COM يا Net

با سلام مي خواستم از شما بپرسم كه كدوم بهتره. از همه لحاظ بررسي كنيد بعد جواب بديد

platina

Member
سلام
اين كه سايتتون com باشه يا net به مطالب و هدف سايتتون بستگي داره.
اگه يكم توضيح عنايت بنماييد بنده راحت تر مي تونم نظرم رو بگم.
اينم يادت نره كه تصميم نهايي با خودته هر كدوم به دلت مي شينه همون رو انتخاب كن.
Ok?

shahrokh_xp

Active Member
ببينيد اگه فقط براي كارهاي شخصي در حد معمولي باشيد ميتواند از پسوند معمول يعني com استفاده كنيد ولي اگه مي خواهيد كاري مربوط به شبكه مثلاْ design و ارايه امكانات ISP يا شبيه اينا داشته باشيد بهتره از net استفاده كنيد ولي در نهايت همان طور كه دوستمون گفت بيشتر سليقه اي است.

platina

Member
از همه لحاظ يه كمي مبهمه ميشه بيشتر توضيح بدهيد؟
مثلا اينكه مخاطبين ساييتون چه كساني خواهند بود و محتواي سايتتون وبلاگ ماند خواهد بود يا اينكه سايتي رسمي و ... ؟؟

آره ديگه مپلآ امكانات كدوم بهتره مخاطب كدون بيشتره قيمت كدوم بيشتره (چرا؟)و ....

platina

Member
اي بابا تعداد مخاطبين سايت چه ربطي به net يا com بودنش داره آخه ؟؟؟؟؟
منظورم اين بود كه چه تيپ افرادي قراره كه سايتتو ببينن؟
براي اينكه روشن تر بشي يه مثال مي زنم:
مثلا مخاطب سايت يه شركت توليدي مي تونه مشتري اون سايت باشه يا كارمند اداره دارايي :)
ولي مخاطب يه سايت مثل ياهو تمام مردم يه كشور يا حتي دنيا مي تونه باشه.

platina

Member
در ضمن بيشتر سرور ها net رو گرون تر مي فروشن علتش رو من نمي دونم از خودشون بپرس.

iRWEBDES

Active Member
نه من تا حالا نديدم قيمت net و يا com فرق داشته باشه به نظر من هر كدوم به دلت ميشينه رو بردار
مخاطب هم به آدرس سايت نگاه نميكنه به محتوا كار داره

مهرداد كوهي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من پيشنهاد ميكنم كه com بگيري
چون چيزي هستش كه توي ذهن همه مردم ميمونه.. اگر هم دقت كرده باشي وقتي توي اينترنت اكسپلورر پسوند سايت رو نزني و اسم خالي رو بدي مياد به ترتيب پسوندها رو سرچ ميكنه اولين پسوندي كه سرچ ميكنه com هستش..
اگر كه سايتت يك جوريه كه به net ارتباط داره هم net و هم com رو ثبت كن

مجيد

iRWEBDES

Active Member
اول اين حرفي رو كه آقا مجيد زدند رو ميخواستم من بنويسم چون كاملا موافقم بعد با خودم گفتم بهتره نظره قطعي ندم و انتخاب رو به خودت بسپارم
بازم بهتره كه خودت ببيني چي دوست داري

مهرداد كوهي

Masih

Well-Known Member
سلام!

فكر كنم يك كم ديره براي جواب دادن :oops: اما دير جواب دادن بهتر از هرگز جواب ندادن هست! :wink:

در مورد آخرين حرفي كه مجيد زده كاملا موافقم! com از لحاظ ذهنيت جامعه مقبولتره! و همونطور كه تو حرفهاي بقيه هم ديديم net رو معمولا براي كارهاي ISP يا Design درنظر ميگيرن!

اما در مورد نظر دوستمون platina هم ميخوام بگم كه: اگر ما دو تا سايت كاملا هم ‌نام و كاملا مشابه از لحاظ محتوا داشته باشيم به طوري كه تنها تفاوت اين دو سايت در پسوند com و net آنها باشه و بعد از طريق يك موتور جستجو موضوع خاصي رو كه در هر دو سايت به كار رفته search كنيم ٪100 سايت com قبل از سايت net نمايش داده ميشه!!!! من دليل اين رو كه چرا موتورهاي جستجو درجه بالاتري به comها ميدن رو نميدونم ولي حدس ميزنم به همون دليلي باشه كه مجيد گفته!

موفق باشي!

iwd_admin

Member
پسوند com از كلمه Commercial به معني تجاري گرفته شده . اولين سايت ها معمولا به اين شكل به وجود اومدن و خوب بيشتر از پسوند هاي ديگه رايج شدن . net هم از Network گرفته شده و اصولا بايد سايت هاي غير تجاري و عمومي با اين پسوند باشن ولي خوب همونطور كه بچه ها گفتن com به خاطر رايج تر بودن تو Browser ها و Engine ها و ... در مقام اوله و بعد از اون net .
از لحاظ قيمت هم معمولا هيچ فرقي بين com,net وorg نيست.
(چقدر توضيح واضحات دادم!!!)

جدیدترین ارسال ها

بالا