بی بی کد Complexes Residential Azadi

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گل

این کار پروژه طراحی معماری یک هست امروز کاردانیمو تموم کردم و خدا رو شکر می کنم که این 2 سال رو با کسب تجربه های زیادی گذروندم و هنوز هم باید ادامه بدم چون هیچی بارم نیست :green:

من از 10 تا 18 بهمن تحویل طراحی فنی ساختمان داشتم که دمش گرم اشکمون رو در آورد و بعده 18 5 روز وقت بود تا 24 و باید ماکت و اسکیسو از این حرف هاشم می زدم :sad:

خوب بگذریم من این کار رو تو 2 روز جمع کردم و فقط خواستم کارم رو سه بعدی کنم چون وقت متریال دادن و چیزای دیگه رو نداشتم

این رمین روی یک شیب بود که از 0 به 8 می رسید کاره جالبی بود ولی تو خط کشیدن ولی کلی تجربه توش بود :neutral:

max13--v-ray

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 91
  • 03.jpg
    03.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 55
  • render 01.jpg
    render 01.jpg
    223.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • render 07.jpg
    render 07.jpg
    363.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • render 08.jpg
    render 08.jpg
    395.3 کیلوبایت · بازدیدها: 60

madmaster_3d

Well-Known Member
جواد جان خوبی؟ ماهیت کارت قشنگه. فقط زمینت بامپ نداره انگار. متریال های ساختمون هم جای کار داره. نورپردازی با hdri? بوده؟
از وری سان استفاده کن و حتما تو فتوشاپ خوشگل ترش کن. کلی میشه خوشگل تزش کرد. اگر خواستی بگو یک نمونه بکنم. ادامه بده. ما دوست داریم.

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

از تکسچر های Catalog - Arroway Textures - Tiles Volume One (EN) استفاده کردم که خودش گفته چقدر بزن و منم دست نزدم دیگه حوصله تست نداشتم

در مورد متریال های ساختمون ها هم حق با شماست همین جوری یه چیزی دادم شاید بعدا حسش اومد باز بشینم سر همین کار الان فقط استراحت:wink:

نور پردازی با Day light و Vray sun بوده و ممنون می شم یه نمونه بهم بدی چون من پست پرو و از این چیزا بلد نیستم خیلی ممنون که نظر دادی

madmaster_3d

Well-Known Member
برنامه های مختلفی برای پست پروداکشن هستش. من الان یک کمی روش کار کردم.البته با فتوشاپ روی حالت high ذخیره کردم. ممکنه کیفیتش یک کوچولو پایین باشه. ببین چقدر بهتر میشه کارت. مقایسه کن. این بود این شد

پیوست ها

• 03.jpg
    03.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 23

madmaster_3d

Well-Known Member
البته یاد کنار این ساختمون به جای اون پلن توسیه یک ساختمون بزاری. که کارت رو بهتر کنه

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای کم شدن حجم عکسهات از توی فتوشاپ save as web بگیر و روی حالت high بزار.الان حجمها خیلی بالاست
کارت کنتراست نداره.خیلی مرده شده.
HDRI خوبی انتخاب نکردی.خیلی باید چیز رنگی تر و اکیتو تری انتخاب کنی
برای اینکه HDRI خوب بشه حتما باید در قالب VRAY LIGHT باشه.یعنی vray light بسازی و بعد HDRI رو بهش نسبت بدی.عدد رزولوشن رو بالاترین حدش بزاری(2048)
برای نویز آب از 3 تا نویز تو هم استفاده بکن.حالت Regular زیاد مناسب نمیشه
هیچ وقت رفکلت شیشه روی گلاسی نزار.به رفکلتش یه falloff بده و شیشه رو 100 درصد بکن.توپ میشه.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام اقا شرمنده من شاتلم تموم شده بود الان گرفتم رندر هات ضعیفن متاسفانه من کار زیادی از دستم بر نمیاد :sad:
پست پرو خیلی تاثیر نمیده تو کار در اصل باید رندرت خوب باشه و به نظرم الان باید رو رندرت کار کنی

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام دوست گلم آقا عارف این آبی بود که از سر گذروندمش ممنون که نظر دادی ولی اینها رو باید تو کارهای بعدیم بهش دقت کنم خیلی ممنون

اشکالی نداره حمید جون منم گفتم بهت که ضعیفن ولی دیگه گذشت

خیلی ممنون دیگه وقت دارم تا کارهای جدید بزنم

جدیدترین ارسال ها

بالا