color replacment tool

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش یه سوالی در مورد ابزار color replacment tool در فتوشاپ داشتم و اگه ر اهنمائیم کنین ممنون میشم سوالم اینه که چرا بعضی وقتها که با این ابزار نمونه رنگ رو از خود عکس با نگه داشتن دکمه alt انتخاب میکنم هنگام جایگزین کر دن موقعی که با ماوس در ناحیه مربوطه درگ میکنم با ماوس و یا با ماوس میکشم بجای رنگ انتخابی رنگ دیگری جایگزین میشود که با رنگ انتخابی متفاوت است در ضمن تنظیمات نوار ابزار رو به شرح زیر دادم :

mode = color
sampling = once
limits = contigous
tolorance = 35
anti alies = on تیک دارد

حتی لازم به توضیح است که با انتخاب مد های دیگر از گزینه mode و sampling و limits و تغییر tolorance در نوار ابزار باز هم نتیجه همان است یعنی رنگ جایگزین شده در برخی موارد با رنگ انتخابی از خود عکس متفاوت است ، رنگ نمونه هنگامی که ابزار color replacment tool انتخاب است با نگه داشتن دکمه
alt از خود تصویر انتخاب شده است

حال از دوستان تقاضا میکنم که منو راهنمائی کنن که مشکل کار از کجاست ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین

nima_dsnr

کاربر VIP
چون رنگی که انتخاب میکنی دقیقا همون رنگ بطور خالص اعمال نمیشه و با ترکیبی از مدهای color , hue , luminosity و همچین چیزایی اعمال میشه
حالا بستگی داره که چه رنگی انتخاب میکنی و روی چه رنگی اعمال میکنی به همون میزان ممکنه به رنگ واقعی نزدیک باشه یا نیاشه.
مثلا اگر رنگ آبی رو انتخاب کنی و روی رنگ قرمز اعمال کنی دقیقا آبی میشه
ولی روی سبز دیگه آبی نمیشه

rrss

Active Member
با سلام خدمت nima_dsnr عزیز از اینکه به سوالم لطف کرده جواب دادین ممنونم
ضمنا میخواستم بپرسم که آیا راهی نیست که با این ابزار خود رنگ انتخابی از عکس در نتیجه دیده بشه و رنگ زیریش به رنگ انتخابی تاثیر نگذاشته و رنگ دلخواه را بتوانیم جایگزین کنیم
اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم

nima_dsnr

کاربر VIP
راستش من پیدا نکردم
از این نظر که این ابزار میتونه سایه ها و همه افکتهای عکس زیری رو در بیاره منطقی هست که همون رنگ خالص رو نشه اعمال کرد
ولی پیش نمایش رو نمیدونم میگردم اگه پیدا کردم خبر میدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا