string between each element.

توضيح در مورد دومي :
fwrite() writes the contents of string to the file stream pointed to by handle. If the length argument is given, writing will stop after length bytes have been written or the end of string is reached, whichever comes first.

fwrite() returns the number of bytes written, or FALSE on error.

فكر نكنم هيچ كدوم اينكارو بكنند

سلام
مرسی که‌ جواب دادی، خوب شما راه ‌‌‌‌حل رو نگفتین من باید از چی استفاده‌ کنم.
مشکل اینجاست که‌ من کار رو تموم کردم اما حس میکنم که‌ لود سایت سنگینه‌ هر چند که‌ روی سرور اختصاصی نصب شده‌. اگه‌ یه‌ راه حل خوب و آسون سراغ دارین بگین ممنون میشم.
اینم آدرسش www.kurdistanonline.net

spsgorgan

Active Member
ميشه دقيق ميخواي بگي چيكار ميخواي بكني ؟ اگر ميخواي آدرس هات از .php به .html تغيير پيدا كنه فكر كنم بايد از آپاچي تنظيم بشه

ببین، اگه‌ سایت رو نگاه‌ کرده‌ باشی میبینی که‌ تو همون صفحه‌ اول حدود 10 تا Query استفاده‌ شده‌، در نتیجه‌ هر وقت شما یا هر شخص دیگه‌ میخواد سایت رو نگاه‌ کنه‌ همه‌ این Query ها ران میشن ، حالا شما حساب کن روزانه‌ 600 تا ویزیتور داشته‌ باشی چی میشه‌؟؟؟؟؟؟ البته‌ من عین همین سایت رو با یک هاست دیگه‌ که share بود آزمایش کردم و خوب کار نکرد.
خلاصه‌ بر این فکر افتادم که‌ میشه‌ ایندکس رو save as کرد به‌ HTML ، در این صورت این Query ها فقط یک بار ران میشن، و سایت به‌ صورت HTML دیده‌ میشه‌.
<?php
$Data = file("../in.php");
$fp = fopen("../ind.html", "w");
fwrite( $fp, implode( '', $Data ) );
fclose( $fp );
?>
خیلی گشتم بالاخره‌ این کود رو گیر آوردم که‌ نتونستم باهاش کار کنم.
به‌ نظر شما این کار من منطقی و درست نیست؟ شاید راه دیگه‌ای باشه‌ که‌ من نمیدونم.

spsgorgan

Active Member
خوب اگر سايت آپديت بشه چي ؟! بازم شما در هر مرحله واسه هر يوزر بايد كويري رو انجام بدي و دوباره به html تبديل كني . بهتره سايتت رو خلوت كني .
سايتت رو ديدم . يكم با اصول طراحي وب مغايرت داره . نبايد اينقدر شلوغ باشه كه كاربر گيج بشه .
//************يه بحث خارج از موضوع*********************************
اميد جان من دنبال آهنگ كردي شاد (مثلا كرمانشاه) هستم . چيزي داري ؟

spsgorgan

Active Member
شايد من بتونم توضيح بدم . فرض كنيد شما يك سايت يك توي صفحه اولش بخشهاي مثل آخرين اخبار ، آخرين دانلودها ، آخرين مقالات و... رو داشته باشيد . منطقا اگر تعداد اين كوئري ه افزايش پيدا كنه هم به سرور فشار مياره و هم سايت دير لود ميشه .
حالا اين دوستمون ميخواد چيكار كنه ! ايشون ميخوان سايت بعد از اينكه همه كاراش انجام شد بصورت يك سايت html ساده نمايش پيدا كنه . يعني سايت واسه 1000 در روز لود نشه و يك بار لود بشه و همون لود واسه 1000 نفر نمايش داده بشه . با اينكار يكبار كوئري انجام ميشه و با سايت مثل يك سايت استاتيك برخورد ميشه !
نظر حقير :
فكر نكنم در حات عادي بشه اينكارو كرد . مگر اينكه شما خودتون در پنل سايت يك بخش داشته باشي كه بعد از آپديت سايت اونو تبديل كنه به يك سايت معمولي . اونم با گرفتن يك save as... مجازي ! حالا بايد بشينيم كه تابع طراحي كنيم كه محتويات سايت رو يكبار بگيره و تبديل كنه ؟ فكر كنم به درد همه بخوره .

نظر دوستان :...

spsgorgan منظوره‌ منو خیلی درست فهمیدی.
دقیقا من منظورم این بود که‌ تو پنل سایت یه‌ قسمت بزارم که‌ بعد از هر بار آپدیت یوزر باید حتما به‌ این قسمت بره‌ و سایت رو convert کنه‌ در غیر این صورت همون خبرهای قبلی نمایش داده‌ میشه‌.
اما در مورد طراحی باید بگم که‌ من طبق درخواست و قرارداد عمل کردم، از من همچین طراحی خواسته‌ شده‌ بود.
اگر این بشه‌ چی میشه‌!!!!عالللی
به‌ نظر شما با همون Implode و fwrite امکان داره‌ همچین کاری انجام بشه‌؟؟؟
*******خارج از بحث*********************************************
ایمیل آدرست رو بده‌، سعی میکنم هر چی آهنگ کردی باهال دارام واست بفرستم.

zfarhad2003

Member
10 تا query چیزی نیست که واسه اون این همه دردسر بکشید. یه زمان از اجرای صفحه توسط php بگیر ببین چند میلی ثانیه است.

spsgorgan

Active Member
فرهاد جان الان ديگه بحث سر اين سايت نيست . كلا بحث روي اينه كه اگر اينطوري بشه سرعت لود از اين چيزي كه هست بالاتر ميره . شما راهي نداري. واسه اينكار تابعي وجود نداره
*******خارج از بحث******************************************** *
ايميل من : spsgorgan[at]yahoo[dot]com

msnasiri

Member
آخه راست می گن سرعتش بالاست دیگه اصلا فکر نمی کنم لازم باشه بخواید این کارو انجام بدید

spsgorgan

Active Member
عرض كردم . شما فكر كن اصلا داري يه پرتال استاني مينويسي كه بايد از 100 شهر آخرين آخبار رو بگيره . اينكار خيلي كمك ميكنه

خوب مثل اینکه‌ کسی نمیدونه‌، چی جوری میشه‌ همچین کاری رو انجام داد. اما من اگر کود رو گیر آوردم حتما میزارم که‌ همه‌ ازش استفاده‌ کنن.
لینک اهنگ ها رو واست میل میکنم

msnasiri

Member
نگاه کن بهترین راه اینه
که تو بیای تشخیص بدی اون روز تموم شده یا نه
اگه تموم شده از مطالبت یه فهرست رو یه فایل یا اینکه رو دیتابیس ذخیره کنی و سپس نمایش بدی
اگه هم همون روز بود خود برو همون جا بیارش و نشون بده

msnasiri

Member
خب مگه نمی گید مطالب روزانه عوض می شه و نمی خواید که از دیتابیس هم اطلاعات زیادی لود بشه یعنی فقط یه چیز لود و دریافت بشه
خب من می گم یه بار بیا دریافت کن و یه جا مثل یه فایل ذخیرش کن و دیگه اون رو نشون بده

جدیدترین ارسال ها

بالا